En lang og smal skovhave

Fra min Hollandstur fik jeg mange gode billeder med hjem. Blandt andet fra den skønne have Pegasushof.

 

claus20140411_175731

 

Her så jeg denne fine skovhave. Ejerne fortalte mig, at træerne var et par rækker i havens udkant, som de forrige ejere havde plantet.

 

claus20140411_182045 claus20140411_182031

 

Heldigvis var der plads nok til at anlægge en smal sti med fast belægning, og det er netop belægningen, der gør hele forskellen her.

 

claus20140411_182025

 

Under træerne lagde ejerne en masse tulipanløg og plantede skyggetålende stauder. En fantastik fin udnyttelse af et jordstykke, som egentlig ikke var tiltænkt at blive en del af haven.

16 kommentarer:

 1. Vilken otroligt vacker gång!

  Ha der fint! Hälsningar Ewa :)

  SvarSlet
 2. Jag menar förstås växtligheten kring gången :)

  SvarSlet
 3. Det ser ret fantastisk ud, selvom det kun er en smal lang have!
  K.Gro

  SvarSlet
 4. Ligner jo næsten en fortryllet skov. En prinsesseskovhave. Og så med min ynglingsfarve i blomster. Hvid. Jeg er SOLGT. Hvor er det bare flot.
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
 5. Vilken vacker gång! En sån skulle jag vilja ha!

  /Jenny

  SvarSlet
 6. Det ser meget smukt ud, der kunne man godt gå og drømme lidt.

  SvarSlet
 7. Hvor er det en stemningsfyldt skovsti, går og drømmer om at anlægge en sådan her på grunden, et buskads med lidt træer er her allerede, så godt med inspiration, men må vente lidt, da der er andre projekter i gang.

  SvarSlet
 8. Super smukt og inspirerende, det skal blive mit efterårsprojekt

  SvarSlet
 9. Hvor er det lokkende at følge stien rundt i denne skønne lille have. Jeg kan ikke stå for aflange og smalle haver - der er noget meget kreativt og stimulerende over et haverum der udfordrer de gængse haverammer.

  Sjovt nok, så minder billedet af denne allé mig også lidt om billederne i Tante Grøns Have :-) Jeg mener at hun er den lykkelige ejer af en lignende allé, dog uden helt så meget skovfornemmelse. jeg må bare afsted til Mors i maj og se om det er en rigtig kobling!

  Knus til både Claus, tante og alle andre - Lisbeth K

  SvarSlet
  Svar
  1. Liebste Lisbeth K

   Jeg er meget glad, for at høre, at du kommer til Flade for at sondere haveterrænet her i maj.o) Vi har fået tilsagn fra en hel masse andre dejlige blog/kommentar-mennesker om at de også kommer, så mon ikke der vil blive udvekslet mange knus? Du slipper ihvertfald ikke for at få et af mig:o)

   Kære Claus.

   Tusind tak for alle dine dejlige indlæg, som jeg nyder sammen med morgenkaffen HVER morgen. Det giver sådan en god start på dagen, at vågne op til noget positivt og smukt.

   Knus til jer begge

   Slet
  2. Det må være mig, der glæder mig mest. Jeg kommer d. 17. maj :-)

   KNUS, Lisbeth K

   Slet
 10. Nøøøøj..... mon min nabo vil sælge et stykke af sin parcelhushave.... så jeg kan få en alle. Som læseren ovenfor, fandt jeg også, ved første øjekast, en stor lighed mellem denne Hollandske have og Tante Grøns Have i Flade - samme skønne stemning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi.

   Sikke en smigrende sammenligning! Den kan jeg kun være meget meget MEGET stolt af:o)

   Knus fra Flade Bakker

   Slet