Video d. 25. marts 2014

 

13 kommentarer:

 1. Hej Claus. Alle de nacisser og tulipanløg kvæler de ikke stauderne og roserne? - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes du, at det virker sådan, når du ser på billederne fra min have?

   Slet
  2. nej det synes jeg bestemt ikke, men jeg tænker bare på om nacisløgene tager kraften fra roserne m.m. når de står for tæt på og breder sig, jeg har nemlig nogle nacisser som står næsten inde i en rose og har tænkt på om jeg skal tage dem op. Anne

   Slet
 2. Kære Claus.
  Tak for en dejlig video fra skovhaven med alle de smukke kodrivere. Vores, der har stået i teltet, blomstrer ikke endnu.
  Vi så på TTV i dag, at bøgen er sprunget ud på Hindsgavl ved Middelfart.
  Kærlig hilsen John og Eliane.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænk en gang; at bøgen er sprunger ud. jeg bor jo op ad bøgeskoven og glæder mig også.

   Slet
 3. Fint ser det ud allerede nu, men forventningens glæde med narcisser og tulipaner i hundredevis - det blir' simpelthen ikke bedre.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Hej Claus. Tak for den fine video for nogen tid siden om påskeklokker i vase. jeg har ikke før haft held af at tage buketter ind, men ved hjælp af dit råd har jeg nu haft den smukkeste buket af rosa påskeklokker på bordet i en hel uge. Du har været og vedbliver at være en guldgrube af information og inspiration. Forårshilsen Lise

  SvarSlet
 5. Hej Claus. Jeg sidder lige og griner lidt, jeg har fulgt dig nu i flere år og har også købt planter som du har vist her på bloggen og nok specielt fra din bog "Den levende have", og i dag fik jeg så lige opklaret hvad det var der skød op i min have, jeg har tænk Kattehale, hjortetrøst, ukrudt o.s.v . Men nej det er jo floksen " Blue Paradise" det kan jeg da godt huske nu. Tak for det :)
  Hilsen Charlotte fra Langeland

  SvarSlet
 6. Kære Claus - et forsinket men meget velment tillykke med dagen d. 23. marts. Burde have husket det :-)

  Jeg skal til at plante den mørkløvede hyld (som den du beskriver) et sted i min haven. Er så stolt af at den blot kommer fra et par grene fra min nabo, stukket i et glas vand sidste vinter og nu står den i en stor potte og fint forgrenet og med blade der nærmest er foldet sig ud.

  Det jeg vil spørge om er om den - hvis den ikke for sol hele dagen, så bliver mere grønlig i bladfarven og ikke så dyb mørk som det vi kan li ? har du erfaring med det. ?

  Ved jo også at planter med brogede blade ikke bliver så broget hvis de står en del skygget. Vil jo være så ærgerlig over at få plantet den et for skygget sted. Efter løvspring vil den kun få sol tidlig morgen og igen vel fra ´15-16 af og resten af dagen.

  på forhånd tak Claus..... og skønt med alle de dejlige videoer også
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle - prøv dig frem. Hylden bliver også ret mørk i skygge. Bliver du ikke tilfreds med resultatet, er den heldigvis nem at flytte efter det første år eller to.

   Slet
  2. tusind tak for dit gode råd Claus. Jeg kaster mig ud i at plante den hvor jeg havde tænkt, så må jeg se... :-)

   Slet
 7. Hejsa Claus!
  Dejligt forårs video, næsten ikke til at få nok af den begejstring, min have er stadig ny, forårsbebuderne er der, men dog ikke i mængder, men går mange ture, og i dag blev det påskeliljer der kom med hjem i vasen:-) i din lille video blev jeg så glad da jeg hørte ekstra og klukkende begejstring i din stemme ved påskeklokkerne:D
  Hilsner fra Anette(anettesflora)

  SvarSlet
 8. Tak for en dejlig tur i haven. Jeg nyder også mine akelejer, der er tittet op - og der er 3 krukker, som jeg lige har sået til med akelejer - så ved jeg, hvor jeg har dem - så der skulle gerne komme flere. Og dejligt at se de røde skud der kommer op - fra pæonerne. Jeg har plantet en del af dem her i det tidliger forår, og det er på vej op nu - skønt at se.

  På lørdag skel jeg med min svigerdatter på staudeindkøb til deres lille frimærke af en have. Og hun ville gerne have mig med. Tænk at blive betragtet som lidt af en kapacitet på området - det har jeg dæleme aldrig prøvet før. Jeg må jo se, om jeg kan leve op til det.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet