Man tager …

… tre bundter tulipaner i forskellige farver og mikser dem.

 

claus20140111_154513 claus20140111_154747

 

Her har jeg brugt Per Lütkens Provence-skål som ’vase’.

 

claus20140111_154555

 

Det er jo en kendt sag, at tulipaner ikke skal have for meget vand, og det faktum passer godt til arrangementet her, synes jeg.

21 kommentarer:

 1. Smuk buket - jeg kan rigtig godt lide, du har samlet stænglerne nede i vasen, som forøvrigt er rigtig smuk.

  SvarSlet
 2. Tak for ideen - jeg har vasen stående, men har aldrig rigtig fundet ud af at få den "brugt".
  Hilsen Camilla B. Kirkegaard

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Yndige blandede bolcher ; 0)
  Knus Iris.

  SvarSlet
 4. Juuuuuuuuuuuuuuuuubi, det sner.........
  - sagde hende den grønne, der fokuserer mere på det smukke, end det praktiske.

  Jeg føler mig som et lille barn med glædesbobler i maven. Jeg må straks have min Harboørehabit påmonteret, så jeg kan komme ud og mærke snefnuggene danse på min kind, mens jeg beskytter akebiaerne og de nyetablerede roser med granris. Måske bliver det også til en sneengel eller to.

  Smuk buket, du har kreeret Claus. Et skønt farvemix.

  De kærligste hilsner fra Winter Wonderland, hvor hundredvis af sjaggere er på havevisit, for at fylde fuglemaverne med æbler og bær fra de mange træer og buske

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldige du, Tante Grøn!
   Her midt imellem Kattegat og Isefjorden er det bare grumme koldt med en stiv kuling, som forhøjer kuldefaktoren. men nu vil jeg iføre mig pelsen og stort tørklæde om halsen og helt op ad ørene samt de forede støvler, for jeg skal til byen og se, om jeg kan finde ud af at få det nummer af The Garden med Claus' have. Herude i Vandkantsdanmark er kiosk og boghandler ikke så velforsynede, når det gælder havemagasiner.
   Happy Armchair Gardening
   Jytte
   www.danishknitdesign.com

   Slet
  2. Kære Jytte er spændt på, hvor længe sneen bliver liggende hos jer. Hos os lå den blot et par. Jeg håber virkelig på et smukt snedække i denne weekend, for jeg skal gerne have taget billeder af det nye drivhus i vinterdragt til julebogen.

   Og heldigt, at jeg har nået at få plukket bær og frugter, inden fuglene tager dem.

   Slet
  3. Kære Jytte

   I mit hjørne af Vandkantsdanmark er det heller ikke engelske havemagasiner, der fylder mest på kioskhylderne. Heldigvis kan os, der bor helt udenfor landets lov og ret, nu købe ALT via netshops. Dog vil jeg ikke bytte byens bekvemmelighed, hvad shoppe-muligheder angår, med synet af de 7-8 fasaner, der lige nu stolt spankulerer rundt i haven for nogen pris.

   Kære Claus.

   Jeg tænkte også på dig og din julebog igår, da sneen dalede ned heroppe. Det var rigtig "julesne", der pudrede træerne og lagde et rent hvidt tæppe over det trøstesløse udendørs januarsceneri. Det var bare så smukt. Dog er jeg sikker på, at din heldige stjerne-sattelit, som konstant følger dig, nok skal give dig sne til mange skønne julemotiver til bogen. De ældre her på egnen siger, at årstiderne er blevet forskubbet, siden de var børn. At de forskellige årstider starter meget senere, end de gjorde før. Man er tilbøjelig til at tro, at der er noget om snakken.

   Gårsdagens sne-magi er blevet afløst af tø og tåge.

   Hav en dejlig og inspirerende tur til vort smukke naboland.

   Slet
 5. En dejlig og forårskåd buket i skønne farver. Kanske man skulle købe sig nogle tulipaner i dag og pynte de tomme stuer med - nu julepynten er pakket væk.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tulipaner er så flotte. Sikke en god ide, Hannemor, for du har ret i at farverne er væk nu, hvor pynten er taget ned.

   Slet
 6. Hej Claus
  Også denne buket er smuk - sikke flot du har samlet stilkene----
  hilsen jmn

  SvarSlet
 7. Intet er så skønt, som knasende sprøde tulipaner i en smuk vase, elsker det.

  SvarSlet
 8. Sikke en skøn buket knitrende tulipaner, i de dejligste farver.

  SvarSlet
 9. Hold da lige op, sådan kan jeg også bruge min Per Lütken boule, det der bare hammergodt ud - som så meget af det, du laver.
  Langsomt går vi mod foråret, hvor herligt.
  KH Bibi fra Almind

  SvarSlet
 10. God idé, Claus! - Jeg har også en Provence skål, og nu skal din idé da afprøves :-)

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  "Det er jo en kendt sag, at tulipaner ikke skal have for meget vand" - Kendt og kendt. Det er måske så meget sagt, men så lærte jeg også lidt i dag. Og det er jo dejligt. Skålen/vasen ville muligvis også gøre sig forklædt som helleborusfad. Dem er der naturligvis sandsynligvis 99 andre af i dine skabe.

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 13. Kære alle - var selv vældig tilfreds, da jeg fandt på at bruge denne skål som vase. Den vil med garanti også være smuk med nyudsprungne krogede grene i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg ser det lige for mig. Krogede eller rankende, bøjelige grene snoet rundt i vasen og med tulipaner "filtret" indeni gren-fletværket. Det ville se fantastisk ud.

   Knus fra Morsøs tågesuppe

   Slet
 14. Om det er en kendt sag at Tulipaner og Ranunkler som du har nævnt tidligere ikke skal have for meget vand. Må jeg sige at det ikke er kommet mig for øre før nu... rigtig god at vide!!
  K.Gro

  SvarSlet