Det gælder om …

… at bruge sin fantasi og være åben for nye muligheder. Det er jeg også, når jeg laver buketter. Således har jeg her brugt mistelten, og det viser, at den ikke kun hører julen til.

 

claus20140313_172703 claus20140313_172802

 

Jeg er så heldig at kende Anna og Anders, der har en æbleplantage med industrielle mængder af mistelten.

 

Her er det løv fra en hanplante, som ikke får bær, men bliver helt limegrøn.

24 kommentarer:

 1. Hold da op - et læs! Men nu har du jo også en hel del krukker, for nu at underdrive lidt. Jeg har ´her i dag fyldt de sidste af mine med jord - hele 25. Og i år har jeg altså fået en daglilje dille. Jeg har sat hele 5 krukker til med dem i røde/lilla farver - og så lige en gammeldags gul, som vi kom til at grave op sammen med brombærkrattet. Ellers er der strøet npk gødning ud i dag, så nu kan det bare gå igang med at gro altsammen - ikke kun ukrudtet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. Jamen, god arbejdslyst :-) Jeg glæder mig til at se hvad der kommer til at gro i mulden!

  SvarSlet
 3. Hej Claus,
  Rigtig god arbejdslyst. Jeg er så spændt på at høre hvilken farveholdning du har tænkt dig at holde omkring det nye væksthus. Hvornår mon du vil afsløre det?
  Det kunne være fedt hvis du ville give dig i kast med de sorte, bordeaux og limefarvede kulører.
  Desuden håber jeg, at du vil bibeholde bloggen, selvom de sociale medier er et spændende og meget udbytterigt foretagende. Ikke mindst taget i betragtning af den mængde af 'likes' du får. Tillykke med det i øvrigt :)
  Men bloggen kan altså bare 'mere', synes jeg. Den er så meget smukkere.
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt sikker på at Claus ville få mindst lige så mange likes her på bloggen hvis man kunne installere sådan en knap :-)
   Bloggen er nemlig langt mere meningsfuld og indholdsrig - smukke billeder bliver nemt ren overflade hvis ikke der følger lidt ord med. Mit gæt er derfor at rigtig mange der finder Claus' billeder på Pinterest og Instagram klikker videre hertil og bliver hængende ...

   "Like" fra Lisbeth K

   Slet
  2. Kære Mathias, du skal nok ikke forvente de store fornyelser herfra. Jo, jeg har tænkt mig at lave en afdeling i Kenzo-farver.

   Slet
 4. Kære Claus, jeg holder med Mathias, for mig er bloggen det levende og lærerige, det andet, det hurtige og måske lige så hurtigt glemt. Undskyld, det er måske bare mig, syntes selvfølgeligt at det er dejligt for dig med al den respons og det fortjener du, men alt er jo selvfølgelig smag og behag. Men dine haveindlæg på bloggen, det er dem der står mig nærmest og som jeg lærer mest af, det er her jeg mærker nerven og nærværet :-), kh Margit

  SvarSlet
 5. Uuuhhhaaa sidder da og bliver helt misundelig! Så skal Preben i sving med at køre jord ind :-)

  SvarSlet
 6. Du milde kineser. Det kan man vist kalde industrielle mængder. Man kan da kun glæde sig til alle de smukke blomster, der vil komme op af mulden.

  SvarSlet
 7. Sikke et arbejde der ligger foran jer :o) Men det bliver smukt.. Uden tvivl :o) God arbejdslyst

  SvarSlet
 8. Hold da op et læs. Rigtig god arbejdslyst.
  Kh Linda
  MrsDahl.com

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Sikken et kæmpe læs, go arbejdslyst, jeg melder mig i koret af tilhængere af din dejlige blog, som de andre skriver kan den meget mere end blot et hurtigt opslag på et socialt medie, jeg er ny som skriver her på bloggen men har fulgt dig i alle årene, dette er først gået op for mig at der var var ændret i måden at kommentere på omkring juletid, før skulle man godkendes og skrive en massen underlige tegn og bogstaver, mine opslag kom aldrig med så til sidst opgav jeg at kommentere, måske andre har haft samme problem og begynder at kommentere mere herinde når de opdager det samme som jeg, rigtig go søndag og go arbejdslyst :-)
  Kærlig hilsen Fru Lassen

  SvarSlet
  Svar
  1. ps i år skal jeg altså bruge din jord i mine krukker :-)

   Slet
  2. Kære Fru Lassen, herligt, at du nu kan kommentere.

   Slet
 10. Og det er kun til halvdelen.... hold da op. Men heldigvis kan det jo svare sig, det bliver så smukt med alle dine krukker, det er virkelig en af de ting, der inspirerer mig på din dejlige blog. Som Mathias Emil skriver, så giver bloggen bare et mere lækkert indtryk, det er altid øjeguf at gå herind og kigge på seneste nyt. Det er virkelig en blog, jeg nyder og nødigt ville undvære, når jeg endelig har tid til lidt blogsurfing. Så jeg håber, du fortsætter ;-)

  SvarSlet
 11. Hold da helt op Claus, fylder jord til alle de krukker så meget...wow eller retter halvdelen som du siger;-) Jeg glæder mig enormt til at se dem!
  K.Gro

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Samme GODE indhold, JA! Det er helt fantastisk at du har beriget os krukke-elskere med en så god og næringsrig jord. Jeg er absolut fortaler for den, og hver gang talen falder på krukker, anbefaler jeg rask væk ´Dalby-muld´. Floret bliver nærmest fordoblet, og glæden endeløs. Tak, endnu engang, for din værdifulde ´opfindelse´. Så kan sommeren kun blive GOD!
  Ville ha´ lagt komposteret kogødning ud idag, til roserne, men det blæser nærmest en albatros her ved havet i dag, så dét er sat på stand-by, til vinden løjer af.
  Rigtig god søndag til dig, og til alle jer flittige have-entusiaster, hér på bloggen. Ingen nævnt, ingen glemt. Knus, Iris.

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Øhhhh, hvad sker der lige hér??? Skrev en kommentar på dit indlæg om krukkemuld, indlægget som nu er forsvundet .... Vi har da ikke første april ... endnu! Men det er da en sød buket med misteltenen.
  Kærlige men forvirrede hilsner. Iris.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Iris.
   Du skal se, det er nok et af Claus' tryllenumre - eller også har Preben allerede fordelt jorden ha, ha. Også god søndag til dig.

   Slet
 14. Kære Claus
  Jeg er helt hooked på mistelten efter jeg oplevede dem i Midtengland i industrielle mængder. Jeg vil se om jeg kan snige nogle ind i nabolaget ... er lidt spændt på om du en dag også kaster dig ud i dem :-)

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  SvarSlet
 15. Kære Claus.
  Du er sku ikke ked af det, skal jeg love for... ..
  Godt jeg ikke hedder Preben og kommer fra Århus.
  Der er vel ca 2,5 ton jord der og jeg plejer at fedte rundt med en 50 kg sæk.
  Når jeg så tænker på alle de krukker du har , så er det jo faktisk ikke så galt og det hele giver mening.
  Hvis jeg var et lille sart ærte blomst frø , ville jeg være tryg ved at begynde min opvækst i dine krukker.
  Det er noget af et arbejde der ligger bag og jeg glæder mig meget til at følge med i hvordan krukke sæsonen bliver i Risskov .
  Claus jeg kan se og følge med i ( og med en kæmpe stor glæde) hvordan blogvennerne giver udtryk for hvad bloggen betyder for dem.
  Bare i dette indlæg har 5 blogvenner med mig selv sagde hr Jensen, fortalt hvad bloggen betyder for os.
  "Bruns have" undskylder at det måske kun er hende... Men det ihvertfald ikke, for jeg har det på samme måde.
  Mathias Emil skriver det så godt " bloggen kan bare noget mere , den er så meget smukkere.
  Tulle fortæller " det er virkelig en blog som hun nødig vil undvære"
  Da kære Inga skrev at bloggen hade fødselsdag den anden dag , og du fortalte om dine tanker om bloggen.
  Ja ,så skal jeg love for at der skete noget med kommentarerne.
  Hvor var og er det bare skønt.
  Jeg kan sagtens forstille mig hvad du tænker, når du laver et indlæg og det er som om alle er gået på weekend.
  Jeg selv er aldrig gået på weekend og bloggen betyder mere for mig end noget andet.
  Tror andre har det på samme måde.
  Claus du tænker nok hvorfor vi bliver ved med at kommentere på det.
  Du har jo fortalt at bloggen ikke er i fare for tiden.
  Jeg vil bare så gerne have at du og alle os andre går nogle dage tilbage og læser om den dag hvor bloggen hade fødselsdag.
  Derfor...... er svaret.
  Er også enig om at vi alle skal prøve at være bare lidt mere aktive her , behøver ikke at være en hel stil som jeg nogle gange selv forvilder mig ud i, men kan jo også bare være, Hej og god dag.
  Nu vil jeg ihvertfald gerne have lov til at sige tak for dagen i dag.

  PS. Cendie Hvis du bliver for misundelig , er jeg næsten sikker på at Preben gerne tager en dag med en laaaaang kaffe pause , mens du fordeler 2,5 tons jord.
  Husk da lige dine egne have handsker ,da hans nok ikke helt passer til dine små fine fingre.
  Kram til dig.

  Kærlig hilsen Paw.


  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Paw.

   Jeg kan da godt finde på flere mærkedage her på bloggen, hvis det skal være:-). For eksempel er der en næste søndag, hvor en bestemt - og meget kær - mand har fødselsdag. God ide til, hvordan det kan blive en stor blog-fest udbedes!!!

   Paw, jeg glæder mig da meget, til vi skal dele et helt kilo svensk slik på bagsædet af en bil:-). Da hverken du eller jeg selv har en, er jeg ved at spare sammen til at leje en "Limo", for det går jo ikke på cykel ha, ha.

   Stort knus til dig

   Og søndagshilsen til alle I andre derude.   Slet
 16. Kære Inga.
  Hvor dejlig med en søndags hilsen fra dig.
  Hvor er det godt vi har dig med alle de mærkedage du husker.
  Har hørt at der er indvinding af orangeri , hvor vi to er snorklipper.
  Der er garanteret slik på bordet den dag.

  Hvor blev billedet af al den fine pottemuld mon af, måske den allerede er sat på plads .
  Men Cendie skulle jo også hjælpe til.

  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 17. Nå, hvad mon der sker herinde - jeg griner lidt, for alle kommentarerne handler om industrielle mængder jord, mens billederne viser en flot buket. Der er noget, der er gået hen over hovedet på mig. Nå skidt, det er nok nissen, der er på spil - han keder sig nok, da det jo er ved at være længe siden, det var jul. Men uanset hvad, så kan jeg høre, at jeg skal ønske Preben god arbejdslyst.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 18. Hej Claus. Det er en meget flot buket. Kan godt lide det limegrønne, det passer meget godt til foråret! Jeg synes da, jeg så et indlæg med en buket i morges! En lilla buket? Jeg ville ønske, jeg var så god til at binde buketter, men jeg må desværre erkende, at det er jeg ikke så god til!

  SvarSlet