Nok at gøre

Selv om vi ikke kan komme i jorden på grund af frosten, er der nok at gøre her på matriklen.

 

claus20140203_154902

 

claus20140203_154849 claus20140203_154804

 

Henry er i gang med at beskære træer og buske, Preben skal til at male inde, og Mariann hjælper mig med at lave juleting i drivhuset.

 

claus20140203_154946

 

Nej, her keder vi os aldrig. Det er altid noget at gå i gang med!

8 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Hvor er det dejligt at se der sker noget hos jer, min mor sagde altid at intelligente mennesker keder sig aldrig, og det må da passe i dette tilfælde :-)
  Her maler vi osse inde men mon ikke vi snart kan komme ud, sneen er stærkt på retur og jeg kan næsten ikke vente længere, i går på min daglige havevandring så jeg de første erantis der var sprunget ud , så nu må vi da være tæt på.
  Go arbejdsdag til dig.
  Kærlig hilsen Fru Lassen

  SvarSlet
 2. Ja der er altid noget at gøre med hus og have, og du har jo lidt af en have, så det er godt du har hjælp. Kan godt forstå du glæder dig til det hele spirer og springer ud. Det gør vi også her på Amager.

  SvarSlet
 3. Med hus og have er der altid noget at tage fat på, så det handler jo bare om, at finde de bedste tidspunkter, at lave de forskellige ting på :-)

  SvarSlet
 4. Så nydelig det er hos deg med snøen! Nå har jeg bladd meg tilbake i din blogginnlegg og kost meg en lang stund. Juleboken kommer nok til å bli finfin. Gleder meg! Ha en fin dag!

  SvarSlet
 5. Det finns alltid att göra! Men jag är mycket imponerad av att du hinner blogga varje dag samtidigt och alltid har nåt vettigt och intressant att visa!

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Ja der er mange gøremål i haven, det er dejligt. Hvad er det for nogle træer du beskære nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej HanneO.
   Ud fra træernes placering og form, må det være Prydpære.
   Venlig hilsen Eliane

   Slet