En lille skøn floks

Kender i sommerfloks, Phlox drummondii 'Moody Blues'? Jeg gjorde ikke, men faldt totalt for den, da jeg så den sidste sommer i en svensk have Så nu har jeg købt frø.

 

Skal nok vende tilbage med flere billeder, når den blomstrer.

 

11 kommentarer:

 1. Ja, den er da dejlig:-), kan man købe frøene i Danmark......

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne - jeg elsker blå blomster:-)

  SvarSlet
 3. Den skal undersøges nærmere - har forkærlighed for "blomster med himmellys" og phloxenes duft er komplet afhængighedsskabende...

  Dejlig dag fra Katinka

  SvarSlet
 4. Nej den kender jeg ikke - men den ser ud som et lovende bekendtskab :-) Rigtig dejlig solskinsdag til alle :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den dog bedårende, denne floks. Den frister!! - Har selv lige sat to krukker til med floks - natashia - tofarvet. Jeg er lidt spændt på dem. Og i går plantede jeg guldkaprifolie, der gerne skulle klatre op af et par træer. - OG så har der været frost i nat. Så jeg håber, de klarer sig - også de 4 klematis, som står ude og ikke er plantet endnu - de skulle gerne slynge sig op i et par hvide syrener.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Ja, jeg kender den godt. Jeg købte frø i USA for to forår siden og såede sidste forår, så nu er jeg spændt på at se, om den blomstrer i år. Jeg kan bare ikke huske helt nøjagtigt, hvor i det store staudebed den står, så det kan blive et kapløb med rådyrene. I går eftermiddag spiste kiddet fra sidste år blomsterhovederne på alle mine Pickwick krokus. Det er helt sikkert, at rådyret er vandalen, for jeg kiggede op fra sofaen, mens den var i gang. Jeg for naturligvis ud og hujede det væk,; men det har altså fortsat senere.
  Happy Wildlife Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 7. Så herlig med slike små tips i hverdagen, nok en MÅ HA:) Jeg er jo svak for det blå i hagen:)

  SvarSlet
 8. Så nydelige farger den har! Lykke til med såingen!

  SvarSlet
 9. Skønne farver og blomster ;-)

  SvarSlet
 10. Hvor er den flot - jeg synes den ser større ud en de gængse floks (?)
  Glæder mig til du viser blomstringen frem.

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet