I dag begynder et nyt haveår

Og jeg glæder mig rigtig meget til at blogge om det rige liv, jeg har i og omkring haven.

 

484076_285767024879033_902695829_n[1]

 

Findes noget skønnere end blomster. Nej, vel?

27 kommentarer:

 1. Nej - det gør der ikke :-)
  Jeg er SÅ glad for vi ikke har frost og sne denne vinter - men det er nu smukt.

  Bente

  SvarSlet
 2. Nej - blomster gør livet meget rigere :-) - Spændende hvad du finder på i det nye år!

  SvarSlet
 3. Det glæder jeg mig til at følge.

  SvarSlet
 4. Nästan inte! Underbar bild! God fortsättning Claus!/Merja

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Din have ser rigtig smuk ud med sne, men vi husker godt foråret 2013 som vi troede aldrig kom.
  Vi er også rigtig glade for den grønne vinter, det gør alting så meget lettere.
  I vores udestue bibler alting frem, så vi snart kan begynde at tage skåle med spirer ind i stuerne.
  Vi ønsker dig en dejlig begyndelse på 2014.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 6. Et riktig godt nytt år til deg :D
  Gleder meg til mitt eget nye hageår og til å følge ditt.

  Vennlig hilsen Elisabeth

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Hvor er det et skønt billede af din have i vinterdragt, men hvor jeg dog priser mig lykkelig over at det hele ikke er sat til i sne. Alt bliver mere besværlig, men samtidig vil jeg også gerne have vinteren overstået, så hellere LIDT sne nu og lad os så få forår, så vi kan få frø og jod under neglene igen.
  Hvor jeg glæder mig og jeg glæder mig endnu mere til at se endnu flere skønne billeder fra dit eventyrlige og skønne paradis.

  Er lidt nysgerrig om du har samarbejde med Bilka om frø pakker iår? Kan du løfte lidt på sløret for en som er ved at få krible krable i fingerene.

  Rigtig godt 2014 til dig Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 8. Kære Claus, dejligt billed, det kunne jeg måske nok ønske mig, at det så sådan ud nu :-). Men fordelen ved vejret nu er, at jeg stadig kan lægge løg, har lige købt 500 løg til billige penge. Er blevet lidt miljøskadet af dig ;-), har nemlig lagt ca 3000 løg oveni dem jeg havde i forvejen, glæder mig som et lille barn. Godt nytår til dig og alle i andre havetosser ;-). Kh Margit Bruun

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Margit - kan sørme godt forstå, at du glæder dig. det er vi mange, der gør.

   Slet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Godt Nytår Claus.

  Jeg tror vi er mange, der glæder os til at følge med i dit haveliv og komme igang med vort eget også. Det er allerede begyndt at spire mange steder, så forhåbentlig venter der os ikke for strenge frostgrader i de næste måneder.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 11. Uha, der findes rigtig mange skønne ting, og blomster er da helt klart på listen ... og bøger! :-)
  Rigtig godt nytår, Claus.
  KH og *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 12. Oj, vad jag saknar snön och vintern när jag ser din vackra bild. Tids nock kommer ju den ljuvliga våren.......!

  SvarSlet
 13. Kæreste Claus
  Mange tusinde TAK for 2013♥ Mon du har en uendelig pose med stjernestøv? Du drysser drysser med rund hånd skønhed udover ikke bare det danske land, men også det store udland. Du repræsenterer Danmark på absolut smukkeste vis - og bringer lækkerier med hjem til os i form af billeder, film, bøger og opskrifter. Det er ren forkælelse at bevæge sig i det Dalbyske univers - det er uundværlige vitamin indsprøjtninger. Tak for al opmærksomheden og støtten til vores bryllup i foråret :-) og gave! Glæder mig til at se dig svinge tryllestaven over 2014 - vi ses til foråret, sødeste ven. Skal lige lægge 2000 løg og et hav smukke krukker til at forskønne en altan i Hamborg city. Året begynder perfekt ♥ Knus

  SvarSlet
 14. Billedet fra din have med flot fokuspunkt, ligner et helt postkort, Claus. Men jeg er nu glad for, der er grønne områder I min have.
  Godt nytår
  Kh. Hanne

  SvarSlet
 15. Jeg må lige kommentere din flotte nye bog:" Den hvide have", den er jeg sikker på, at jeg får megen inspiration af. Ved et hurtigt kig kan jeg se billeder af mange buske og træer, dem glæder jeg mig også til at læse mere om. Skønne billeder.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 16. Endelig skal vi i haven igen! Glaedeligt Nytaar og tak for det gamle , en stor hilsen fra en tór og varm sommer! A.Bonaerensis.

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  Rigtig godt nytår til dig og dine, I ønskes et forrygende (have)år :-D
  Jeg glæder mig også rigtig meget til hvad der sker her i det nye haveår!
  K.Gro

  SvarSlet
 18. Kære Claus.
  Nogle gange kan jeg mangle ord for hvad jeg syntes,
  kan jo sige fint ,skønt , flot, fantastisk.
  Men mangler alligevel ord for hvad jeg syntes...
  Hvor er det bare et drømmebillede.
  Et billede hvor min fantasi får frit løb.
  Bliver helt mør i mine knæ.


  Cendie og Margit skal ligge flere løg i haven, det lyder som en god ide.
  Hvis de mangler hjælp kender jeg en dame på Mors , der har stor kundskab inden for netop løglægning.
  Tror da gerne at hun stiller op i kamp uniform
  Hun trænger også til at komme lidt ud, få røde kinder og de stive stænger rørt.
  Tak Claus , så begynder et nyt have år sammen med dig.
  Hvor er vi bare heldige at du tager os med.

  SvarSlet
 19. Jeg glæder mig SÅ meget til den nye sæson... blomsterne, duftene og følelsen af bare tæer på græsset. Der ER bare ikke meget der er skønnere end blomster.
  Men jeg elsker også billedet du viser - det er virkelig smukt, og lige hvad jeg drømmer om derude lige nu.
  Tak for året der er gået - besøg i din smukke have, utallige timer med dine inspirerende bøger, og mange mange timer og smil fra din blog og din FB side.
  Mange nytårshilsner fra Susan

  SvarSlet
 20. Jeg gleder meg såååå til et nytt hageår:) Jeg har vært på noen hageturer i år, blandt annet i en hage i Skåne der du også hadde vært på besøk:) Det var hos Gunilla Bengtsson og hennes mann. En fantastisk hage og utehus:)

  SvarSlet
 21. Et fantastisk billede, Claus.
  Godt nytår til dig.

  SvarSlet
 22. Nydelig bilde! Godt nytt år til deg :)

  SvarSlet
 23. Godt nyttår Claus! Et kjempefint bilde!

  SvarSlet
 24. Gott nytt år Claus!

  Nej, något vackrare än blommor finns inte! Jag ser verkligen fram emot att lära mig mer om dem på din blogg.

  Kram
  Elin

  SvarSlet