Gode tilbud

Vil lige fortælle, at Bilka fra i dag og til og med fredag har 25% rabat på have- og udplantningsplanter, blandt andet roser.

 

Dem I ser her, er nogle af em, der er i ’mit’ sortiment, og de koster mellem kr. 99,- og kr. 139,-

 

Claus_Dalby

 

’Claus Dalby’-rosen på billedet herover koster normalt kr. 99,-. men kan altså de næste par dage købes med 25 % rabat.

 

B/11/B06 B/13B/06
A/3A/06 B/1B/05 (10cm)

 

I år er det også lykkedes at skaffe flere nye engelske roser, og herover ser I (fra venstre mod højre) ’Queen Anne’, ’Lady Salisbury’, ’Wollerton Old Hall’ og ’Princess Anne’.

 

Sidstnævnte priser Ernst Jensen, som blandt andet er kendt for sin meget roste bog ’Et liv med roser’, og hans hustru Birthe, i høje toner. ’Princess Anne’ er utroligt rigt- og længeblomstrende, sund og rigtig god til krukker, fortæller Birthe og Ernst.

 

Udklip

 

Så vil jeg lige nævne, Rosa helenae ’Lykkefund’, som også er en del af mit sortiment. Den bliver utrolig stor og er fantastisk groende op i et træ eller på en meget kraftig pergola.

 

1016368_479635605492173_960220721_n[1]

 

20100704_113453

 

Og så har vi igen i år skaffet ’Constance Spry’. Den kan ellers være meget svær at få fat på.

13 kommentarer:

 1. Du forkæler os ;-) Jamen så er det måske en Prinsesse Anne der skal en tur til Hamborg! Den ene altan er nord-vest vendt og det er dælme svært at finde krukkeroser til den plads. Af sti afsted til Bilka turen går :-)

  SvarSlet
 2. Wawwww de er flotte. Jeg elsker engelske roser. Købte et par af Conatance Spry sidste år og gave et par stykker som gave. Den er så flot....

  SvarSlet
 3. Helena Lykkefund har jeg beundret på mange blogs, den er helt fantastisk.

  SvarSlet
 4. Fristelser... masser af fristelser.
  Ja tak- jeg drømmer om mange af hver :-)
  Havehilsner Susan

  SvarSlet
 5. Smukke roser - jeg må vist hellere komme en tur i Bilka og kigge lidt.

  /Fru Due

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Smukke roser alle 4, men kunne jeg vælge én ville det blive Wollerton Old Hall.
  Fortsat god rejse til Bologna.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 7. Jada, jeg vet jeg bor i feil land.. det er bare å gni det inn :-)) Og ikke vil vi inn i EU helle. Så får vi vansmekte her hjemme i Norge så lenge.. God vår i (rose) hagen!

  SvarSlet
 8. Jeg skal også have fat i Wollerton Old Hall :)

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Alle sammen skønne roser. Jeg kan vist ikke presse flere ind i mine eksisterende bede, og skal jeg lave flere huller i græsset, skal jeg også budgettere med en svævebane. Jeg købte sidste år Claus Dalby, som havde smukke blomster, og var flink til at remontere. Havde jeg plads, ville jeg købe alle de dejligheder, som du viser, men mååååske jeg kan klemme en krukke ind med Princess Anne .........

  SvarSlet
 10. Hvilke bedårende roser - de ville alle pynte i min have. Men jeg har ikke det store held med roser - desværre. Men skulle jeg vælge en ud - bliver det den skønne hvide Claus Dalby rose. Jeg kan ikke gøre for det - men jeg kan altså så godt lidt hvidt!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 11. Hej Claus.
  Så er der indkøbt efter alle kunstens regler. Og det blev også til en af dine "Claus Dalby" roser til mit hvide bed.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 12. Det må blive krukkerosen Princess Anne, hvis jeg skal med på vognen ... og hvem vil ikke gerne det?

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 13. Hi Claus! I grow rosa Lykkefund also - it grows up into a tree. Does your photograph show two plants (one plant at each side of the pergola), or only one plant?

  Would you recommend Lykkefund for a sturdy arch at the top of garden steps? I'm thinking of putting at arch at the top of these steps. The hedge is Rose de Rescht. Here is the photo https://www.flickr.com/photos/stopwatchgardener/4737171274/in/set-72157626448676522

  Would you recommend Lykkefund for an arch in that position? Is it too vigorous?

  SvarSlet