Ude godt …

… men hjemme bedst. Ja, der er altså noget om det gamle ord. Jeg har haft en skøn, skøn tur, men er også glad for at være tilbage igen.

 

IMG_0531

 

IMG_0534

 

IMG_0521

 

I går var jeg på Paris’ største (nogle kalder det for ’verdens største’) loppemarked ved Clignancourt, Marché aux Puces de Saint-Ouen.

 

IMG_0532 IMG_0533

 

Det var noget af en kold fornøjelse, og jeg må altså sige, at der ikke var særlig stemningsfuldt. Mange af boderne var lukkede – måske på grund af årstiden, besøget sparsomt og priserne rigtig høje.

 

IMG_0525

 

 

IMG_0526 IMG_0529

 

Efentlig havde jeg troet, at det var lidt anderledes. Men nu har jeg prøver det. Faktisk købte jeg slet ikke noget, fordi jeg – som nævnt – fandt priserne opskruede.

 

IMG_0524

 

IMG_0527

 

Til gengæld oplevede jeg så meget andet hyggeligt på min tur, og det vender jeg tilbage til.

13 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig været der, men har hørt en del godt om det - øv at det lidt var en skuffelse. Men dejligt at der var andre oplevelser, som er værd at skrive hjem om - det glæder jeg mig til at læse :-)

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Velkommen hjem -
  Der ser da spændende ud på det loppemarked, men priserne skal helst være OK, ellers gider man jo ikke, så godt du " holdt dig i tøjret"
  hilsen jmn

  SvarSlet
 3. Skønne billeder - jeg øjner meget godt, men prisen skal naturligvis være rimelig:-)

  SvarSlet
 4. Åh ja altid skønt at komme hjem igen:-)
  1000 tak for at vise billederne.
  Begyndte for ganske nylig at rende på loppemarkeder/genbrug, nogle gange skal jeg lede godt i krogene, med så dukker også en del frem, som jeg begejstres af og kan bruge i mit binderi
  Anette

  SvarSlet
 5. Paris er en af mine ynglingsbyer og loppemarked ved Clignancourt er såmænd også ret skønt, men du har helt ret, priserne er fuldstændigt forskruede.
  Til gengæld er markedet; Marché aux Puces - Vanves supergodt. Her har jeg gjort mig mange gode fund. Det skal du prøve næste gang. Det er knapt så fint hvad angår omgivelserne, men er tiden til det kan man finde mange dejlige sager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karina - har lige Googlet 'Marché aux Puces - Vanves', og dette sted ser meget mere ud til at være mig. Jeg kan godt lide, at det er boder, som giver markedsstemning. Her må jeg til; en gang!

   Slet
 6. Kære Claus
  Nu kender jeg ganske vist ikke prisen, men jeg ville have haft meget svært ved at ignorere de fantastiske vintagekjoler! Men okay, du er heller ikke mig - endsige kvinde :-)

  Dejligt at du er hjemme og at du kunne lande for al den sne og blæst.
  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Sjovt nok, så havde jeg nøjagtig samme oplevelse, da jeg var på loppemarked i London - "så har man prøvet det"!
  Mange tak for alle de andre skønne billeder fra Paris.
  Med venlig hilsen Helle

  SvarSlet
 8. Velkommen hjem, Claus! - Spændende fotos du viser. Jeg tror, det er svært at finde noget billigt i Frankrig, måske langt ude på landet. Selv har jeg ledt længe efter gamle Madonnaer og bols (små skåle), men de er vist kommet til Danmark alle sammen efterhånden :-) Kh. Bente

  SvarSlet
 9. Hej. Velkommen hjem til sne og kulde! Jeg kan godt forstå, at du ville på loppemarked i Paris, det kunne jeg også godt tænke mig at prøve, men det er ærgerligt at priserne er overskruede. Jeg kan godt lide, hvis man virkelig gør et kup, men det ser det ikke rigtig ud til ud fra din beskrivelse.

  SvarSlet
 10. Nå! Det var da godt at 'høre'. Efter at have læst alle de begejstrede kommentarer til dit forrige indlæg, var jeg lige ved at tro, at det var mig, der var noget i vejen med, eftersom jeg også altid har fundet priserne på de parisiske loppemarkeder alt for høje.
  Næh! Vil man gøre gode handler, er det bedre at gå på auktion. I sin tid, da min kunstnermand levede, supplerede vi hans svingende indtægter med antikviteter købt på auktioner ii Salles Drouot Paris, som vi bagefter solgte hos Bruun Rasmussen med flortjeneste. I tilgift havde vi så ofte skønne ting stående at glæde os over, indtil de skulle videre.
  Velkommen hjem til kulden
  og god arbejdslyst i det hjemlige
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Nu har jeg læst sætningen "Faktisk købte jeg slet ikke noget" indtil flere gange, for jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne. For mig er en del af det sjove og spændende ved at gå på loppemarkeder netop, at man kan finde en lille skat, som man ikke kan leve uden, til næsten ingen penge. Det gør man jo ikke på alle markeder, men er priserne skruet for højt op, kan det hele være lige meget. Så er det bedre at gå på jagt på nettet.

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Sikke nogle rigtige fine billeder og nogle lækre ting. Vi har også være på det marked i Paris og du har helt ret. Det var en fornøjelse og se alle de lækre ting men hold op hvor er det dyrt. De ved godt hvad de skal tage for tingene og lidt mere til.... så vi fik heller ikke købt noget da vi var dernede og besøge markedet. Men det er spændende og se alle originalerne som bliver kopiret herhjemme så det ser lige så gammelt ud. :)

  Kærlig hilsen Tanja

  SvarSlet