Den skønne skovhave

På denne årstid er der stort set ikke noget skønnere end skovhaven. Jeg går tur igennem den flere gange om dagen og har ofte ’Kom maj du søde milde’ på læben.

 

claus20140427_194052

 

claus20140427_194212

 

Det går bare stærkt nu, og dag for dag er der nye attraktioner.

 

claus20140427_193804

 

claus20140427_193721

 

At have en woodland garden – en have i skovbrynet - er en kæmpe gave. Især fordi vi i haven også har bede med fuld sol. Jeg kunne ikke tænke mig det anderledes.

 

claus20140427_193247

 

Tror godt, at I på billederne kan fornemme, hvor frisk og frodigt der er lige nu.

 

claus20140427_193516

15 kommentarer:

 1. Kan kun sige en ting: for pokker hvor ser det dejligt ud!

  SvarSlet
 2. Ja, det ser dejligt frisk og frodigt ud! Det gør det også i min have :-) Og, nej, hvor jeg nyder det!

  SvarSlet
 3. Ja, det forstår jeg godt du ikke vil undvære. Smukke billeder.
  Bente

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Da vi besøgte din have i maj sidste år, var haven også smuk, men i år er den endnu smukkere, mere tæt og frodig. Det er også andre planter. Men du plejer jo også at sige"The garden will be even nicer Next year.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare smukt! Det er netop sådan jeg bedst kan lide narcisser og tulipaner... under ny udsprungne træer, og med lange skønne kig!

  SvarSlet
 6. Ja, det er altså så vakkert om våren, især i din hage, selvfølgelig!

  Så mange nydelige grønnsjatteringer på det utspringende løvet! Rødgrønt, gulgrønt, lysegrønt!! Om sommeren blir alt mere likt, mørkegrønt!
  Og fargene om våren er jo så lette og gjennomsiktige, som tynne slør! Ellers om året ser man jo ikke så mange ulike farger og former – da stenger de jo for hverandre! Det blir nok spesielt flott i din store hage, så mange lag bakenfor hverandre!

  Man må bare nyte det så lenge det varer! Takk for at du viser oss alle det!

  Hilsen Annette


  Hilsen Annette

  SvarSlet
 7. Åh Claus! Hvor ser det dejligt ud.
  Det magiske skær, morgensolen, pinseliljerne i selskab med tulipaner. Så flot og frodigt. Du kan roligt være stolt af dig selv og din Woodland Walk :-)

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Hvor er det smukt og storslået.

  SvarSlet
 9. jeg er helt vild med det kig egennem buerne

  SvarSlet
 10. Hold da op, hvor er det smukt!

  SvarSlet
 11. Hejsa Claus!
  Hvor er det bare en helt igennem skøn skovhave, det er næsten som om bænken siger kom her og sæt dig! Hvor er du bare super super god!
  Tak for kigget:-)
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
 12. Sikke et paradis - kan godt forstå, at du nyder skaberværket.
  Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
 13. Sikke en frodighed og variation - SMUKT - et helt lille paradis.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. Hei, jeg kom over bloggen din en kveld, og leste til jeg sovnet over ipaden- for en nydelig hage!!! Takk for at du deler med oss!

  Jeg ble veldig inspirert av bloggen din, og bestemte meg for å fylle ut den svarte jorda mellom rosene med stauder og løker! Og har funnet mange gode tips til flotte planter hos deg!

  Nå er jeg veldig usikker på om det blir rotete om jeg putter alt mulig i samme bed? Det er så fint hos deg når du har mye av samme sort- ville du ha gjort det dersom du hadde en veldig liten hage også? Vi plantet lyserosa austinroser av forskjellig slag i fjor- og etter å ha lest bloggen din, ønsker jeg meg allium gigantum, allium spaerocephalon, rosenskovmærke, hvite krokus, hvite tulipaner, lav vårfloks, høy høstfloks og peoner. Alle disse kan jo passe sammen med rosene, men jeg lurer på om det vil bli veldig rotete? Hvis du har noen råd blir jeg veldig takknemlig!! Med vennlig hilsen Maria

  SvarSlet
 15. Kunne du komme med nogle forslag til hvilke planer der egner sig godt?
  Ud fra dine billeder kan jeg kun genkende tulipaner og narcisser, men vi har et område i haven, hvor det ville passe perfekt med et woodland område :)

  SvarSlet