Video d. 23. marts 2014

15 kommentarer:

 1. Kære Claus! Rigtig mange tak for to fine videoer fra din dejlige have. Der er meget at glæde sig til.
  Hvis jeg ikke tager meget fejl, er det også i dag, at du har fødselsdag. Hjertelig til lykke med dagen.
  Kh. Ida

  SvarSlet
 2. Kære Fødselar
  Det er en rigtig god idé at vise os den del af din have, som ligger nede ved vejen, for så længe beplantningen kun er på vej, ser man meget bedre stukturen. I det hele taget er du rigtig god til at lave videoer. Planteportrætter kan vi allesammen med vore digitalcameraer slippe nogenlunde af sted med, men der skal talent og evne til at panorere ud og indfange (lange) views og stemninger. Dertil
  kommer rolige bevægelser og kommentarer i et velplejet sprog, der underbygger, hvad vi ser.

  Nu vil jeg fejre din fødselsdag med at tage på virtual havevandring sammen med dig i Holland, tor jeg.
  Rigtig hjertelig TIL LYKKE med fødselsdagen
  (hvis det altså er i dag!)
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte - tak for dine søde ord. Jeg vil prøve at blive endnu bedre til at lave videoer. Når jeg panorerer, bør det gå endnu langsommere. Men jeg er så impulsiv, at jeg helt glemmer det i nuet.

   Slet
 3. Tillykke på dagen. Sikke en smuk tur i din have..... det bliver et F A N T A S T I S K syn når det hele står i fuldt flor.

  SvarSlet
 4. Det skal nok blive flot når det hele springer ud :)

  SvarSlet
 5. Tak for synet af begge videoer. Jeg forstår fuldstændig det med at haven bliver endnu smukkere næste år, derfor nyder man den da meget i år, men den fryd med at noget skal deles og andet breder sig - den film kører jo inde i hovedet. Jeg glæder mig til at følge din have.

  Mange hilsener Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Tak for endnu en spændende video.
  Det bliver fantastisk at følge med i al det, der sker i din have.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Tillykke med dagen og tak for dejlige og meget inspirerende videoer. Det bliver superflot, når det springer ud. Og så må jeg sige, at jeg er meget facineret af, at du kan huske alle de plantenavne - det er godt nok flot.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 8. To videoer efter hinanden, det er ren forkælelse og luksus. Det har dagen i dag også været, med besøg på gartneriet Spiren, til Julerose- og Påskeklokkefestival! Ti planter med hjem i bagagerummet. Det er fuldstændig overvældende at træde ind i gartneriet hvor Juleroser og Påskeklokker står i tusindvis. Sikken et syn og sikke kvaler med at vælge! Næste år må jeg sætte weekenden i februar af til at deltage i deres arrangement med vintergækker. Det bliver søde skovbundsdrømme i nat! Kh. Jeanette.

  SvarSlet
 9. Tillykke med fød`sdagen. Mon det er dig der har givet det fine vejr i dag? hihi.
  Tak for videoer, det bliver spændende at følge det samme bed igennem året.
  Det HAR været en mild vinter, jeg opdaget i dag at mine havefuchia skyder oppe fra stænglerne. De har altid kun skudt fra bunden, så ingen nattefrost mere ,tak,.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 10. Hej Claus!
  Jeg kan forstå, at du har fødselsdag i dag. Så skal du da ha' rigtig hjertelig tillykke med dagen.
  Hvor står dine løgvækster rigtig godt. Det bliver godt nok spændende, hvis vi får lov til at følge disse bede. Hilsen fra Inga H.

  SvarSlet
 11. Kære alle - tak for jeres lykønskninger. Jeg har haft en dejligt dag - på loppemarked! Og jeg må sige, at jeg glædes over, at jeg møder så mange søde mennesker på min vej. Jeg får talrige dejlige kommentarer for mit virke. Det er da rørende.

  SvarSlet
 12. En stor tak for hele to havevandringer i din skønne have. Det bliver man ALDRIG træt af.

  Og et lidt forsinket til lykke med fødselsdagen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 13. Kære Claus - et forsinket men meget velment tillykke med dagen d. 23. marts. Burde have husket det :-)

  Jeg skal til at plante den mørkløvede hyld (som den du beskriver) et sted i min haven. Er så stolt af at den blot kommer fra et par grene fra min nabo, stukket i et glas vand sidste vinter og nu står den i en stor potte og fint forgrenet og med blade der nærmest er foldet sig ud.

  Det jeg vil spørge om er om den - hvis den ikke for sol hele dagen, så bliver mere grønlig i bladfarven og ikke så dyb mørk som det vi kan li ? har du erfaring med det. ?

  Ved jo også at planter med brogede blade ikke bliver så broget hvis de står en del skygget. Vil jo være så ærgerlig over at få plantet den et for skygget sted. Efter løvspring vil den kun få sol tidlig morgen og igen vel fra ´15-16 af og resten af dagen.

  på forhånd tak Claus..... og skønt med alle de dejlige videoer også
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle - den skal nok blive rimelig mørk inde i skyggen. Prøv det ...

   Slet