En lille perle

Lige nu blomstrer denne lille Viola corsica i haven. Den såede vi sidste år. Er den ikke sød?

 

Sortsnavnet er rammende: ‘Little Gem’.

 

claus20130630_172310_3

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin og spinkel ;)

  SvarSlet
 2. En vidunderlig lille blomst. Jeg har efterhånden en del af de ganske almindelige små blå violer - og jeg nyder dem. Men jeg mener at have hørt, at de trives, når der mangler et eller andet i jorden - jeg ved bare ikke hvad. De ganske almindelige gule smørblomster er også blevet meget flittige i haven - det har de ikke været før - dem nyder jeg nu også.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. Hej Claus.
  Klipper du dine påskeklokker ned, eller lade du dem bare så sig selv ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor visse det være dejligt med et navn. Får jeg det, skal du få et svar!

   Slet
 4. Violer er den største glæde lige netop nu. Deres duft tryllebinder mig så jeg står helt stille og nænner ikke at flytte mig ud af deres duftsfære. Den lille skat du viser her er helt uimodståelig.

  Knus Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Meget sød og meget dekorativ. En fin, lille blomst. Kan læse på kommentarerne at den oven i købet også dufter godt. En lille perle vil jeg sige :-)
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet