Så er den her – igen!

Som varslet for en måneds tid siden, er Den levende have nu genoptrykt i det oprindelige store format.

 

20140227_110549

 

Indholdet er det originale. Kun omslaget er nyt.

 

Se indholdet her. Læs mere her.

13 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Super bog som jeg har været rigtig glad for gennem årene.

  Kh Engblomsten

  SvarSlet
 2. Jeg kan varmt anbefale denne bog! Hvis man er haveinteresseret, kan man ikke leve uden denne bog.

  SvarSlet
 3. Den levende have har efterhånden kostet mig en ubegribelig mængde tid og penge- både tiden og pengene er imidlertid givet godt ud, for den bog indeholdt en lille havebacille, som på en eller anden måde fik alvorligt tag i min fritid.
  Andre havebøger var sådanne opslagsværker med små kedelige billeder og en masse tekst om sygdomme, skadedyr og lige rækker af alt for blandede sommerblomster.
  Jeg beholder dog min gamle udgave i lille format, men kan kun anbefale eller advare;0) - alt efter hvordan man ser på tingene. Bogen er stærkt vanedannende med bivirkninger i form af ustyrlig købetrang af frø, planter, løg og knolde!!!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Husker godt din første udgave, der fik Anne-Just-blomsterbølgen til at rulle hastigt videre og med endnu større fart. Du anviste plantetyper som mange ikke anede eksisterede den gang og jeg er sikker på at du igen vil ramme mange nye havelystne folk og puste til haveilden endnu engang med din genudgivelse.

  Nu mangler vi så bare BOXEN og Claus Dalby `The Movie´ :-)

  De varmeste hilsener
  Kjeld

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Husker godt din første udgave, der fik Anne-Just-blomsterbølgen til at rulle hastigt videre og med endnu større fart. Du anviste plantetyper som mange ikke anede eksisterede den gang og jeg er sikker på at du igen vil ramme mange nye havelystne folk og puste til haveilden endnu engang med din genudgivelse.

  Nu mangler vi så bare BOXEN og Claus Dalby `The Movie´ :-)

  De varmeste hilsener
  Kjeld

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Ja, for mit vedkommende, var det ikke blot en blomsterbølge, men en TSUNAMI, der rullede ind over mit haveliv, da "Den levende have" udkom. Den bog har betydet rigtig meget for mig. Det var ligesom en helt ny epoke, der startede, da dalbyske gode tone-i-tone slog an. Jeg siger ligesom Pia i Kbh. Jeg tænder ikke på bøger om plantesygdomme og billeder af små grimme skadedyr. Jeg vil drømme, henrykkes,inspireres og begejstres og "Den levende have" var lige præcis den smukke bog, som jeg havde manglet. Den vil gøre mange nye ejere glade.

  Knus

  SvarSlet
 7. Det er så fedt at du udgiver bogen i stort format igen. Jeg har måtte "nøjes" med den lille bog- men glæder mig til den store udgave, hvor tekst og billeder kommer til sin ret.
  Mvh. Annette

  SvarSlet
 8. Kære venner, tak for søde ord. Kh Claus

  SvarSlet
 9. Denne bog var for mig fuld af aha-øjeblikke, da jeg læste den første gang. Den fortæller helt enkelt, hvordan man får en have med smukke blomster og smukt løv fra forår til efterår. Hvordan man planter i lag, og hvordan haven bliver en helhed. Interesserer man sig blot en smule for have, vil denne bog være en gevinst!

  SvarSlet
 10. "Den levende have" er en klassiker som jeg læser igen og igen. Jeg har stadig svært ved at beskrive hvor stor betydning den bog havde for mig, men jeg følte at det var mine drømme der var blevet dokumenteret og pludselig kunne jeg vise andre hvad jeg egentlig mente.
  Jeg vil til enhver tid anbefale "Den levende have" og til de af jer derude der går og venter på en bog om perfekte partnere i blomsterbedet - køb den!

  SvarSlet
 11. Tillykke med genudgivelsen!
  Jeg vil fejre det med en genlæsning af den gamle udgave (i mindre format) som jeg er så glad for at have læst dengang for efterhånden længe siden ...
  Haveklassikeren man aldrig bliver færdig med.

  Kærlig hilsner
  Lisbeth K

  SvarSlet
 12. Den levende have er bestemt en af mine bedste bøger. Kan kun bifalde din besluning om at genoptrykke i stort format. Hvem elsker ikke de lækre billeder du altid serverer..?

  SvarSlet