Man kan ikke leve af blomster alene

Vi har i disse dage besøg af en god ven, kokken Andreu Genestra fra Mallorca.

 

Andreu har arbejdet på verdens bedste restauranter. Således arbejdede han i 2008 og 2009 på den verdenskendte restaurant El Bulli.

 

Desuden har han lavet mad så forskellige steder som London, Stockholm, Brasilien, Moskva, Paris og Miami. Og I Kuwait fik han opbygget et team på otte top-professionelle kokke, der arbejdede for den kongelige familie.

 

image

 

På lørdag laver han mad i vort køkken for en lille gruppe af gode venner.

 

Men for andre er der også mulighed for at smage hans mad. I morgen, fredag, kan man nemlig bestille to af hans menuer hos Lisager, Rolighedsvej 34, Risskov, tlf. 8617 0717.

 

Se en video her.

8 kommentarer:

  1. Kære Claus.
    Hvor fantastisk. Der er ikke noget så vidunderligt som smuk mad.
    Hils Jeres ven mange gange og sig at vi beundrer hans dygtighed.
    På torsdag skal vi spise hos Lieffroy i Nyborg. Det er far og søn der har været køkkenchef på Falsled kro.
    Ønsker Jer velbekomme på lørdag.
    Kærlig hilsen John og Eliane

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Elaine og John - er sikker på, at I får en hyggelig og kulinarisk oplevelse. det er jo et par rutinerede herrer! Kh Claus

      Slet
  2. Tar meg en tur innom jeg. Godt med noe smakfullt!! :)

    SvarSlet
  3. Hmm... que rico! buen provecho!
    A. Bonaerensis

    SvarSlet
  4. Det lyder vel nok lækkert!! Bare, det var mig, som Preben Uglebjerg sang. Det er ligesom om min madpakke med ost blegner lidt i sammenligning.

    God appetit!.

    Kjærligst Hannemor

    SvarSlet
  5. Ser helt sikkert dejligt ud, kun trist at der er foie gras på menuen.

    SvarSlet
  6. Slurp! Synd man inte är längre västerut ikväll!!

    Kram
    Elin

    SvarSlet
  7. Hvor spændende, håber I får en rigtig god aften. Jeg invitere familien på D'Angleterre til spisning lige inden jul. Kokken Ronny Emborg, der er chef der har også været på El Bulli. Vi blev ikke skuffet , det var så fantastisk. Lidt dyrt men det var alle pengene værd.

    SvarSlet