Video den 29. marts 2014

15 kommentarer:

 1. Tak for havevandring i din skønne have. God lørdag

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Mange tak for Lindeallè-videoen. Ren lørdagsslik for havetosser.
  Man behøver ikke være atomfysiker, for at regne ud, hvorfor der ikke er så mange kommentarer idag:o) :o) Mon ikke mange, der har knoklet i haven idag, allerede ligger og snorker på sofaen? Jeg gør ihvertfald:o)

  Kærlig hilsen æ knokkelwoman


  SvarSlet
 3. PS: "Jeg gør det ihvertfald SNART" skulle der så lige stå.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Tak for et dejligt kig i forventningens land! Det bragte mig fluks i tankerne "tilbage" til "Den levende have". En bog blandt meget få, der kan gøre mig rørstrømsk og dagdrømmende. Lidt ligesom at møde duften af jordbær og nærmest med et befinde sig i barndommens land på en sommerdag ;)

  Hjerteligst

  P.s. Kjæreste Tante Grøn, jeg tror jeg snupper en tur i regnskabet efter dagens gerninger og nu også skriblerier på bloggen ;)

  SvarSlet
 5. Dejligt kig i din vårhave, og sikke et vejr her inden april overhovedet er begyndt..
  Ja, vi har nok været ude at gøre ved i haverne, mange af os.
  Alt er en måned tidligere end sædvanligt, og det er helt vidunderligt.
  Jeg er nærmest bagud med at klippe græsserne, men det kommer jeg vel efter..
  På vej hjem fra arbejde i går så jeg rigtig mange anemoner i skoven..
  Det er en skøn årstid.
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 6. Når tulipanløg ikke længere blomstrer, skal man så grave de gamle løg op, inden man lægger nye løg?

  SvarSlet
 7. Tak for kigget :-) Tilslutter mig Tantes kommentar om lørdagsslik :-) Skøn beskrivelse - hun kan, hende vores Tante :-)
  Har fyldt huller ud i lavendelhækken, været hos Isabella Smith efter lathyrus frø, lavet fedtemadder til fuglene i haven - har indkøbt frysetørret melorme til mine gourmet pipper ;-) Nu står den på Barnaby og fløderand. "Imorgen er atter en dag" - og en skøn forårs én lover de. Ud og få sol på popoen og sorte negle.
  Tænker på dine duer, Claus. Hvad giver du dem af føde?

  SvarSlet


 8. Takk for nok en hyggelig hagevandring. Har idag kommet hjem etter noen deilige dager i Köbenhavn. Var bla på Bauhaus og kjöpte Claus Dalby-roser og på Bilka ble det flere av dine anbefalte georginer.
  Forsökte også å få tak i noen av de skjermblomster du har anbefalt, men ingen av de hagesenteret vi besökte kjente til disse.

  SvarSlet
 9. skøn video hvor det hele er så smukt på vej. Jeg er selv i fuld gang med at gøre min egen store have på små 3100 kvm. klar, til foråret. Det vrimler frem alt sammen. nu glæder jeg mig til at bøgehækken springer ud, med sine små lysegrønne blade.

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Når nu jeg skriver "og hvor er der lige plads til narcisløg i de bede?" tænker du muligvis "har hun dog ikke snart lært det?". Jeg har ikke en brøkdel koncentration af forårs løg i min have i forhold til dig. Alligevel syntes jeg i efteråret, at lige meget hvor jeg stak løglæggeren ned, ramte den et eller andet løg, som lå der i forvejen. Men jeg kan sagtens se for mig, hvor fantastisk det ville være blandt alt det lilla.

  Var i haven fra tidlig formiddag til det blev buldermørkt lørdag, og skulle hilse og sige, at jeg i dag søndag vist skal ud og kigge lidt på et pilleglas, før jeg igen bevæger mig derned igen. Av av av.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nette - jeg har 'opfundet' et nyt redskab, der gør, at jeg kan presse løgene ned imellem dem, der er der i forvejen. Redskabet er på vej hertil fra smeden. Når det kommer, skal jeg nok vise det.

   Slet
 11. Tak for en dejlig tur i haven. Og skønt at høre, at der også er et rigt fugleliv og fugle"sang" i haven. Jeg er også lidt spændt på nogle af mine tulipaner - det er en tre år siden, de blev sat, så nogle af dem kommer nok kun op med blade - jeg må ud og kigge efter. Just nu er der bunddække af erantisblade - også skønt. Jeg må nok sige, at plantevæksterne lader til at være lidt længere fremme hos dig end her. Den lodne løvefod er ikke ovenjorde endnu her. Men der er fine skud på de to hvide hortensiaer, der står i hver sin krukke ved fordøren.

  Jeg glæder mig til igen i år at se din skønne alle i blomst - og styltehækken, et skønt udtryk.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 12. Dejligt indslag. Jeg glæder mig til at se bedet senere på sæsonen - specielt når hortiensia'erne blomstrer.
  Endnu en gang tak for en meget inspirerende blog - jeg bruger meget tid på at kigge herinde selvom jeg sjældent kommenterer :)

  Maja Dibbern Kaaber

  SvarSlet
 13. Hej Claus

  Flot video, og din allé tegner jo også til at blive smuk.
  Dejligt at se og høre din video, man kan lære noget hver gang. TAK
  hilsen jmn

  SvarSlet
 14. Hej Claus
  Jeg elsker dine plante-kombinations-ideer. Tak for en dejlig enkel og smuk opskrift på et bed der vil være kønt og i blomst hele sæsonen.

  SvarSlet