Video d. 2. marts 2014

 

Lidt om vand i haven.

11 kommentarer:

 1. Hej. Det var spændende at høre om dine bassiner. Jeg kan især godt lide det runde, det har en utrolig effekt i haven også nu, hvor der ikke er så grønt.

  SvarSlet
 2. Det er altså en fantastisk effekt de bassinger giver i haven. personlig kan jeg nok bedst lide det runde, men det er måske den flotte virkning havepavillionen giver i spejlet.
  Jeg har osse lige set din video fra i går, det er da fabelagtig som dine bede er velfriseret, fulde af løfter om et snartligt farve eventyr der sir spar to til alt. Men er det fordi I "romesterer" så meget i jorden eller er det praktiske grunde du ikke har erentis og vintergækker?? Her på matriklen er der totalt gult og hvidt, men ikke nær så fint rengjort indrømmet, hihi. Begge dele kan nok ikke lade sig gøre. Lærkerne synger, drivhuset er vasket ned ,, nu er det forår, Jubii
  mange forårshilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gunvor - der finde andre bede med masser af vintergækker. Blandt andet bedet bag The Sunken Garden.

   Slet
 3. "Himmels-spegel". Så fantastiskt vackert. Poesi. Det blir ännu en dimension i trädgården... /Kram - Catarina i Trelleborg

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Tusind tak for to skønne videoer fra dit skønne paradis.
  Det er altid med stor fornøjelse at se nyt fra din matrikel.
  Den ro og orden som det er kendetegnet for dit paradis, er ligesom det smitter igennem skærmen. Man bliver altid i godt humør, når man kikker på dine videoer og høre din beroligende stemme.
  På en dag hvor alt kan se lidt håbløs ud er der ikke noget mere befriende at gå tilbage og gense de forskellige videoer som du har lavet igennem årene. Men hold op hvor er der sket meget fra de første video du optog og til nu. Du er blevet en knaldgod videooptager.

  Samtidig får du også et skuldreklap, for vidunderlige indlæg. Man får jo krible krable helt ud i fingerespiserne, når man ser Patricia sammensat med skønne roser og andre skønheder:):):)

  Rigtig god dag til dig Claus og dine medarbejder.

  En stor hilsen til Mors, Paw, Ringkøbing og til Odense ( Jeg håber du er kommet godt igennem din knæoperation, Eliane)

  Stort knus og kram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Kære Claus!

  Marts tegner godt med to gode videoer allerede fra første færd :-)
  God forklaring til dine vandbassiner - jeg spekulerer på om du får besøg af frøer og dens lags? Eller afholder støbejernet med sit unaturlige præg den slags dyr fra at bosætte sig?

  Jeg er evig og altid begejstret for at se dit "lysthus" i form af søjlepavillionen - jeg har nu altid tænkt på et lille græsk skatkammer når jeg ser det - og det er jo netop hvad det er: Et skatkammer til haven. Dine flotte keramikduer klæder det også umanerlig godt i en ellers lidt bar årstid.

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Hvad er det for to etageklippede småtræer til venstre for Søjlepavillonen? Er de også bøgetræer?
  Jeg kan godt lide, at de tilsyneladende ikke gentages til højre. Kun på den ene side står de lidt strammere, forestiller jeg mig
  Dine havebassiner er helt suveræne, og hver gang du viser dem, siger jeg til migselv, at nu VIL jeg også have vand i den del af min have, som jeg kalder Zenhaven. Det skal bare være det største murekar, man kan få, gravet ned til kanten. På den måde bliver det økonomisk lidt mere overkommeligt for mig. Desuden tror jeg, at et sådant arrangement vil passe godt til min lidt grovere have.
  Tak for begge videoer og
  Glædeligt Forår
  Jytte
  www.danishknitdesign

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte - det er formklippede avnbøgtræer.

   Slet
 7. Vad fint det blev med dom fyrkantiga spegelbassängerna!
  Små fåglarna kommer uppskatta dina vattenspeglar.
  Hälsningar
  Mariana

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Aldeles smukt, men også et stort stykke arbejde at få dem ´installeret´ i haven, så de får lige netop den ønskede optiske virkning. Er vildt betaget af dine kæmpe fuglebade ;o)
  Kh, Iris.

  SvarSlet