Forår i drivhuset

Jeg tror, at alle der har drivhus, kan skrive under på, at det er en helt fantastisk opfindelse.

 

claus20140318_155643 claus20140318_155806

 

Nu står solen så højt på himlen, at der ikke skal mange stråler til, før temperaturen når over de tyve grader.

 

claus20140318_155723

 

Her ser I nogle magnoliegrene, som jeg købte på torvet. Det er da ren luksus …

24 kommentarer:

 1. Jo, men drivhuse har det store problem; de er altid for små !!!! hi hi
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gunvor - du har fuldstændig ret. Var min grund endnu større, ville jeg have et stort industridrivhus og indrette det i en forrygende stil.

   Slet
  2. Kære Sweetpea.

   Hvor er det dejligt, at du også stadig har drivhusdrømme. Tænk, om naboejendommen blev sat til salg. Lige et bette hul i hækken og vupti.......så kunne du få dig et industridrivhus og indrette det, så vi andre ville dåne. Ens fantasi løber jo helt løbsk, når man fantaserer om et stykke ekstra jord at lege med.

   Drømmeknus

   Slet
 2. Hej Claus. Nu blev jeg lige opdateret her på bloggen. Tænk at man kan købe sådanne smukke grene. Her hos mig er foråret også godt på vej med gode temperaturer i orangeriet.

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke noget drivhus, men jeg vil nu godt være med til at skrive under alligevel ;-) Og jeg ønsker mig et drivhus!

  SvarSlet
 4. Ja, en genial opfindelse. Vi sparer op til et stort drivhus - åh, man får så mange behov og ønsker :)

  Smukke magnolia grene.

  SvarSlet
 5. Hej claus.
  du har bare de smukkeste vaser der passer perfekt til enhver blomst.
  Utrolig smuk Magnolia. Får vi nyt fra bedene i haven? I morgen lover de jo fuld forår;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne - ja, den skønne ret store vase 'fandt' jeg for et års tid siden på La
   uritz,com

   Slet
 6. Kære Claus.

  Ja, at få bygget sig et hus af glas, er det bedste, man kan gøre for sigselv. Hvis man er et lys-, varme-, og blomsterhungrende væsen, fungerer et glashus både som energitransformator, blomsterværksted og legeplads. I eftermiddag har jeg også gået og nusset ude i mit lille glasrige. Selvom det har været en overskyet og meget blæsende dag, nåede temperaturen bag det skærmende glas op på hele 19 grader og det er altså noget, der gør rigtig godt på denne tid af året.

  Det er en helt utrolig smuk og graciøs magnolie, du viser på de dejlige billeder. Der er altså noget helt specielt over nøgne grene, der blomstrer. De er eventyrlige og overjordiske, på en eller anden måde. Jeg tror meget nemt, at magnoliaer, kunne gå hen og blive en helt besættelse for mig, så derfor tør jeg ikke dykke for dybt ned i emnet (læs: fristelserne)

  Det burde være en havemenneske-ret, at alle kunne få sig et væksthus.

  Godnatknus og sweet magnolia-dreams.......zzzzzzz

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde tante - I har noget, der er mindst ligeså skønt; syrener.

   Slet
  2. Åh Gud ja, syrener<3 <3 <3 <3 <3 Syrenprinsen ER begyndt at gå og hive i dem, for at spotte knopper. SyrenKONGEN Ole HAR kaldt ham på job nu, og det er et sikkert forårstegn. Jeg glæder mig som en vanvittig, til at gense alle de dejlige syrener og beruse mig i deres dufte.

   Knus

   Slet
 7. Herlig meg magnoliablomster nå :-)) Her er det store knopper på plommetrærne så kanskje jeg skal ta inn noen grener?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ranten - ja, det kan da kun gå for langsomt!

   Slet
 8. WOW den Magnolia er betagende smuk! - Det er èt træ som jeg skal finde plads til i min have;-)
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps. Hvordan går det med alle Hornviolerne? ;-)
   Knus

   Slet
 9. Hvilken smuk magnolia, dejlig blomsterform
  Jeg savner mit lille ret grimme drivhus frygteligt.. det blæste om i stormen. men så har jeg jo alle drømmende om hvad der så skal være :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 10. Smukke magnolia, ved jeg skal have mindst en i min have, har længtes efter den. Og drivhus ja det vil jeg også skrive under på er en skøn opfindelse, fik selv et stort et sidste år, en frodig fornøjelse, vi næsten kun havde "madplanter", siger dig det var imponerende:-)

  SvarSlet
 11. Meget smuk, er det mon en Soulangiana? Måske en anden variant, set lidt mindre ud, men vidunderlig er den.

  SvarSlet
 12. Har været med dig fra starten , men har ikke kommenteret før, nu skal det så være for blokken skulle jo nødig forsvinde ud i universet.
  Jeg er også blevet fuldstændig havetosset, hele haven er lagt om og sidste år kom så det længe ønskede drivhus.
  Nu glæder jeg mig over alt det dejlige der er i gang i haven og ønsker dig og alle i andre blokere en god sæson i haven
  Glade forårshilsner Lis

  SvarSlet
 13. Jeg er fuldstændig enig ! Dette er vores 2. forår med drivhus og lige præcis foråret er det tidspunkt hvor det bare er en helt vild luksus at gå derud og drive de smukkeste planter frem, nyde en frokost i varmen som er man nede i syden.
  Tak for en fantastisk blog

  SvarSlet
 14. Jeg har hverken drivhus eller magnoliaer i haven - men jeg har lige modtaget pakke med bl.a. dine skønne kort: Magnoliaer og andre motiver fra forårshaven. Så dem må jeg "nøjes" med at glædes over - og så selvfølgelig dine skønne billeder her.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 15. Hvor ER de fine :-) :-) :-) Smukke, smukke billeder, Claus. Tænk om man havde et sådan træ i haven. Da jeg lærte min mand at kende - da vi var MEGET unge :-) - havde han en havekoloni og der havde vi et magnolietræ. Det var så smukt og jeg elskede det. Derudover var haven fyldt med masser af stauder, bonderoser m.m. Den rene svir at plukke buketter i :-)
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
 16. Det er virkelig luksus med magnoliagrene. Jeg har haft den store glæde at kunne drive magnoliagrene i stuen siden jul, blomsterne bliver lidt mindre end ude på træet, men én enkelt gren ad gangen har kunne gøre det og pyntet med et par søde perlemorsfugle har det været forår i mit vindue i snart 3 måneder:o)

  SvarSlet