En enkel forårsbuket …

… med påskeklokker og gæslinge i en af mine gamle Lyngbyvaser. Ja, der skal ikke så meget til.

 

20140329_175305 20140329_175410

 

Bemærk, at påskeklokkerne her har ’præstekrave’

 

20140329_175353

 

Nb. Kommer tilbage med endnu en video i dag.

9 kommentarer:

 1. Præstekrave - ha ha - passer jo perfekt til en søndag. Har lige set din video - åh jeg glæder mig til at se, når du viser derfra, når det hele står i fuldt flor - det bliver da betagende. Her ligger tågen tæt, så i stedet for at gå i haven, står den på bollebagning - det er nu heller ikke så tosset endda.
  Håber alle der læser med får en rigtig dejlig søndag.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 2. Indtagende buket. Glæder mig til en Dalby-pause lidt senere, hvor jeg kan slubre endnu en video i mig.

  SvarSlet
 3. Nogle gange er fin og enkel bare bedst:-)

  SvarSlet
 4. Kære claus.
  Jeg har efterhånden så mange påskeklokker, at jeg nænner at plukke buketter ind. De smukkeste og sundeste eksemplarer er fra gartneriet Spiren. Jeg har netop hentet nye planter hjem, bl.a nogle virkelig smukke eksemplarer med små sarte blomster, der changserer i lys rosa og lys grøn. Gartneriet deler glad og gerne de fineste gaveposer ud, som man kan sætte en plante i og forære væk. Poser med billeder af deres forskellige juleroser og påskeklokker og med oplysninger om gartneriet. Ligeledes medfølger der store postkort, som også prydes af små billeder med de mange mange forskellige krydsninger. Så nu kører jeg rundt og sætter små overraskelser ved dørene til venner og bekendte, som mindst venter det. Det er simpelthen så hyggeligt! Og så må jeg nok se at få plantet resten ud i min have herhjemme og i min kolonihave.
  Kh. Jeanette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror, at modtagerne bliver rigtig glade.

   Slet
 5. En skøn hvid påskeklokke - og smuk og spændende med præstekraven. Og sammensætningen i vasen er virkelig smuk og enkel.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. DET DER, lige netop DET DER, er lige mig. Hvidt, enkelt og så helt fantastisk smukt. Jeg kan blive ved med at kigge på de billeder. Nøjagtig lige sådan har jeg det med billedet af dine fantastiske lilla tulipaner ved din indkørsel, som står i mange forskellige niveauer - er sikker på at du ved præcist hvilket billede, jeg mener :-) Det er også helt, helt fantastisk, synes jeg.
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet