Tøsefarver!

Ja, det kan man vist godt kalde farverne her. Selv om jeg ikke føler mig specielt feminin, kan jeg nu godt lide dem alligevel.

 

claus20140219_123545

 

I bund og grund kan jeg godt lide alle farver. Jeg er til det hele!

 

Bemærk de akskårne hyacinter. De har en rigtig lang vasetid.

 

claus20140219_123631 claus20140219_123656

 

Det skønne rosa porcelæn, som jeg viser her, hedder Mynte. Det er fra Ib Laursen og fås i tolv smukke farver.

 

Se stellet her.

21 kommentarer:

 1. Tänk när jag var barn då fanns det bara hyacinter när det var jul men nu kan man nästan få det när som helst och att plantera ut dom det var inte att tänka på då. Det är tur att vi kan ändra på oss.och utvecklas.
  Ha en fin dag
  Meta

  SvarSlet
 2. Smuk sammensætning :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Sjovt at se at du har brugt så meget Mynte. Jeg har lige båret 24 kasser Myntekander i kælderen (er noget øm i armene). De kommer til salg hos Drømmegaven i løbet af weekenden. Fordi mine kunder har spurgt efter dem - i pastelfarver. Jeg glæder mig så meget til at tage billeder af dem! Og det er - som altid - nogle dejlige billeder du viser!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nana - det bliver dine kunder glade for. Jeg har også lagt en omtale på fb, og den er du selvfølgelig velkommen til at dele, hvis du har lyst. Kh Claus

   Slet
 4. Hyacinterne gør sig rigtig godt i den brede kande. Smukke farver sammen.

  SvarSlet
 5. Ljuvliga vårliga hyacinter - en riktig vitaminkick !
  Behövs idag när vi har vinter igen !
  Ha det så gott !
  /Isa

  SvarSlet
 6. Kære Isa - trist, at I igen har fået vinter. Her er det mildt og rart. Kh Claus

  SvarSlet
 7. Herlige tøsefarver! På min computer er farverne ikke "rigtig" lyserøde men den skønne violet-agtige farve, som er så dejlig! Du får fulde 5 af mig :-)

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Hvor ER det dejligt igen, at se nogle flotte buketter fra din hånd. Og nydelsen er da ikke mindre, når dine buketter er arrangeret i de lækre Mynte-kander, som jeg har forelsket mig hovedkuls i. Jeg gætter på, at de kander bliver et stort hit. De er fantastiske til uhøjtidlige, sommerlige buketter. De MÅ bare ejes!!

  Pastelforelskede knus

  SvarSlet
 9. Det er vist mest kanderne, der er tøsede - men de er søde og buketterner er bare lækre :)

  SvarSlet
 10. Jeg har en svaghed for kander og disse er måske lidt tøsede, eller romantiske som jeg hellere vil kalde dem og de må gerne bo hos mig. Alle de afskårne er bare dejlige:o)

  SvarSlet
 11. Hahahaha! Gælder den slags virkelig i haven? Bare kom an med farverne - jeg tar imod det hele! I øjeblikket er det utrolig stilet med kirsebærgrene i knop og hvide hyacinther i Kähler Love vaser op mod mit nye tapet http://tapet-cafe.myshopify.com/collections/collection-1/products/spring-branches-392022 som Helene selv har lavet :-)
  Det må så være drengefarver ;-)

  SvarSlet
 12. Det hele ser bare så dejligt ud ! Jeg er helt solgt og lidt fattigere på samme tid... jeg løber ud og køber tulipaner og løg og grene og krukker og og og.... skriver ned om skærmplanter jeg bare må eje og stole (ja det var pga Tante Grøns fine glashus)... Ja jeg er ihverfald blevet helt forårsrundtosset af dine skønne indlæg...

  SvarSlet
 13. Jeg ble i alle fall bedåret :-))

  SvarSlet
 14. Skønne farver, der passer perfekt til kanderne :)

  SvarSlet
 15. Hej Claus,
  Selvom jeg er en dreng, kan jeg nu også godt lide lyserød - særligt hvis den kammer over i de lavendelrosa toner. Skønne hyacinter, tænk sig at man kan få dem i så indtagende farver. Den fine røreskål kunne jeg sagtens se med vibeæg eller måske liljekonvaller også. Dejligt!
  Hav det godt,
  Kh Mathias

  SvarSlet
 16. Smukke farver, blomster og billeder, en fryd at kunne gå rundt mellem så mange skønheder:-)))

  SvarSlet
 17. Kære Claus, det ser virkelig sødt og virknings fuldt ud! - Men hvad er der lige med den lilla dug? jeg kan godt se den gør noget ved de lyserøde vaser, med jeg kan nu bedre lide det grå stenbord:-D Jeg har også lagt mærke til de kander hos div. forhandlere og de er rigtig søde og romantiske! Efter en uge med sygdom her hjemme, vil jeg gå til grønthandleren og købe afskårne hyacinter, De er så skønne!
  Tror det er lige hvad jeg trænger til;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 18. Lækre tøse-pasteller! :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet