Brug for støtte?

Ja, det er der jo en del stauder, der har. Og det er vigtigt at støtte dem, før de vælter.

 

20140411_100621

 

Se lige den anordning, som jeg fotograferede i Holland. Smart ikke?

9 kommentarer:

 1. jo.... den er faktisk enkel og smart

  SvarSlet
 2. Meget nyttig. De må gerrne komme i Bilka. Jeg savner også de staudestativer der kunne bruges i kanten ud til en sti, de er rigtig praktiske i mange sammenhænge, men ser ud til at være udgået. Dine staudepinde er også rigtig gode når man måler op eller lægger fliser. I det hele taget er de mange former for tilbehør til haven i Bilka helt uundværligt. Det skal du have mange tak for at have introduceret.
  Mvh Søren K

  SvarSlet
 3. Rigtig god ide, og meget let at gøre efter.
  Tusinde tak fordi du deler:)

  SvarSlet
 4. lad dem endelig komme i Bilka, dem de har haft de andre år er SUPERGODE. Jeg håber de kommer igen i år !!! Men det kunne være rigtigt dejligt hvis man kunne få dem med lidt længere pinde
  Mette

  SvarSlet
 5. Super fin ide :-D Takk for tipset :-)
  Her må nok mannen i huset ut å finne armeringsjern ;-)
  Mona

  SvarSlet
 6. Smart - og enkel... Den må jeg vist få min mand til at lave.... God ide...!!!

  SvarSlet
 7. Engang så jeg i en eller anden haveudsendelse en støtteanordning, som lignede den viste. Det var bare et stykke rionet, som var klippet til i passende størrelse uden lange pinde at svæve på. Pointen er så, at man trækker nettet op, efterhånden som planterne vokser til. Keine Hexerei! Nur Behändigkeit! Og billigt!
  God ny arbejdsuge
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 8. Jeg synes jeg har set lignende i din egen have, men det er måske forkert.

  Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 9. Jo den er smart!, jeg syntes dog også at jeg har set noget ligende et andet sted??
  K.Gro

  SvarSlet