Når man er fra et hjem med klaver …

… og højt til loftet, er det vel tilladt at være lidt kongelig og lave store buketter. Jeg kan i hvert fald ikke lade være.

 

20140111_160429

 

20140111_160643

 

Her har jeg svælget i ’Blue Diamond’-tulipaner, staudeklematis og lyserød gyvel, Genista.

 

Herligt, sådan at kunne lave sin egne ’blomstermalerier’.

 

20140111_160733 20140111_160849

 

Igen er det en vase af Laila Stenderup.

25 kommentarer:

 1. Utrolig smuk buket og det er vel bevidst, at det er Chopins noder der er på klaveret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for coveret matchede. Men det stod der i forvejen ...

   Slet
 2. Hvor er det bare en smuk buket :)

  SvarSlet
 3. Dejlige buketter du viser - har selv i dag lavet min egen buket bundet af franske anemoner og hyacinter i lilla/pink farver. Helt sikkert kraftigt inspireret af en vis hr. Dalby - det giver humøret et gevaldigt pift at gå og kigge på de dejlige farver.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Naiiijjj hvor er det en yndig buket, sikke tulipaner og Clematis? Er de fra dit opvarmede drivhus, eller ?
  Hvis du selv har drevet den, har du evt. et navn på den søde Clematis?
  Chopin! En af min yndlinge. Er du også pianist?
  NYDER dine buketter, og er SÅ glad for din blog. Skal forholde mig i ro de næste par uger efter en operation, og så er det jo SÅ SKØNT at kende ´Mit Haveliv´.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 5. PS. Så får jeg også lejlighed til at ´gen-læse´ dine lækre bøger, og finde nyt i dine skønne fotos, for der er altid noget dejligt nyt, for hver gang de studeres ;o) Iris XX

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Iris - desværre kan jeg ikke frembringe sådanne skønheder i mine drivhuse. Nej, de er fra Grønttorvet, og jeg kender desværre ikke klematisens navn.

   Spille kan jeg desværre ikke.

   God bedring og husk nu at holde dig i ro. Kh Claus

   Slet
  2. Men sød er den.
   Mange tak. Kh.

   Slet
 6. Det er en utrolig smuk buket :-) Spiller du selv på Chopin på klaveret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente - nej, jeg spiller desværre ikke.

   Slet
  2. Kære Claus - så har du så mange andre talenter :-)

   Slet
 7. Det er utroligt at man kan købe klematis hele året, det giver en fin lethed til buketten :-). Glæder mig selvfølgelig til begge dele blomster i haven. Dit hus må efterhånden bugne af dejlige buketter. Kh Margit

  SvarSlet
 8. Kære Claus,

  Blomster for mig som musik - jo mere levende, storladent og graciøst det er i dets udtryk, des mere ydmyg og dedikeret er jeg i al min beundring.
  Sikken smuk og elegant buket du her har sat sammen. Den minder mig om et dekadent arrangement arrangeret i 30'ernes Paris. Jeg læste engang om det; og hele din verden af farver, former og smukke materialer minder mig om det. Næsten som i en drøm...
  Af Chopins mesterstykker!

  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mathias - tak for sammenligningen. Den kan jeg kun være tilfreds med. Kh Claus

   Slet
 9. Pragtfuld buket som er voluminøs på den skønneste måde. Og ikke bare synes jeg, at buketten er dejlig, men lærte også at der findes lyserøde gyvel. Den smukke PH lampe og flygelet er rekvisitter, som vil gøre enhver smuk buket endnu smukkere, men de lysegule vægge og cremede gardiner er den helt rigtige baggrund. Kors. Sagde jeg ikke lige, at de LYSEGULE vægge så vidunderlige ud!?

  SvarSlet
 10. Hvor er det smukt. Du er god til at være "lidt kongelig".

  SvarSlet
 11. Kære Claus Dalby ! Elsker når tulipaner i vase lever deres eget liv og folder sig ud.Flot sammensætning i smukke omgivelser.Kan næsten fornemme Chopins melodier.Du er en mester til "Blomstermalerier".Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 12. Praktfullt! Her er det sol i dag og vi har fått et dryss av snø i natt. Herlig og lyst der ute. Det går mot vår!

  SvarSlet
 13. Hej Claus!
  Ja så smukt, og et perfekt maleri, med skønne blomster, er også glad for store buketter, mine bliver dog mest lavet når årstiderne er til at plukke løs af overfolden. Her om vinteren er de mindre :-) reagerede lidt på overskriften, det bragte mit smil frem, for jeg er fra et hjem med mundharmonika, og harmonika, min far spillede, det lød dog kun godt i hans øre:-)
  Ha en go dag med hilsen Anette

  SvarSlet
 14. Kære Claus.

  Hvor spiller I to store mestre smukt sammen:o) Det er velnok en dejlig buket, du har komponeret. En hyldest til skønheden.

  Igår plukkede jeg, som også kommer fra et hjem med folkelig harmonika, en lille havebuket bestående af rosenknopper, lyserøde snebær og lavendelstilke. Det er altså lidt vildt, at kunne gøre det i januar.

  Grønne vinterhilsner

  SvarSlet
 15. Smuk, smukkere og smukkest :)

  SvarSlet
 16. Kære Claus
  WOW, sikke en flot buket!!!! Passer perfekt ind i de smukke omgivelser og det flotte gamle vindue.
  Jeg vidste slet ikke at man kunne få gyvel i lyserød. Kender den kun i den gule farve, som vi havde i min barndoms have. DEN må jeg have til sommer i min have.
  Ved du hvor man kan købe den, om den skal stå i sol eller skygge og hvornår på året det er bedst at plante den ud i haven?
  Kram Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeanette - har på fornemmelsen, at den lyserøde gyvel ikke er hårdfør hos os. Men ved det ikke ... Måske kan nogle svare?

   Slet
 17. SKØN buket! Det er en ren infusion af forår :-)
  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 18. Den smukkeste endnu set. ...
  Kærlig hilsen paw.

  SvarSlet