Min søde gartner, Mariann …

… satte for godt og vel et par uger siden en lærkegren i vand inde i drivhuset. Se en gang, hvad den har udviklet sig til.

 

claus20140222_175011 claus20140222_175332

 

Et der ikke bare de sødeste små ’baby’-kogler?

 

claus20140222_175409

 

NB. Nu begynder jeg for alvor på Instagram og vil også poste små hyggelige videoer. Følg mig her.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine lærkegrene og søde små kogler. Jeg vil også have et lærketræ, for det kan man da have fornøjelse af både inde og ude. God weekend!

  SvarSlet
 2. Som små mirakel/Catarina i Trelleborg

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Sikke en smuk leg, du har leget idag. Den enkle komposition har sjæl. Kanden er skøn. Lærkegrene og snegle ligeså.

  Ja, vi må ikke glemme vort indre legebarn. At lege, er en flow-tilstand, som for mig, har utrolig stor positiv effekt på både krop og sjæl. Haven er min største og bedste legeplads. Men jeg har også andre. Det er også skønt at have en legekammerat. Een man kan gratte med støbte betonæg sammen med. Een man kan bygge vilde have lufte luftkasteller med. Idag har min legekammerat og jeg leget "Hvad nu, hvis vort gamle opbevarings-skur blev lavet om til et smukt potting-shed". Åh, det var en herlig leg:o)

  Glæder mig til at se dine video-posts, Claus. Det var også herligt, at se dig på Saxos nye video-tiltag, som er en fantastisk god ide.

  Rigtig god weekend til alle blog-læsere.

  Vårgrønne lærkeknus

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Hvor uimodståeligt yndefuldt!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Jag älskar lärk! Det är en ren prydnad att bara ta in några enstaka kvistar.

  SvarSlet
 6. Der ligger en lærkegren på jorden et eller andet sted ude i min have. jeg ved ikke, hvor den er kommet fra, for jeg har ingen lærketræer og naboerne til begge sider heller ikke. Men nu er den der altså.Måske har jeg smidt den ind i Slettens høje græs midt i haven, da jeg ryddede op forleden, for jeg tænkte da ikke på at sætte den i vand. I morgen vil jeg imidlertid gå ud at finde den, for det skal da prøves, selv om den så meget tør ud. Tænk hvis jeg kunne få sådan nogle små yndige kogler som dine ..... CD kogler!
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte - er spændt på, om der er liv i grenen.

   Slet
 7. Orv hvor fint - de ser helt baby-nuttede ud :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet