Bøgen er sprunget ud!

OK, det er nu en sandhed med modifikationer!

 

Udklip

 

Bøgen er sprunget ud i underskoven. De store træer lader stadig vente på sig, men det sker snart.

 

At skoven hvert år grønnes, er et af livets store mirakler. Tænk, at jeg fra min arbejdsplads i havestuen kan følge dette mageløse sceneri.

 

claus20140419_164820 claus20140419_164910 claus20140419_164634

 

Da jeg til morgen gik mig en tur i skoven, havde jeg beskærersaksen med og høstede lidt bøgegrene.

 

Narcisserne er plukket i haven, mens ranunklerne er fra torvet.

8 kommentarer:

 1. Sikke en skøn buket - fuld af livskraft og livsmod!

  SvarSlet
 2. Skøn buket!

  Vi var på udflugt til Sydsjælland i går og kørte igennem det smukkeste sart-lysegrønne landskab :-)

  SvarSlet
 3. Det er fantastisk med den bøg, som springer ud. Engang for mange år siden, da jeg studerede og arbejdede meget hjemme med udsigt til havens store bøgetræer, besluttede jeg, at jeg ville se, når de sprang ud. Jeg bøjede franske verber inde i hovedet i en times tid, mens jeg stirrede mere eller mindre stift ud af vinduet, men sult tvang mig i køkkenet, og da jeg kom tilbage et kvarter efter, var underet sket med det første af træerne. Det sker faktisk lige pludseligt, tror jeg nok. Jeg fik ikke efterprøvet de andre træer, for bøgeudspringstid var eksamen-nærmer-sig-stærkt-tid - og i øvrigt skal der mere tålmodighed til at fange det nøjagtige øjeblik, end jeg er i besiddelse af.
  Bøgeblade smager for øvrigt godt i salat, siges der men jeg tør ikke efterprøve af skræk for, at der skulle gemme sig birkepollen på dem. De er min forårsfjende nummer et.
  Tak for den smukke, virtuelle buket
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jeg napper lige en lille Dalby-pause, mens jeg sidder indenfor og køler lidt af med et koldt glas rosé, inden jeg igen skal ud og rode med jord. Nu er du sådant et gevaldigt positivt menneske, og selvom jeg selv gør mig umage for hele tiden at sørge for, at glasset er halvt fuldt, må jeg med skam melde, jeg helst vil have silende regnvejr, når jeg er nødt til at være inden døre og arbejde søn- og helligdage, som er tilfældet for dig lige nu. Jeg kan forstå, at du arbejder med den med længsel ventede nye krukkebog, og jeg sender dig derfor mange positive tanker og påskehilsner, mens jeg selv er ude i solen. ååååhhhh hvor jeg dog glæder mig til den bog! Også ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. PS: Din buket er godtnok meget gul. Og selvom jeg ikke er så begejstret for den gule farve (måneskinsgul undtaget), får buketten mig til at smile. Det er jo påske.

   Slet
 5. Skøn blanding af skov, torv og have, erindrer nu hvorfor gul var min ynglingsfarve som barn. Vidunderlig buket!

  SvarSlet
 6. What a lovely bouquet - full of vitality and zest for life! Very interesting blog!
  Well done!

  SvarSlet
 7. En helt fantastisk bukett! Nydelig!

  SvarSlet