En enkel blomsterkrans

Randformen her købte jeg i sidste weekend, da jeg var på loppemarked i Bella Centret.

 

claus20140330_154424

 

Den kan bruges til mange ting, og vil man lave en enkel bordpyntning, er den fin til nogle få blomsterhoveder.

 

20140330_154457

 

Her er det påskeklokker, og det er sparsomt, hvad der skal bruges.

 

Udklip

17 kommentarer:

 1. Super flot og enkelt - jeg har en lignende randform i børnenes sandkasse - den vil jeg ud og hente ;-)

  Bente

  SvarSlet
 2. Fin og enkel, og dejlig!
  I går pyntede jeg også en blå randform med perlehyacinter, pudemos og lidt sten. Et dejligt syn!

  SvarSlet
 3. Ja, der skal såmænd ikke så meget til. Smukt og enkelt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Se, nu er vi ude i noget, som selv jeg ville kunne hitte ud af. Jeg må på jagt efter en randform.
  Det er yndigt i al sin enkelhed, og når man ser billeder som disse, MÅ man henrykkes over helleborus.

  SvarSlet
 5. Så utrolig nydelig det ble med en slik krans av Helleborus.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Så gik endnu en weekend, uden at jeg havde synderlig tid til bloggen - her gik der forårsrengøring i den. Til gengæld kan jeg i dag glæde mig over at holde årsdag sammen med min mand :-)
  Flotte buketter du har lagt frem de sidste dage - og sikkert også gode videoer, men uden lyden har jeg opgivet at se dem. Jeg tror desværre min pc har givet op på højtalerfronten :-(

  God dag til alle - kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Hej !

  Jeg nyder meget denne blog, men har heller ikke lyd på videoerne, og min højtaler fungerer ellers fint. Er der andre, som mangler lyd ?
  Forårshilsen til alle.

  Solveig

  SvarSlet
 8. Hvad hedder den dobbelte/fyldte - den er jeg helt pjattet med

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har ikke noget særligt navn. Og det har du åbenbart heller ikke! Skriv venligst navn, hvis jeg skal svare.

   Slet
 9. Rigtig godt fundet på. Jeg tror også at jeg har sådan en lignende randform, som skal findes frem ;-)

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Nu må du ikke misførstå mig, jeg synes du er otroligt talentfuld og helt enkelt super til det du laver. Men, mit spørgsmål er; Når du har så mange blomster, når det er så Meget visuellt, kan du så opskatte det lille? Den lille blomst som kigger op i hjørnet? Eller på plain engelsk som jeg finder nemmest at udtrykke mig i; Can you appreciate the simplicity in nature? Or maybe that's just not your thing? In any case, keep up your fantastic work, you're an inspiration to all of us who read your blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anna,

   Nu har jeg læst dit indlæg nogle gange, og selv om du også skriver pæne ord, bliver jeg nødt til at skrive det, jeg tænker! Det var da et ualmindelig uforskammet spørgsmål.

   Du kunne også have skrevet: Mon du, der har så meget, kan se det store i det små?

   Det skal jeg da garantere dig for, at jeg kan. Når du stiller sådan et spørgsmål, må det være fordi, du ikke kender mig. Kan fortælle, at jeg i dag har været en tur i Vestjylland og på hele turen i den grad har glædet mig over hvidtjørnens hvide brus og de mange gæslinger, der i år forekommer mig endnu mere talrige end tidligere. Jeg har plukket rød hestehov på grøftekanten (har altid en beskærersaks med i bilen), og jeg har frydet mig over, at naturen nu grønnes time for time.

   I skoven henrykkes jeg over anemonerne, og i haven er de små martsvioler sprunget ud. Meget er på spring, og jeg går talrige ture hver dag med øjnene vendt mod jorden.

   Her på bloggen skriver jeg gang på gang om grøftekanten og dens skønne vækster, blandt andet de attråværdige skærmblomster, som jeg har indført i min have. Jeg er meget ydmyg over det liv, der er blevet mit, og de små mirakler der sker omkring mig.

   Hvordan fandt du dog på at stille mig dette spørgsmål.

   Slet
  2. Hej Claus.
   Du får ursäkta, jag menade verkligen inte att förolämpa dig!
   Jag skrev spörgsmålet för att jag under se sista par uger har köpt en massa blomster och satt innomhus och jag bemärkede att jag slutade se på dem för att det var så många runt omkring mig. Så jag undrade simpelthen hvis det sker med dig også. Men det kanske var ett dåligt ställt spörgsmål så det må du undskuld. :(
   Mvh, Anna

   Slet
  3. Kære Anna - du er fuldstændig tilgivet. Sikke mange sprog du behersker!

   Slet
 11. Så fint og enkelt. Her plantede vi for nylig en primula i en gammel rustfri sovseskål fra en højskole.
  Blomster og køkkentøj taler et godt sprog sammen :-)

  SvarSlet
 12. Meget sjovt! Jeg har også en randform stående for tiden med samme farver påskeklokkehoveder! Min form er bare af patineret kobber - læs: upudset. Det skyldes nu ikke dovenskab, men et lag lak, som den kom med, da jeg købte den på lommemarked engang. I vinter stod den på et rundt bord her lige uden for vinduet fyldt med små grankviste og ildrøde pigeonner- også til glæde for havens solsorter især.
  Mine Klokkeranker, som jeg såede for en måneds tid siden, er 15 cm høje!
  Happy Spring Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 13. Julrosorna är så fina, har skaffat mig några nya nu i vår, gillar dem för att det finns olika färger som alla är så fina och passar ihop. Kransen blir fin med alla sorters blommor, ha det gott /Marika

  SvarSlet