En rigtig forårskrans

Der er så mange skønne naturmaterialer lige nu, og jeg kan ikke lade være med at lade mig inspirere.

 

20140314_124134

 

F.eks. kan jeg slet ikke stå for gæslinger, og her er de bundet på en naturkrans, som jeg brugte til jul.

 

Med forårsblomsterne, der er fæsnet her og der med groft bånd, bliver kransen ekstra charmerende.

 

20140313_174650

 

20140313_170828 20140313_170818

 

Og hvordan får man så blomsterne til at holde sig?, er der sikkert nogle, der tænker.

 

Jo, her har jeg anvendt de smarte små reagensglas, som man bruger til orkideer. De fyldes med vand, der holdes på plads af et lille gummilåg med hul. De kan købes hos blomsterhandleren.

 

20140314_124921

 

Selvfølgelig suger blomsterne vandet, men så må man fylde på. Heldigvis går det ikke så hurtigt udendørs, hvor blomsterne kan holde længe, hvis det altså ikke bliver hård frost.

 

I min forårsbog, der kommer til januar, bliver der masser af sådanne ideer.

 

20140314_124512 20140314_124423

 

Interessant er det at tænke på, at jeg, da jeg gik i folkeskolen, var jeg i praktik i en blomsterhandel. Så det med blomster og arrangeren har altid ligget latent og luret.

12 kommentarer:

 1. Nydelig krans :)
  Smart å bruke en slik ferdigkrans som underlag og så pynte på ulikt vis gjennom sesongen.

  Ha en riktig god helg Claus!

  SvarSlet
 2. Enkelt og lækkert!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Gæslinger er ganske rigtigt dejlige, man kan ikke holde fingrene fra den slags :-)
  Kransen er virkelig fin - jeg tænker også at den vil være flot på bordet hvis man skal holde en lille forårsfest ...

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Den krans er som starten på et helt eventyr.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. For en fantastisk krans,elsker de duse fargene og vårfølelsen!!!Perfekt!
  Tove :)

  SvarSlet
 6. Jeg har jo læst her på bloggen, at mange ikke blot vil lægge en kommentar, der "bare" hele tiden siger smukt og alverdens andre superlativer, som alle dine indslag - inklusive denne - fortjener. Så for ikke at gøre som vanligt og skrive, at den er smuk og dejlig enkel og helt enestående med de spæde forårsfarver - ja så jeg har studeret lidt i min jyske parlør - og vil så hermed i stedet for sige, at den da er meget pæn - ikke så ringe endda. Bliv du bare ved med det.

  Jeg kan for øvrigt se på dit forlag, at der nu kun er to forskellige pakker med kort tilbage, så jeg har lige sikret mig en af hver - + et eksemplar af den levende have. Det er altid godt at have et ekstra eksemplar liggende af denne have bibel, hvis man skulle få brug for en værtindegave eller andet.

  Jeg vil for øvrigt lige sige, at jeg er meget stolt over at tilhøre den gamle garde her på din blog.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. ja det var precis min första tanke - hur man får blommorna att hålla sig - men det är klart att det fanns ett knep :)

  SvarSlet
 8. Va vackert! :)

  Trevlig Helg! Hälsningar Ewa :)

  SvarSlet
 9. Videungar och rara vårblommor: en perfekt och inspirerande start på weekenden. Här på östsidan av det gamla öst-Danmark har vi solsken och prognosen säger att det utlovade regnet kommer först på söndag. I morgon ska vi i "haven". :-)

  SvarSlet
 10. Så smukt kan det kun gøres når det kommer fra hjertet ! <3
  God weekend, hilsen Susanne

  SvarSlet