Tante Grøn har ordet

Det er ikke første gang, at jeg nævner ‘Havefolket, og deres fantastiske blog. De gør det bare godt.

 

Og i dag er der også grund til at klikke ind på siden, for der har Tante Grøn ordet, og som gæsteblogger fortæller hun oss om sit nye drivhus. Klik her.

 

Artklens fine og stemningsfulde fotos er taget af Susan og Jesper Durup- Også billedet nedenfor, som jeg har lånt.

 

14 kommentarer:

 1. Huuuuuhhh - det himmel-hus er bare så skønt..... og det virker mere opnåeligt for os med mindre hartkorn end det Claus Dalbyske orangeri-paradis (al respekt selvfølgelig - hi hi).

  SvarSlet
 2. Jeg har skam været inde at se artiklen. Det er da bare det skønneste glashus, Tante Grøn viser! Ja, altså sammen med dine og Susan og Jespers, selvfølgelig ;-)

  SvarSlet
 3. Det skal jeg ind og læse :-).Glæder mig til at se hendes drivhus - jeg er mige blevet færdig med at læse bogen om et år i Tante Grøns have. Den var super god
  Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente.

   Hvor er jeg superglad for at høre, at du synes godt om bogen:o)

   Kærlige hilsner og tanker

   Slet
 4. Det er et rigtig flot glashus, Tante Grøn har :-)

  SvarSlet
 5. Havefolkets indlæg med Tante Grøns væksthus er gransket! Det er et meget fint væksthus og en som altid fremragende og livsbekræftende tekst.
  Så har jeg været en tur i Bilka, egentlig for at køber maling, meeeen....den underskønne reol med løg, knolde og forårsfornemmelser stod alt for tæt på den hvidpigmenterede gulvolie. Ihh, der var mange helt vildt skønne poser med pæoner. Alligevel købte jeg ikke nogen knolde og forårsdrømmene endnu. Hvis Bilka havde solgt jord, var jeg med garanti ikke kommet forbi den reol. Men hele afdelingen med tilbehør, krukker osv. Er lukket ned. Det undrer mig, at Bilka forventer at sælge så mange såbakker og frø uden at sælge jord.
  Måske dine knolde kan ligge i poserne i et stykke tid, det er for svært at lægge knoldene direkte, når der ikke er så meget plads i bedet - altså, Bilka må da til at finde sækkene med jord frem nu!!!
  Min planteskole holder vinterlukket til marts!
  Lidt desperate forårsfornemmelser fra Pia

  SvarSlet
 6. Det er en vidunderlig knopskydning der er sket med Tante Grøns hus :)

  SvarSlet
 7. Jeg tror vi er flere som har nydt at læse Tante Grøn´s skønne indlæg - og ikke mindst at kunne være der der giver hende velfortjent og god feed back. Vi er alle blevet begavet med smukke og kloge ord fra hendes hånd - og har vi kunne nyde et helt indlæg.
  Vi nød besøget i deres smukke glashus i stor stil - og som altid når man besøger Jytte og John oplevede vi stor gæstfrihed.
  Tak for jeres roser til billederne - og tak for linket Claus. Vi havde en skøn dag med kameraerne i hvad jeg tror må være det smukkeste glashus på Mors.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 8. Et stort til lykke med det skønne drivhus - virkelig et helt lille hyggeligt vidunder. Så kan jeg bedre forstå, at Tanten har været tavs så længe her på bloggen. Der har jo været andre skønne gøremål - og kreativiteten er helt i top, fremgår det tydeligt af de skønne billeder.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Utrolig flot arktikel,hvor ser det godt .Det må være dejligt, så I kan nyde den lyse tid ved brændeovnen.

  SvarSlet
 10. Kære Claus.

  Tusind tak for ordet og for linket. Vi er så glade og overvældede over alle de søde og positive tilkendegivelser, der er kommet over min artikel hos HAVEFOLKET. En kæmpestor tak til jer alle.

  Februar-med-et-snert-af-forår-hilsner til alle

  SvarSlet
 11. PS: Ja, og vi er ligeså glade og overvældede over de søde og positive kommentarer, dine læsere har skrevet her på din blog, Claus. En helt fantastisk følelse, at møde sådan en varme blandt blogfolket.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 12. Ups, som altid flere dage bagud med indlæggene ... og så er jeg gået glip at dette skønne indlæg!

  KÆRE Tante Grøn: Tillykke med det flotte nye hus - og så er jeg også helt glad over at forstå den lange tavshed. Jeg var ved at blive helt bekymret, så det er dejligt at høre at der er en hyggelig forklaring på det.
  Jeg er helt forgabt i din bog og læser den meget langsomt, igen og igen. Jeg er nået til oktober. Det er både en god og en dårlig nyhed. Godt fordi det har været meget underholdende og herligt at svælge i de flotte billeder men skidt fordi det snart er slut med bogen ... Jeg snød og startede med december, fordi jeg fik den i december - det føltes mere naturligt at begynde dér. Hvor er det en flot bog du har skrevet.
  Tak fordi du deler det med os - og tak til dig Claus, fordi du også lader vores-alle-sammens-tante komme til ære her på din blog.

  Kærlige hilsener
  Lisbeth K

  SvarSlet
 13. Kære, kære Tante Grøn!
  Nu har jeg læst mig gennem de små hundrede indlæg på Havefolket, men kan ikke finde ud at kommentere derinde - øv altså. Ikke fordi jeg ikke vil, så nu låner jeg Claus' blog i stedet:
  Hvor er det dog et umanerligt fint og smagfuldt drivhus! Din glæde over at have fået det frirum til drømme, hygge og glæder smitter af på mig når jeg læser om det. Hvor er det smukt, og hvor har du bare fortjent det. Knus og kram fra mig - Lisbeth K

  SvarSlet