Det er tidligt …

… pinseliljerne springer ud i år. Glæden er stor.

 

Udklip

 

Af alle mine narcisser er det den, jeg holder allermest af, og så dufter den.

 

20140420_154135 20140420_154041

 

Her er den graciøse blomst i selskab med gule ranunkler, som jeg har ’snydt’ og købt. Men fra nu af gælder det alene om at bruge blomster fra haven til buketter. Og der er jo heldigvis en del.

 

NB. Vasen købte jeg for en halvtredser, da jeg var på loppemarked for nylig.

18 kommentarer:

 1. Dejlige farver, hvad er det for blade der er sat i buketten kunne det være solbær ?
  God 2 påske dag.
  Susan Sigvardsen

  SvarSlet
 2. Kære Susan - det er gulbladet blærespirea,

  SvarSlet
 3. Meget fine - gør sig rigtigt godt, dem må jeg slå op. tak Susan

  SvarSlet
 4. Jag är inte så glad åt gula blommor men denna bukett är underbar!

  SvarSlet
 5. Pinseliljen er så smuk. Den passer sjældent til pinsen, men det gør den nu ikke mindre dejlig.

  SvarSlet
 6. Dejlig buket, en duft af forår. Og sikke et dejlig vejr det var i weekenden :-D Jeg håber du kom lidt ud i det fri Claus!
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Grøsselig lekkert! Jeg skulle gjerne fylle huset med sådanne buketter!

  SvarSlet
 8. Pinseliljen er også min favorit bland narcisser. Desværre er der ikke blomst i hverken mine pinseliljer eller påskeliljer i år, kun grønne blade. Så det må blive noget med at grave dem alle op og så forfra med nye løg til efteråret.
  Hilsen
  Birgit M.

  SvarSlet
 9. Åh hvor fin, man kan næsten dufte pinseliljerne, håber du er sluppet lidt fri for skriveriet, og kommet ud i det dejlige påskevejr Her ved Aalborg er der pragtfuldt! VH Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Carina - jeg skriver og skriver og ... Men jeg går ture i haven ind imellem. Selvfølgelig ...

   Slet
 10. uhmm jeg kan næsten mærke duften. Der må nu findes flere forskellige pinseliljer for jeg har osse der blomstrer nu, alle de andre, der i øvrigt er tussegamle og oprindelige, blomstrer først om en tre ugers tid, altså meget senere, de dufter i øvrigt om muligt endnu mere. de er blot ikke helt så store i blomsten.
  @ Birgit M prøv grav dine tomme narcisløg op og plant dem et nyt sted med frisk jord , det kan formodentlig redde dem, eller bare ekstra gødning. Sommetider springer narcisser blomsten over et år eller to. Det har jeg osse haft, især i de nyere sorter, de er altså ikke helt så blomstervillige som de rigtig gamle.
  hilsnner Gunvor

  SvarSlet
 11. Smuk solskinsbuket med de dejligt, duftende pinseliljer. Fuldendt er det når de er arrangeret i en smuk vase der matcher både buketten og det rustne jern :-)
  Hilsen Egtvedpigen Ketty

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  Nu har jeg jo set frem til godt vejr meget længe, da jeg elsker at spille golf. Det er en fornøjelse, når blomsterne og græsset dufter.

  Og for nu at kommentere dine egne blomster; de ser brandgodt ud.

  Mvh dennis

  SvarSlet
 13. Man bliver bare glad i låget af at se sådan en skøn buket. Ville ønske det var mig der var faldet over den skønne vase.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 14. Hej Gunvor. Tak for dit tip, det vil jeg prøve. Jeg har også bidt mærke i, at de nye sorter ikke er helt så gode som vores gode gamle. Som barn havde vi en masse pinseliljer, og de kom bare år efter år. Har tit ærgret mig over at jeg ikke fik nogle af dem med.
  Hilsen
  Birgit M.

  SvarSlet
 15. Smuk buket - jeg nyder at være tilbage på pc'en og dykke ned i blomster og andet godt her på din blog. Min påske bød på dage uden digitalt indhold, slet ikke så tosset. Tak for alle dine indlæg her mv.

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet