Fint og feminint

Min stil er til tider vældig feminin, men jeg hører altså ikke til dem, der har leget med dukker!

 

claus20140110_132458

 

Her har jeg da også valgt at sætte det rosa sammen med sort for at undgå, at det søde flyder helt over.

 

Den sorte unikavase er lavet af Laila Stenderup. De øvrige ting har jeg fundet rundtomkring.

 

claus20140110_131236 claus20140110_131123

 

Kanden med den pudsige tud er fra Antik-loppemarkedet i Ridehuset. Den købte jeg i sidste weekend for bare fyrre kroner, så her nænnede jeg ikke at prutte om prisen.

 

claus20140110_131157

 

claus20140110_131151 claus20140110_131244

 

Jeg er ved at binde en mængde buketter til min forårsbog, og som I ser her, er det de skønneste forårsvækster i rosa og hvide toner garneret med perlemorsfarvede callaer.

 

På denne årstid ser man ofte buketter med roser, men de kommer ikke inden for min dør. De er simpelthen for tankstationsagtige, og det er et prædikat, som jeg meget nødig vil have sat på mine buketter.

18 kommentarer:

 1. Kære Claus
  A propos feminint - Kender du Isabelles blog www.alittlebitofparadise.eklablog.com? Det gør du måske nok, for jeg blev i sin tid opmærksom på den via din blog. Men eftersom du forleden erklærede, at du ikke kan fransk, gør jeg dig for en sikkerheds skyld opmærksom på den. Det forekommer nemlig af og til, at du omtales meget rosende i den, og at der vises billeder fra din have - for nylig fx, hvor en af Isabelles blogveninder omtaler din og Isabelles haver som de største inspirationer i sit haveliv, og hvor du betegnes som mytisk/sagnagtig.
  Isabelle skriver på fransk, men til venstre på siden findes en translator. Der oversættes til mange sprog inklusive africaans og igbo (en stamme i Nigeria vist nok!) men ikke dansk. Det gør vel så heller ikke noget, for du kan da engelsk, ved jeg. Endelig kan man jo bare lade de dejlige billeder
  tale for sig selv.
  Joyeux jardinage / Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte

   Det var et fint link. Tak for det. Jeg kan godt forstå, hvis hun er benovet over hr. Dalbys billeder, for de er er afgjort i særklasse og inspirerende for mange. Hun har selv nogle skønne fotos liggende, så jeg må hellere få kigget nærmere på hendes blog.

   Slet
 2. För att uttrycka mig med endaste ord - LJUVLIG! Trevlig helg!/Merja

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Buketten er ganske rigtigt yndig og feminin. Men det er dine rekvisitter ikke :-) Feminine altså . Den kande er da et fund!

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Buketten er så smuk,og skøn farve, og så sammen med den sorte vase giver det en meget fin kontrast af noget meget romantisk og det rå,man bliver da bare glad i låget når alting spiller

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 5. Kære Claus. Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af det lidt rå, hårde sorte med det lyse romantiske. Hvor får du fat i ranunkler nu. Synes ikke jeg ser dem hos blomsterhandlerne endnu. De er så skønne. Kh Heidi Thye

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Heidi Thye - nu ved jeg jo ikke, hvor du bor. Men prøv at spørge din blomsterhandler. Han/hun kan godt få fat på dem, hvis du ønsker dem.

   Slet
 6. Uh, som den kande da er fin....

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig godt ud med det rå, sorte sammen med det lyse - og flotte vaser og kander :-)

  SvarSlet
 8. Blomsterhandleragtigt?????????????????? Kan man sige sådan noget?????????????
  Hvad skal det betyde?????????????
  Med venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgit - har nu lavet teksten om og undskylder formuleringen, Håber, at du kan tilgive mig.

   Slet
  2. Kære Claus Dalby ! Har ikke lavet teksten om.Det er der andre der har.Nu står der jo
   tankstationsagtigt. Dine buketter er ikke til samligning.De er bundet af Claus Dalby og er unikke alle som en.Glæder mig til at se flere smukke buketter bundet af disse hænder.
   God arbejdslyst.Venlig hilsen Birgit Nouri.

   Slet
  3. Kære Birgit - jo, det er altså mig, der har lavet teksten om. Men lad det nu ligge ...

   Tak for dine søde ord. der skal ikke herske tvivl om, at jeg har meget, meget stor RESPEKT for jer blomsterbindere og -dekoratører. Jeg finder utrolig stor inspiration rundt omkring hos jer og nævner hele tiden, at jeg er en glad amatør. Det mener jeg virkelig, og jeg er bare så glad for, at jeg har mulighed og midler til at lege og formidle det glade budskab.

   Håber og tror så på, at det smitter af hos forbrugerne, og de får lyst til at købe (endnu flere) blomster. For vi kan vist hurtigt blive enige om, at det er noget af det skønneste, der findes.

   Rigtig god weekenden. Kh Claus

   NB. Kommer forbi din butik en dag, når jeg er på dine kanter, men melder mig inden.- OK?

   Slet
  4. Kære Claus Dalby ! Ednu en skøn buket med syrener og ranunkler.
   Du skal altid være velkommen i vores hjem.Butikken lukkede vi efter 33år for at nyde vores otium og er nu tom.Men vi bor stadigvæk oven på butikken.Det er ikke muligt at sælge ejendommen med disse finanstider.Men det kreative vil for evigt bo i mig og det deler jeg med nogle søde damer hver 14.dag.Mange tak for din hilsen og god weekend.
   Venlig hilsen Birgit Nouri.
   Slet
  5. Kære Birgit - troede faktisk, at du stadig havde butik. Tak for invitationen.

   Slet
 9. Interessant kombination, jeg ser det som mix af feminint og maskulint, afgjort nyskabende. Skøn sart buket.

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Du skal ikke være urolig, dine buketter bliver aldrig " tankstationsagtige"
  Faktisk syntes jeg at de heller ikke engang bliver blomsterhandler agtige.
  Selvfølgelige kan man ikke skære alle over en kam, en del er dygtige.
  Rigtige mange har dog lige rigelig med opfindsomhed og det er lidt som ved frisøren ,hvor når man kommer hjem skyller man håret og bliver Bobbet ned igen.
  Dine buketter er som man nøjagtig ville ønske sig af få.
  En buket hvor man ville ønske at den ville vare for evigt.

  Nu er det godnat fra mig.
  Jeg er så træt at jeg kunne falde fra hinanden og inden at jeg gør det må jeg heller bede mit Fader vor.
  Har hele ugen været udsat for hjernevaske og nu er der fyldt i en sådan grad at hvis jeg nu drømmer, ja så må det heller være noget godt, ellers bliver jeg kuk kuk.
  Jeg har haft 5 dage hvor jeg ikke engang har set på bloggen, det er da ikke livet for mig.
  Med tændstikker i mine øjne skriver jeg dette.
  Godnat og sov godt.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Paw - tak for dine altid søde kommentarer. Kh Claus

   Slet