Video den 31. marts 2014

10 kommentarer:

 1. Dejlig video !
  .... og hvor set det sjovt ud med alle de små "monumenter", der gik lige lidt inden jeg opdagede det var dine "ølglas-drivhuse"
  Mette

  SvarSlet
 2. Sjove dine "mini drivhuse". Smart ide.
  Det får mig til at tænke på at jeg ofte bruger de små urtepotter man køber forårsløg i, til at markere hvor der er plads til nye løg, de bliver skjult af stauderne, men er til at finde til efteråret når der skal nye løg ned. Et lille fif til bla Nette der sukker over at løglæggeren altid ramler ned i andre løg. Det gør den nemlig osse hos mig. Og det er bare for ærgerligt.
  forsat godt forår Gunvor

  SvarSlet
 3. Tusind tak for en dejlig video!

  SvarSlet
 4. Altid inspirerende at se dine videor! Mon vi snart får lov til at se hvad der spirer i drivhusene?
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Det er meget spændende at se og høre om alle de forskellige vækster, som er så heldige at være flyttet ind i din dejlige have. Jeg nyder videoer som disse. De små øldrivhuse ser ud til at være en superidé. Inspirerende. Som altid.

  SvarSlet
 6. Tak for en skøn tur i din have. Jeg har fået købt klare/gennemsigtige plastølglas, men jeg har ikke fået dem i brug endnu. Det er den evindelige nattefrost, der har afholdt mig fra det - men jeg må jo igang.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Jeg antager ud fra de andres kommentarer at det ER min pc der ikke vil som jeg vil, for igen i dag måtte jeg undvære lyden - men jeg må sige Claus, det er alligevel en dejlig lille video der fylder mig med glæde som et løg der bare må spire og op i solen :-)
  Oplevelsen bliver langt mere intens uden din guide og pædagogiske forklaringer under vejs ... f.eks. troede jeg et øjeblik at du havde fået små havelamper langs stien, hvilket egentlig undrede mig lidt, men så pludselig gik det op for mig at de fine strukturelle indslag "bare" var plastikkrus med sten på (LOL!)

  Kærlig hilsen Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Altid spændende at se dine lærerige og inspirerende videoer!
  Og jeg som nu skal forsøge mig med nogle 1-årige, som jeg bestilte i weekenden... spidsede lige ører, da jeg hørte dig nævne Voksurt Cerinthe major Purpurescens :-)
  Tror ikke den er så udbredt/populær her hjemme som i England, men da jeg så den på www.Albinusfro.dk her i weekenden, tænkte jeg, at den så meget spændende ud, så den skulle gerne komme med posten en af de nærmeste dage.
  Så må jeg se, om jeg også skal have gang i nogle krus med sten på i haven ;-)
  Hilsen fra Aalborg

  SvarSlet
 9. Det er simpelthen så skønt at 'høre' dit smil og din glæde for haven i dine videoer Claus.

  SvarSlet