Hjemme igen

Så er jeg hjemme i Danmark igen efter en meget hyggelig og udbytterig tur. Jeg landede klokken lidt i otte og sidder nu i toget på vej tilbage til Aarhus.

 

Sikke meget, jeg har oplevet de sidste par dage. Dagen i dag var særlig fin, fordi jeg fik kontakt med mange og nye spændende samarbejdspartnere på messen. Jeg har jo hele tiden brug for nyt regi, når jeg fotograferer. Og ved at besøge de forskellige messer kan jeg løbende holde mig opdateret.

 

claus20140111_145720 claus20140111_145936

 

Jeg mener ikke, at jeg lader mig diktere af alle de nye trends, men det er spændende at føle strømningerne og blive bekræftet i, at man er på rette vej. Og det er jeg tilsyneladende, både hvad angår, farver, former, strukturer og materialer.

 

Om ti dage tager jeg til Paris på Maison & Objet, og reseacher videre. Det er en kæmpestor messe, så her har jeg sat tre dage af.

 

I får ikke nogen billeder fra Stockholm nu. Jeg skal lige finde ud af, hvordan jeg får dem lagt ind på bloggen i den rigtige størrelse.

 

I stedet viser jeg en af de utallige forårsbuketter, jeg har fotograferet den forløbne tid til blandt andet min forårsbog.

 

claus20140111_145809 claus20140111_145851

 

Til buketten har jeg brugt måneskinsgule ranunkler og dobbelte tulipaner samt hvide kallaer. Den lette manchet omkring buketten er af koralbregneblade, der er så smukke og yndefulde. Dem bruger jeg også i julebogen, drysset med glimmer.

 

Den sartgule vase, som buketten står i, og den lille piggede skål, er lavet af Henriette Duckert, og den stribede vase til højre er fra Paradisverkstan på Öland. Den hjemmeside skal I klikke ind på. De laver de skønneste ting. Mange af dem bliver præsenteret i forårsbogen.

12 kommentarer:

 1. Glæder mig til billeder fra messen..... og så vil jeg drømme mig helt væk i alt det smukke. Hvem der bare kunne shoppe løs dér... til engros priser :-)
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  Ih, hvor er den køn, din buket! Er der ingen ende på din samling af skønne vaser?
  Jeg er selv blevet mere observant ude omkring ved markeder efter at have set dine forskellige smukke krukker og vaser.. Ind imellem er der faktisk skægge og fine fund..
  Godt, at du er ude og researche her i vintersæsonen og dejligt, som du deler det med os
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem Claus.
  Lille hilsen her , men med stor mening.
  Har så fantastiske minder om Paris.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 4. Kære SuK - hold endelig øjne og øre åbne. Meget skønt kan erhverves for små penge.

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Velkommen hjem.
  Det er en pragtfuld solskinsbuket du viser os her på bloggen. Tak for det.
  Jeg har været inde på Paradisverkstans hjemmeside og set alle de vidunderlige ting de har. Under "just nu" har de et krus der i farver minder mig om den smukke kop du viste os i søndags. Er den måske fra samme sted? Også deres "frôhus" serie er rigtig skøn.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 6. Nå, sådan går det når man skriver uden briller. Der skulle stå "fröhus" :)
  kh Eliane

  SvarSlet
 7. Og så kan man pludselig elske gult....., måneskinsgult er min nye yndlingsfarve.

  SvarSlet
 8. Du har helt ret m.h.t. Paradisverkstan. Sidst du henviste til siden var jeg inde og bestilte et par fyrfadsstager og dem er jeg rigtig glad for. Dejlligt med ny inspiration du formidler til os.
  m.v.h.
  Birgit M.

  SvarSlet
 9. En dejlig buket - og en skøn sammensætning. Jeg er helt med på den "nye" trend.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Tak for skøn buket Claus - og så endda én der i den grad minder mig om min brudebuket :-) Jeg havde de samme koralbregner og små fine hvide kallaer ... og det var skam min mand der valgte og sammensatte! Dejlig gave at få.

  Paradisverkstadens hjemmeside er naturligvis et must - men hvorfor ikke simpelthen beordre os til at besøge butikken! Jeg er aldrig i nærheden uden at kigge ind forbi. Det er SÅ skønt et sted - og Øland er altid en ferie værd. Hermed min opfordring til jer andre :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 11. Så lyst og lækkert! :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Før du tager af sted til Paris, vil jeg lige anbefale bøgerne om Paris fra forlaget The Little Bookroom. Det har for mig været en utrolig oplevelse at cykle gennem Paris og udforske alle disse fantastiske adresser. Det eneste problem er at det tager noget tid.
  1) Paris made by hand, 50 butikker hvor dekoratører og designere sælger deres chikke og unikke ting.
  2) Vintage, Antique and Collectible Shops in Paris
  3) Markets of Paris
  4) Secrets places in Paris

  Også til noget helt andet, vi vil meget gerne have vores blog (have a Garden Day Bloggers.com) på din blogliste, hvordan kan vi være heldige at komme med.
  Mange hilsner og rigtig god tur til Paris.
  Anna og Vibeke

  SvarSlet