Jeg er vild med kranse …

… så dem kommer der rigtig mange af både i min julebog og i min forårsbog.

 

20140314_144014

 

I skal lige se endnu en model. Lavet efter samme princip, som det jeg viste i går.

 

20140314_144056 20140314_144456
20140314_144929 20140314_144102

 

Den er bundet på en færdigkøbt birkekrans.

 

20140314_144739

29 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn og lige i øjet her i foråret,men ville også være fin til jul

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 2. Den er så sart i sit udtryk at den virker helt poetisk Claus.

  God weekend, Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Den var fantastisk nydelig, herlig kombinasjon av farger :-)
  Ønsker deg en flott helg :-) Anita

  SvarSlet
 4. Enkel og smuk. Helleborus blomsterne giver næsten samme lette udtryk, som når sommerfuglene kysser planterne i haven om sommeren.

  SvarSlet
 5. Ååhh at være det Påskebord som blev smykket sådan! Let, sart og fukdkommen henrivende.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Hvor er den smuk, let og elegant.....en rigtig forårsbebuder.
  Rigtig god weekend til dig og din partner og alle på bloggen.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 7. En dronningekrone værdig - så smuk og dejlig enkel - fremstillet af naturens materialer. Jeg forestiller mig den på hovedet af en yndig ung pige i lange hvide florlette gevanter på en forårsgrøn eng.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hannemor - det var et smukt 'billede'.

   Slet
 8. Super smukt. Og hvor matcher blomsterne fint de omkringviklede gæslinger. Men selvfølgelig er intet tilfældigt i dine blomsterier. Virkelig stilfuldt - jeg glæder mig meget til at få bøgerne i hånden.
  Kh Mathias

  SvarSlet
 9. Fuldstændig bedårende .......
  Bh Gitte

  SvarSlet
 10. Så yndig, så yndig....

  SvarSlet
 11. Helt nydelig krans!
  Liker de avstemte fargene:)

  SvarSlet
 12. Hvor er den flot :-) - (er der også "reagensglas" til alle blomsterne ? )

  Bente

  SvarSlet
 13. Meget elegant og smuk krans.

  SvarSlet
 14. Jeg er også vild med kranse, har jeg lige fundet ud af - ihvertfald når de er så skønne, som dem du viser - hvor er du kreativ. Jeg har lige læst op fra de seneste dages indlæg og kommentarer, så du skal da selvfølgelig have et STORT forsinket TILLYKKE med blogfødselsdagen. Så er det altså næsten 4 år siden, jeg blev grebet af havebacillen. Jeg kom med engang i juni måned, hvordan jeg fandt bloggen, husker jeg ikke, men jeg husker, at jeg pludselig fik en aha-oplevelse, da jeg kom forbi din blog. Jeg havde set tv-programmerne med dig og Anne Just, men det var faktisk først, da jeg begyndte at få mit daglige "fix", at jeg sådan rigtig kom i gang med at sætte forårsløg, og få sat nogle stauder, der er noget ved osv. Så jeg har meget at takke dig for, da noget af det mest afstressende (for mig ihvertfald) er at gå og rode i haven. Og så bagefter kunne glædes over resultatet (og også engang imellem græmmes lidt, når det ikke gik helt som tænkt).
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 15. Hvor er den sart og fin!
  Og alligevel rustik:-)

  SvarSlet
 16. Den går lige i hjertet! Tak!

  SvarSlet
 17. Jeg bryder mig også meget om kranse og med de fine af slagsen, du har vist i de seneste dage, har jeg nu fået inspiration til at lave nogle stykker selv - helt fra grunden, for der ligger store bunker af birkeris her og der og allevegne i min have efter, at december- og januarstormene gjorde det af med fem af mine træer. Det er allerede bestemt, at det meste af det skal bruges til et par faskiner, men jeg glæder mig også til at stå og pusle med kransene, når der kommer blomster at pynte med.
  Tak for inspiration atter engang
  og stort til lykke med din bogfødselsdag
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 18. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 19. Just beautiful Klaus ... I'm wondering if those hellebore flowers belong to HGC hybrid Helleborus x ballardiae "Merlin"

  SvarSlet
 20. Den er godt nok smuk, intet mindre!

  SvarSlet
 21. Det er bare sååååå flot en krans tror jeg må lave en der minder om den :)

  SvarSlet
 22. Kære Claus, det er nogle vanvittige flotte kranse du har lavet og jeg var lige ved at købe en krans af grene forleden dag, fordi jeg havde set et af dine billeder på instagram. Nu fortryder jeg at jeg ikke gjorde det! - SMUKT SMUKT SMUKT
  Knus Gro

  SvarSlet
 23. Kære Claus.
  Mere romantisk kan det ikke blive. Åhhhhh hvor ER den smuk, kransen.
  Hvornår ca. udkommer din Forårsbog?
  Kh, Iris.

  SvarSlet