På vej til byernes by

I morgen tidlig drager jeg af sted til Paris, hvor jeg de næste dage skal besøge den store brugskunst-, design- og indretningsmesse Maison & Objet.

 

image

 

Jeg har taget et lille kompaktkamera med, fordi jeg ikke orker at slæbe på det store spejlreflekskamera,

 

Håber, at jeg er bedre til at bruge det end mobiltelefonen, som jeg anvendte på min Stockholmstur. Det var ikke nogen stor succes. Jeg er simpelthen så uteknisk!

18 kommentarer:

 1. Bliver altså NØDT til at komme med et dy-yyyybt suk: Fordi - det er SÅ længe siden, jeg var i Paris, og jeg simpelthen E-L-S-K-E-R dén by! Den er fantastisk!!!
  Rigtig god tur, Claus ... Nyd den smukke by lidt for mig også! ♥
  *SMIL* og KH fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Rigtig god fornøjelse. Uanset hvilken teknologi du medtager, så GLÆDER jeg mig til dine billeder og dine messe indtryk. Pas på dig. Knus Iris.

  SvarSlet
 3. Kære Claus, du kan så meget! Skulle der så være bare lidt du ikke kan til perfektion, så viser det bare at du er et menneske, det er jeg faktisk ret glad for :-). Og lur mig, jeg tror at du lærer det, ja så er du stadigt et menneske ;-) kh Margit

  SvarSlet
 4. Gid det var mig der var på vej til byernes by. Men når det nu ikke er mig, er det ret cool med dig som stedfortræder, for du er så sød at dele oplevelserne :-).

  Kh. og en rigtig skøn tur til dig!

  SvarSlet
 5. God fornøjelse - er slet ikke misundelig! ;-)
  Tænk at gå en dejlig tur i Latinerkvarteret, og når kulden bliver for slem, finde en lille café og spise dejlig varm løgsuppe - suk!
  Med venlig hilsen Helle

  SvarSlet
 6. Rigtig god fornøjelse sikker på din tur bliver af karat.

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Rigtig god tur til Paris.
  Vi glæder os til at se billeder derfra, når vi nu ikke selv kan komme derned.

  Min fod er efterhånden i bedring, men jeg kan stadig ikke have støvler på:)

  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 8. God tur og pøj-pøj med kameraet.
  Jeg orkede heller ikke at slæbe rundt på mit spejlreflex og har købt et systemkamera (kompakt kamera med udskiftelig linse, eller spejlrefleks uden spejl om du vil) Det tegner virkelig godt:o)

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Ingen grund til bekymring, jeg sluger det råt, uanset hvad du disker op med fra livsstilsmesser - den slags steder kommer jeg meget sjældent (nærmest aldrig) så det er virkelig inspirerende at se dig vise frem hvad du falder for.
  Gog tur - og GOD fornøjelse!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Rigtig god tur til Paris.

  Jeg håber du vil se mange spændende ting dernede.

  Husk nu kun kikke, ikke røre og lad muldvarpen blive dybt i lommen ellers ender det jo med at du må bygge en underjordisk parkeringskælder til alle dine skønne fund. 0)0)

  Rigtig god dag, Claus

  Til alle jer som jeg kender, jeg håber I nyder kulden.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 11. Rigtig god tur i det parisiske. Det ser hyggeligt ud. Jeg har aldrig været i Paris eller i Frankrig for den sags skyld. Så det er dejligt, at du tager os alle med på rejsen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 12. Vilket otroligt vackert hotell !
  Njut !
  Hilsen
  Lisa
  Ps Fiiina bilder! Ds

  SvarSlet
 13. Uteknisk vil jeg nu ikke kalde dig, du tager nogle flotte billeder! Håber du får en rigtig god oplevelse i Paris, glæder mig til at se det du vil dele med os, så vi også får en lille oplevelse fra byernes by.... VH Carina

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 15. Rigtig god tur - kun lidt misundelig....

  SvarSlet