Sådan et syn kan jeg slet ikke stå for

Akelejeløvet, der begynder at titte frem. Er det da ikke bare livsbekræftende. Vender tilbage til akelejer senere.

 

20110330_131839

22 kommentarer:

 1. Jo, det er forår, så det basker. De titter også frem i min have.

  SvarSlet
 2. Ja, undskyld mig, men det gi'r da et lille sug i MIN mave... ;D ...Nu er det bare den dér med tålmodighed ... :-/ ;-)

  SvarSlet
 3. Nei, hvem kan stå seg for noe så vakkert. Det skaper gode forventninger til alt som ligger foran oss i hagen :) God helg!

  SvarSlet
 4. begynder at tro på ar foråret snart er her
  SKØNT.
  Mine akelejer er dog knap så langt som dine Claus
  Henriette

  SvarSlet
 5. Jeg holder utrolig meget af akelejer. Ikke mindst på grund af deres fine lette løv. De tidlige akelejeskud har de fineste, sarte farver. Der er mange planter på vej, og jeg glæder mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laleh - jeg elsker også løvet.

   Slet
 6. Akelejer har bare det fineste løv igennem hele sæsonen. Jeg bruger dem rigtig meget i buketter, når de er hærdet lidt (alt for nye blade klapper nemt sammen) - jeg elsker den blågrønne farve de blade har :-)

  SvarSlet
 7. Smukt syn :) Jeg krydser fingre for, at mine akeleje har klaret de metervis af fygesne der endte i vores have. Og som stadig ikke er helt væk.

  Kh. Frk. Vestrup.
  http://hos-frk-vestrup.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. Det er så skønt og bevægende, når det grønne kommer igen :-)

  SvarSlet
 9. Vakkert syn :) Gleder meg til min akeleiesådd spirer,,,,den lar vente på seg! God helg :)

  SvarSlet
 10. Et nærmest helt delikat syn :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Det er vel nok et dejlig billede.
  For mig betyder det en ny tid der er på vej.
  Meget livsbekræftende er det rigtige ord for mig , special i en svær tid.
  Tusind tak for at du gør en forskel.
  Kærlig hilsen paw.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Paw

   Mine tanker går til dig her i en svær tid, hvor jeg håber solen snart vil begynde at skinne igen.

   Et stort og kærligt kram og knus herfra det midtfynske, Pia

   Slet
 12. Kære Claus
  En helt vidunderlig tid vi er inde i , der sker heldigvis noget derude hver dag nu og skønt du viser os det, jeg har ingen akelejer i min have, et traume tror jeg fra en gammel have vi overtog for år tilbage der var fyldt med selvsåede akelejer, så der fik jeg nok, og nu nyder jeg dine på billederne som du så flittigt lægger herind, tak for det og alle de andre dejligt billeder vi må se fra din have, håber på en video i løbet af weekenen :-)
  Mange hilsner Fru Lassen

  SvarSlet
 13. fantastisk...må lige ud at kigge om de er dukket op i min have - go' weekend :-)

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Ja, det er bestem et skønt syn, at både akelejer og andet godt titter frem derude :) Nu må vi så bare stole på, at der ikke kommer en hård vinterperide i marts. Tak for fine billeder.
  Venlig hilsen Linda

  SvarSlet
 15. Vidunderlig vakkert, ja akeleier er fine i alle stadier, vi har myyye å glede oss til!
  En vårhilsen fra Signe.

  SvarSlet
 16. Sådan har jeg det også. At se planter titte frem i starten af året er det BEDSTE. Min rhododendron har sørme også fået knopper!!!!! Håber ikke vi får mere frost, for mon den så kan klare det?
  Glæder mig til foråret. Forår og sommer ER den BEDSTE tid på året.
  God weekend.
  Kh

  Jeanette

  SvarSlet
 17. Kære Claus

  Alt går rigtig stærkt derude i øjeblikket.

  På mine daglige ture rundt i haven bliver jeg mødt af forskellige vækster som begynder at titte frem,
  det går rigtig stærkt derude i øjeblikket. Måske også for stærkt især hvis vinteren kommer retur, som det heldigvis ikke ser ud til. men lidt bekymret bliver man når man ser roserne stå med store blade og hortensiaer også er i fuldvigør.

  Hvor er det dejligt at se den Levende Have er blevet genoptrykt, den er jeg sikker på at der er mange som vil blive glad for. Her er den næsten blevet en bibel, ihvertfald på det havemæssige plan. Men efterhånden er det svært at vælge en ud blandt alle dine andre dejlige bøger, for der ingen af dem som jeg ville undvære.

  Hvor er dejligt at du stadig holder fast i din jord i Bilka, den kan ikke undværes. Den har en helt unik sammensætning for alle vores krukker. Det er helt tydeligt at se forskel hvis du planter i dårlig jord og så i din jord. Store stærke og sunde planter er kendetegnet for din jord. Nu håber jeg bare på at Bilka kan følge med og vi ikke skal køre forgæves alt formange gange, som det var tilfældet sidste år.

  Jeg glæder mig til at se hvad du disker op med i dit Bilkasortiment iår, selvom jeg ærgrer mig over at dine frø ikke er med iår.

  Rigtig god aften til jer alle i Risskov og derude bag skærmen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 18. Nu er det da forår. Skønne tider i vente :)

  SvarSlet