Følger I mig på Instagram?

Jeg er lige startet, men har nu over 1.000 følgere. Hvis I vil følge mig, skal I trykke her.

 

Hvis I ikke rigtigt ved, hvad Instagram er for noget. Kan I læse mere her.

 

 

claus20140226_150611

claus20140226_151038 claus20140225_125318
20140227_180111 20140301_144731 claus20140226_164031
20140301_144315 20140228_132953 20140226_153628

19 kommentarer:

 1. Ja jeg følger dig, men jeg er sjældent derinde - jeg holder meget mere af bloggeriet.
  Lige nu ser jeg dog dit hjem i Kender du typen:o)

  SvarSlet
 2. Really lovely! I can't wait for spring and its gorgeous colours!

  SvarSlet
 3. Ja, selvfølgelig. Har været med fra starten. Det er en glæde og fornøjelse at følge dig. Kh Heidi Thye (thye71)

  SvarSlet
 4. wow nogle flotte buketter. Jeg kigger forbi på IG

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Det må blive et stort rungende nej.

  Jeg er slet ikke til alle de sociale medier hverken twitter, Facebook, Instagram og hvad de nu hedder alle sammen. Jeg mener det er tidsrøvere af den helt store kaliber. samtidig med at privatlivet fred ryger sig en tur ved at man er på de medier. ( men har fuld respekt for dem der er der, man vælger jo selv)

  Men til gengæld nyder jeg at følge dig her på bloggen, det er altid en kæmpe oplevelse at kikke ind og se hvad du nu har fundet på. Som jeg plejer at sige at det den daglige vitaminindsprøjtning som er meget svær at undvære.

  I øvrigt flotte billeder.

  Rigtig god dag , Claus

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. Et herligt farverigt "brag" af en vitaminindsprøjtning med alle disse underskønne buketter. Jeg må også sige, at jeg "kun" er med her på bloggen - men den nyder jeg så til gengæld i fulde drag.

  Jeg fik for øvrigt også set "kender du typen" i aftes på DR 1. Jeg så det ikke i første omgang, så nu er jeg opdateret. Men med alle de dejlige billeder, du har haft på bloggen kunne jeg jo straks se, hvilket hjem vi var i. Smukt.

  Jeg er ved at sprænges af stolthed just nu. Mine hostafrø er ved at spire i vindueskarmen!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hannemor - du har grund til at være stolt. Hvor flot ... Kh Claus

   Slet
 7. Skønne buketter

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 8. Skønne buketter

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 9. Nix jeg foretrækker bloggen her. Jeg er slet ikke til alle de medier , jeg foretrækker mit privatliv i fred. Men forstår dog godt de med et udadvendt arbejde må bruge facebook instagram osv. bare jeg slipper.
  Så please bliv ved med bloggen vil du ikke nok.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gunvor - Privatliv i fred! Ja, det ønsker jeg sørme også. Som I nok har bemærket, skriver jeg aldrig om mit private liv. Derfor kan man godt følge med på de sociale medier. Men jeg forstår til fulde, at man vælger dem fra. F.eks. er min private profil på fb ikke eksisterende.

   Slet
 10. ja - det kan du tro:)
  kh Grethe

  SvarSlet
 11. Kære Claus.

  Jeg vil følge dig til verdens ende. men jeg følger dig ikke på Instagram. Jeg er eet af disse umoderne, asociale fortidslevn, som har det svært med, at leve op til tidens mantra om at være "på" hele tiden. Vi skal være "på", når det gælder Facebook, Twitter, Instagram etc etc.. Vi skal være "på", når det gælder arbejde, skole, udseende, fritidsliv, hus og at tjekke sms`er og mails. På på på. Alene ordet kan næsten gøre mig stresset. Heldigvis findes der flugtveje væk fra den ubønhørlige stress og det uophørlige præstationskrav Jeg flygter ud i min elskede have, ud i en verden, der ikke hele tiden stiller krav om at være "på".

  Selvfølgelig er de sociale medier det perfekte sted, at sprede det glade budskab om have og blomster og du gør det SÅ godt, Claus. Claus Dalby all over the world:o) At du har energien og gejsten vidner om et ufatteligt engagement og en utrolig energi:o)

  Jeg har været inde at kigge på dine Instagram-buketter og de er fuldstændig vidunderlige. Du overrasker mig gang på gang.

  Knus, kærlige hilsner og tanker til alle fra Dinosaurus Botanicus

  SvarSlet
  Svar
  1. "Vel talt" og "hørt!" fra Lisbeth K :-)

   Slet
 12. Åh Gud, Liebste Lisbeth......er du også en Dino? Jeg er glad for, ikke at være den eneste af slagsen:o)
  Knus

  SvarSlet
 13. Det er vi fler der ikke er. Kun på Clauses side hver dag,det er en glæde at følge med.God aften alle.Hilsen Gurli

  SvarSlet
 14. Hurra for alle Dinosaurus Botanicus. Vi må holde sammen.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 15. Jeg bruger ikke Instagram, men på Pinterest følger jeg dig :-)

  SvarSlet
 16. Kære Karina - du er så ung og så langt fremme i skoneme, at du fint 'klarer' instagram også. Kh Claus

  SvarSlet