En god idé

Da vi var i Holland, fik vi en god idé. Hos mange forskellige løgavlere så vi mange af de gamle løgkasser med trådbund stå opmagasineret, fordi avlerne nu er gået over til plastickasser.

 

claus20140410_141315

 

Nu er Bilkas indkøbere i gang med at forhandle med nogle avlere, så vi kan tilbyde kasserne til en god pris. Der arbejdes på, at kasserne kommer til at koste kr. 49,- per stk. Ti kasser vil kunne erhverves for kr. 400,-

 

claus20140410_141210 claus20140410_141225

 

Forestil jer, hvor fine de vil være til potter, redskaber, frugt, løg osv. osv.

 

claus20140410_141241

 

Jeg tror, at der bliver rift om kasserne. Hvad siger I?

49 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Det tror jeg, du har fuldkommen ret i! Det kribler ihvertfald i mine fingre...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Super idé, Claus. Det er altid nemmere at få noget til passe ind, når det allerede er brugt. Og i min have er det kun ægte patina, der tæller ;)
  Påskehilsner fra Sarah

  SvarSlet
 3. De vil sikkert også være gode som sold til komposten.
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Hurra for dine gode ideer.
  Kasserne er meget smukke - også til tørring af løg.
  Hvornår vil de kunne købes. Jeg skal nemlig først i køen denne dag.
  Kh Lotte

  SvarSlet
 5. For det første er jeg sikker på at kasserne vil gå som varmt brød :-) For det andet er det lidt kedeligt at hollænderne er gået over til plastik ...

  SvarSlet
 6. De är ju helhäftiga, har letat efter nåt sånt Gillar inte plasten, den spricker och blir ful Trälådor får en så fin slityta efter ett tag.Jag tror att de blir eftertraktade bara de inte kostar skjortan
  Ha en fin vecka före Påsk
  Kram Meta

  SvarSlet
 7. Hvor er det godt set og tænkt Claus, jeg er klar til at købe en stak. Bliver det i Bilka butikken eller webshoppen ? Rigtig mange havehilsner herfra.

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Sidder lige og tænker på, de kunne også være perfekte til opbevaring af efterårets æbler, hvis der bliver nogle ? Her vil de ligge velventilerede. ( Hvis altså der ikke liiige kommer et par nætter i maj med nattefrost, ligesom sidste år... ) Godt spottet!
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 9. Hej Claus. Genialt og charmerende genbrug, Jeg tager 10..=:)
  God søndag
  Mona

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Jeg siger at det er en suveræn god ide. De bliver da lige så populære som de gamle frugt- og ølkasser i træ :-) Ingen tvivl om det.
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
 11. Hej claus,
  De vil bare være et hit og har muligheder for alt. Ser min Georginer få plads i disse.

  SvarSlet
 12. Godt set - flot patina - jeg er på !
  Med venlige hilsner fra Helle

  SvarSlet
 13. De er super fede... Jeg har selv en del gamle træ- og løgkasser,,,,,,

  SvarSlet
 14. De er meget smukke Claus. Jeg kunne sagtens se dem brugt smukt her i haven, Men er jeg den eneste der synes at 40 kr. pr. kasse er lidt pebret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eva - helt ærligt; det håber jeg altså, at du er en af de eneste, der synes. For ellers kommer kasserne overhovedet ikke til salg. Først skal avleren jo betales, dernæst skal kasserne fragtes herop. Så skal der lægges moms på, og der skal jo også være en fortjeneste. Jeg ved, hvad lignende kasser normalt koster, så jeg vil tillade mig at sige, at det er billigt.

   Slet
 15. Kære Eva - gik lige ind og Googlede 'løgkasser'. Det første hit kan du se her: http://www.krukkeshop.dk/shop/gamle-loegkasser-393.html

  Her er prisen den dobbelte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok bare mig. Jeg kan sagtens se at de er smukke, og har en praktisk værdi. At de jo også er autentiske er jo bare ekstra value. Jeg tager mine ord til mig. :)

   Slet
  2. Når jeg ser krukkeshops priser - kan jeg jo også godt se at det faktisk er en rimelig pris. Sorry Claus...

   Slet
 16. Hej Claus. De skal nok sælge en del af dem, de er brug bar og har den helt rette patina for tidens have trend. Prisen synes jeg lyder helt ok. Jeg kan nemt se mig selv bruge et par stykker af dem

  SvarSlet
 17. Spændende kasser, der kan anvendes til mange ting. Prisen er også rimelig. Håber du melder ud, når de kan købes i Bilka.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 18. Kære Claus.
  Jeg siger som Lotte K.
  Hurra for dine gode ideer.
  Hvad for vitaminpiller fik du dog som barn.
  Du lirker den ene gode ide ud efter den anden.
  Det bedste ved det hele er at du kunne vælge at holde mund, men gang på gang tænker på os andre.
  Den evne er guld værd.
  Hurra hurra for dine gode ideer.
  Jeg skal have kasser , også selv om at jeg ikke har noget at putte i dem .....
  " I haven hos evigglad" tog sine ord tilbage, det er jeg så glad for. .....
  En is koster i dag 20 kr, er godt rugbrød 39 kr og en togbillet mellem Malmø og København 84 kr.
  40 kr for en fin kasse med dens historie er godt nok billig.
  Godt ordret blev taget igen , for jeg kunne godt starte og fortælle om det virkelige liv.
  Blink med det ene øje til Evigglad.
  Tak for i dag.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 20. Godt set og tænkt Claus. Dem vil jeg glæde mig til at få fingre i :-)

  SvarSlet
 21. Helt og aldeles smukke meget anvendelige kasser. Og det bedste til en billig pris.
  charlotte

  SvarSlet
 22. Skønt - jeg henter helt sikkert.
  Hurra for dit friske/foretagsomme syn på tingene :-)

  SvarSlet
 23. Der tror jeg lige du har fundet har fundet guld! - Altså til en god pris af 49 kr. - Det er super fedt, at du/I fik øje på kasserne, og får dem hjem til DK :-D Jeg kunne godt bruge et par stykker!
  K.Gro

  SvarSlet
 24. Det er en rigtig godt idé Claus.... Og en rigtig fin pris endda.
  Jeg skal helt sikkert ha mig nogle stykker. De er super dekorative og praktiske.
  Så jeg hepper på at det lykkedes.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 25. Også et par stykker til mig, håber du skriver når de er i Bilka, så vil jeg straks starte bilen og hente
  Glade påskehilsner. Lis

  SvarSlet
 26. Hej Claus! Såååå konstigt - jag är själv i Holland och stod och höll i just sådana här backar i går. Tyvärr var stället stängt just då så jag kunde inte fråga någon om jag kunde få köpa - men nu kan jag ju göra det därhemma istället - tack! Jag tänker mig att man också kan använda dem för att sila jord - nätet verkade lagom stort för det!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 27. Kære Claus.

  Du ER og BLIVER en natural born shopper. De kasser har så meget sjæl og historie, og det er et rigtigt scoop, I har gjort der.

  For efterhånden en hel del år siden, var vi på ferie (!) på dejlige Sy´fyn. Der fik jeg nogle trådkasser op under neglene. De kom fra et nedlagt løggartneri, som også skulle plastikficeres. Jeg har brugt dem til opbevaring af æblehøst og til alle mulige dekorative formål haveåret rundt. Selv de usleste plastic-urtepotter, får en kæmpe-opgradering, hvis de bliver placeret i de maleriske kasser.
  Jeg er helt med på 10 nye fra Bilka via Holland:o)

  Håber, at kasserne kan være startskuddet til andre spændende garden-assecories. Der er så meget guf i Holland, England, Beligen og Frankrig, hvad gammelt patineret og smukt have-grej angår. One man`s trash - another man`s treasure.

  Påskeknus fra den store gamle kasse på Mors, der ikke er til plastik

  SvarSlet
 28. Godt set! Super godt køb, og jeg er helt sikker aftager af nogle stykker - og så til den pris! Jeg synes, det er billigt!

  SvarSlet
 29. Kan man forudbestille allerede nu;0)

  Dejlig dag fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Katinka - nej, desværre. Men jeg lover, at der nok skal komme nok!

   Slet
 30. sign me up - nupper gerne 10

  SvarSlet
 31. Så fine!! Kan du sige noget om "forventet ankomst"? Så vil jeg nemlig stå klar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laila - jeg vender tilbage, når de er klar.

   Slet
 32. Hej Claus
  Jeg var så heldig at score en stak løgkasser sidste år og har lige opdaget, at "dine" store zinkbakker passer perfekt oven på bakkerne. Bare et tip - se det evt. på min blog.
  KH Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh yes, come to mama......;-}
   God påske, Ingelise

   Slet
  2. Kære Lotte - tak for info.

   Slet
 33. Åh, några sådana ville jag gärna köpa. Men än en gång beklagar jag att jag inte bor i Danmark och har tillgång till någon av Bilkas butiker.
  En riktigt härlig påsk önskar dig Margareta från andra sidan Kattegatt.

  SvarSlet
 34. Og så kom du da lige på min blogroll, et hængeparti fordi jeg mest læser gennem bloglovin, men nu er det gjort. Jeg skal jo være helt sikker på ikke at misse nyheden når kasserne er på vej, for de er virkelig fine og vil passe perfekt i herhjemme i mit potte rum, se evt. sidste indlæg på bloggen.

  SvarSlet
 35. å så fine, nok en gang sukker jeg over at bilka ikke er i norge, sukk sukk:)

  SvarSlet
 36. Ja de er helt fantastiske og kan være med til at skabe en hyggelig og naturlig stemning i haven og skuret.
  Dem tager jeg såmænd gerne 10 af, når de kommer i butikkerne.
  Det var rigtig godt spottet af dig, Claus
  Mvh Kit

  SvarSlet