Højt til loftet!

Ja, det har vi her. På mere end én måde! Jeg hygger mig med at lave store buketter, som vi kan glæde os over i drivhuset.

 

Udklip

 

Her er jeg begyndt med et skelet af forsytiagrene, som tulipanerne og kallaerne hviler på.

 

20140319_131414 20140319_131502 20140319_131602

 

Glæder mig til at lave lignende med kirsebærgrene og purpurfarvede tulipaner etc.

 

20140319_131546

 

Selv om buketten er stor, kan princippet fint bruges i mindre målestok.

15 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Hvilket drømmesyn! Hvor er det smukt, og med små 'gæslinger' rundt om! Beundrer dine evner udi denne kunst, for det er ganske bestemt kunst. Jeg ville ikke vide hvor jeg skulle begynde, hvis jeg i det hele taget turde give mig i kast med en så bedårende buket.
  Wuauw. Knus Iris.

  SvarSlet
 2. Jeg tænkte med det samme på Karen Blixen. Hvor er den overdådigt flot.
  Sjovt at den gule farve inderst i kalaerne bliver fremhævet så flot med de øvrige gule blomster.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Så vackert - som ett konstverk !
  Ha det så gott !
  kram/Isa

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Hvilken smuk buket. Jeg elsker gule tulipaner med et strejf af rødt. Er der mon vilde tulipaner, siden de "hænger" sådan?? Meget yndefuldt.
  Kærlig hilsen fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane - at tulipanerne hænger, hænger sammen med at det er franske tulipaner, der er meget lange. Her har jeg netop arbejdet videre med det hængende.

   Slet
 5. Ja, i sandhed et drømmesyn - man gisper helt af betagelse. En gave til nethinden. Hjemme hos mig står der også en buket - men kun forsythiagrene i blomst. Så skønt, at du sådan disker op med den ene lækre buket efter den anden.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
  Svar
  1. Sæde Hannemor - 'En gave til nethinden'. Det var smukt sagt.

   Slet
 6. Oh hvilken overflod. Så skønt. Tak for inspirationen. Jeg siger med H.C. Andersen :" At leve er ikke nok...Solskin, frihed og en lille blomst må man have!"

  Kærligst Barbara Cathrine Ingholt

  SvarSlet
 7. meget inspirerende buket, du burde da have en blomsterbutik elsker den form du bygger op på, med stafage.Tænk hvad du gør for at dine hjælpere har det godt prisværdi.

  SvarSlet
 8. Er der mon nogle der ved hvad det er for nogle små søde gule med de kuglerunde hoveder? Jeg kan forresten slet ikke forstå, at nogle har det svært med den gule farve. Jeg glæder mig hvert år til at se min forårsvortemælk springe ud. Den pynter i staudebedet hele sæsonen synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Fru stærk. Nej, gul er i den rette sammen rigtig skøn, synes jeg. Den kuglerunde vækst er trommestik, Craspedia globosa

   Slet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Kære Claus.

  Når man ser SÅ smuk en buket, ville man ønske, at den kunne blive udødeliggjort af een af de helt store blomstermalere. Det fortjener den. Det er en mesterlig skøn komposition, hvor især de franske tulipaner, har en utrolig effektfuld virkning. Hvor er det synd, at de franske tulipaner ikke er så tilgængelige på markedet, for de har en vidunderlig skødesløs elegance .

  Tak for endnu en smuk godnathistorie. Her kalder sengehalmen, men endnu engang vil en voldsom blæst utvivlsomt forstyrre nattesøvnen.

  De kærligste godnathilsner og tanker til jer derude

  SvarSlet
 11. Meget flot buket. En busk som også blomstre nu i en dejlig "kold" gul farve er kirsebær kornel. Den har jeg meget glæde af både nu og i sen sommeren, hvor den får meget mørkerøde bær, som fuglene er glade for. Har lige taget en buket ind.
  Hilsen Birgit M.


  SvarSlet
 12. Vanvittig smuk buket! En drøm...

  SvarSlet