Nu er havesæsonen for alvor startet …

… og der er mange nye tiltag i Bilka. Blandt andet kan min jernserie nu også fås som galvaniseret.

 

image

14 kommentarer:

 1. Det ser meget spændende ud - både med stauder og krukkestativ. Godt at blive mindet om krukkemulden, som der er mange der har skrevet godt om. Den jo også optimal til altankasser. Det skal prøves af i år.

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med din side Claus :-) jeg har været i gang med at plante min første have til i efteråret men jeg mangler nogle høje stauder som kan stå bagerst. Det er i de lyserøde farver. Er der evt nogle der har et forslag?

  SvarSlet
 3. De er kke altid helt praktiske inde Bilka. Hvis man fx kunne tænke sig at erhverve blomsterbænken (firkantet eller hjørne) må man absolut kende målene. Den slags, tror jeg, at der er mange, som gerne vil ha' i orangerierne - i det mindste om vinteren - og de er jo som regel ikke balsale. Selv kunne jeg godt tænke mig at have sådan et møbel også i badeværelset til mine orchidéer. Jeg er ved at være træt af overfyldte vindueskarme.
  Det er imidlertid en fin side udelukkende med fristelser, så nu skal jeg kigge hos Told & Skat, om jeg mon får penge tilbage?
  God haveonsdag til alle derude, som har tid
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Hej Claus.Dejlig side med mange fristelser..........kan se at der er jord på tilbud.
  Har været to gange i Bilka efter jord..............og begge gange var der udsolgt.
  Det er lidt ærgelig når man skal køre langt efter det.
  God solskinsdag knus Jette

  SvarSlet
 5. Hei Claus, så mye fint!
  Jeg skulle bare ønske disse tingene også var til salgs i Norge. :-)

  SvarSlet
 6. Lutter lækre ting og sager. Jytte, jeg håber det går dig bedre hos Told og Skat en for mit vedkommende. Jeg skal have 44 kroner tilbage, og det får man vist ikke meget havegrej for.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Jeg plantede mine krukker med dit krukkemuld sidste år med meget tilfredsstillende resultat. Sidste år talte du også varmt om komposteret kogødning. I dine bøger nævner du, at du bruger dem til at plante roser i. Kan man købe komposteret kogødning i bilka? Tak for en dejlig blog, håber at du en dag har lyst til at nævne min blog på din blogroll. Mange hilsner Laleh

  SvarSlet
 8. Skønt! Jeg må i Bilka på fredag!
  Til Laleh: ja der er no posteret ko nord i Bilka, jeg købte i forrige uge! Men skal vi have mere, roserne "åd" alle 3 sække
  Mette

  SvarSlet
 9. Hei, ja, jeg henger meg på, ettersom jeg nok er en av dine aller mest trofaste lesere, men sjelden kommenterer! Jeg setter umåtelig pris på bloggen din, og er nok innom ca 10 ganger daglig(!!) – for å nyte et innlegg en gang til, eller se om det er kommet noe nytt!(og det har det jo ofte:-))

  Jeg er så glad for alt du har lært meg om "grøftekantspreg"(slik får man jo plass til alle(ofte litt for mange!) staudene man har anskaffet!!), om "cottagegarden", men også om viktigheten av rammer(i form av hekker/trær, stenarbeider, stier/ganger) - frihet, men alltid innenfor grenser!! Elsker også alt du har lært meg om selskapsplanter, både til løk(tulipaner om våren, som judaspenge og nattfiol, og om mange andre stauder med vakkert bladver opp vei opp av jorden!) og hele sommeren gjennom! Tenk så mange stauder(og roser/ sommerblomster/busker/trær) jeg har lært om, takket være deg! Hele året rundt får vi følge hagen din, i bilder, tekst og med film - det er jo helt unikt! Og din farvesans er jo så helt utrolig god! Og jeg liker veldig godt at du alltid har gjentagende temaer i bedene dine, både hva form og farve angår, det gir et så flott visuelt preg, helt umiddelbart! Og tenk så mye kunnskap du besitter og deler med oss, om alt fra planteprouksjon i Europa, om hageanlegg, om stauder, løk, sommerblomster, potter, urner, drivhus - hvordan skulle vi klart å navigere rundt i denne store hageverden uten din hjelp? Jeg har også kjøpt alle dine bøker, de er som bibler! Jeg må også si meg helt enig med mange andre her, kommntarene på bloggen din er også så viktige! På facebook blir det så kort.. Kommentarene er jo så lærerike, skrevet av folk med lange hageerfaring selv, også så hyggelige!! Tror vi nordmenn synes dere dansker er mye hyggeligere enn oss selv!! Jeg synes til og med det er så hyggelig å høre ditt danske språk på video(Til og med barna mine har lært litt dansk når de sitter i bakgrunnen, og synes det er gøy å høre på ..!!) ! Og synes jeg kan høre deg når jeg leser på bloggen..
  Jeg håper at du aldri slutter å blogge!! Hageverdenen ville blitt et mye fattigere sted uten din hageblogg, Claus Dalby!

  Hilsen en STOR fan i Norge,

  Annette.

  SvarSlet
 10. Åh, önskar att någon svensk affärskedja kunde vara återförsäljare av dina produkter!

  /Linda

  SvarSlet
 11. De ser så dejlige ud, de ting du viser. Desværre er det ikke noget , de har i Bilka i Kolding, som jeg bes¢gte i mandags. Jeg fik nogle blomsterknolde, men det var det, de havde, af de ting du anbefaler. Måske går de ikke så meget op i haver i Kolding ;-))

  Helle

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Det er så skønt vejr derude, og det er en fryd at komme i Bilka og se hvordan I samarbejder: alle de skønne blomsterknolde og andre tiltag. Det giver lyst til havearbejde :-)

  Kh
  Ellen

  SvarSlet
 13. Endelig de skønne drivhuse! Dejligt at se.
  Jeg mærker tydeligt i min krop at sæsonen er startet: I nat vågnede jeg med smerter alene fordi jeg lå på højre side og var øm efter hård lugning :-)
  Men det var det hele værd, for nu er bedet klar-parat-til-forår.

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Kære Claus.

  Bilka rummer vel nok mange fristelser med din velsignelse. Jeg var der i sidste week-end, i Ishøj. Fik et par sække af den forunderlige pottemuld med hjem til klippeøen. Og så et par Pæoner. Skulle egentlig ikke have nogen. Men kom så i tanke om, at jeg mangen gang har beundret 'Sarah Bernhardt', når de har blomstret i mange internethaver... Ergo blev det til et par af dem. Og tilmed måtte jeg trække på smilebåndet, for under fotoet af dig, på pappet, stod der 1 knold ;) Rigtig god week-end!

  Hjerteligst

  SvarSlet