En video fra vinterhaven

11 kommentarer:

 1. uhu du har godtnok orden i bedene. Her har hønsene været på forbudte veje så erentis og vintergækker fløj dem om ørerne. Godt du ikke faldt for fristelsen i sin tid og anskaffede dig høns.hæhæ. Dine påskeklokker er meget langt fremme, men du bor jo osse lidt lunt, her er der kun nogle få stilke der rækker helt op, og det er de gamle alm. De nye og deres børn er lidt længere tillbage, men det var osse dem jeg gik efter da jeg var i Spireren og fråse. Vi har det jo noget koldere her.
  Håber du har haft lidt sol i dag til at nyde det, og osse tante Grøn ,har lige læst hendes artikel, jeg håber for hende at vi får et lyst forår hun rigtig kan nyde i sit nye orangeri.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 2. Tak for kigget Claus. Det bliver et flot syn, når alle dine høje Allium springer ud. Jeg bemærkede at du lagde "trykket" I Helleborus anderledes end jeg gør, måske skal jeg sige det ligesom dig? Du har jo skrevet en bog om Helleborus og derfor også talt med fagfolk. Foran mig står en lille glasskål med mørke Helleborus hoveder og ser så fine ud.
  Hilsen Hanne.
  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
 3. Der er godt nok fint i dine bede, og hvor jeg glæder mig til at se flere billeder, når der rigtig kommer gang i alle dine løgblomster. Elskede din føljeton af videoer fra skovbedet sidste år - det var en sand fornøjelse at følge uge for uge.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Ja, der er ikke megen uorden hos jer, som tiltrækker sig unødig opmærksomhed fra linjerne.
  Det er et fantastisk mikroklima I har, når I allerede kan prale af udsprungne helleborus. Jeg bor heller ikke langt fra vandet, men der er sandelig lang vej igen, før mine blomstrer. Jeg ved godt, at jeg et år var tæt på at anklage dig for småfusk, da du et meget tidligt forår viste billeder af udsprungne helleborus. Det kommer ikke til at ske igen ;-)

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Tak for en fin video fra haven. Der ser dejligt ud med de fint klippede hække og alting bundet op og rettet ind.
  Der bliver da helt fest, når dine allium Ambassador blomstrer, det håber vi at se en video af.
  Vi elskede også din føljeton fra Skovhaven sidste år. Noget lignende ville være rigtig velkomment igen i år.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 6. Jeg er benovet over al den orden og velplejethed, din have udstråler. Der er noget at stræbe efter. Og en virkelig smuk helleborus. Af en eller anden årsag er det kun de hvide, der har overlevet flytningen fra Gartneriet Spiren til min have. Men nu kæmper nogle af dem også med et bunddække af skvalderkål - og de tingester er allerede ved at røre på sig igen - skvalderkålene altså.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. tak for rundturen, og det kommer nok til at se godt ud når narcisser og tulipanerne kommer helt frem :)
  fortsat go' dag :)

  SvarSlet
 8. Hej Claus.

  Tak for videoen - ja det er meget svært at vente og svært at forstå, når man kigger ud af vinduerne, at alt det brune derude kan blive så skønt.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 9. Dette ser helt fantastisk ut. For en fantastisk oppbygging av hagen. Det må jo bli et syn for guder når alt blomstrer.

  SvarSlet
 10. Dejligt du igen er begyndt at filme, det er nu alligevel det bedste på din blog. Hvis det på et tidspunkt passer må du gerne fortælle historien om dine flotte takshække. Jeg læste for nylig Den levende have, hvor der er et billede af dem som ret små, utroligt hvad der er sket siden.

  SvarSlet
 11. Kære Søren- skal nok fortælle nærmere om hækkene på et tidspunkt.

  SvarSlet