Et skønt job!

Selv om det trækker tænder ud, sådan rent tidsmæssigt, kan I nok godt regne ud, at jeg sidder og hygger mig med alle mine billeder. Det er altså et skønt job!

 

claus20130827_174542

 

På den måde mindes jeg jo alt det skønne, der igen skal til at oprulle sig. Og jeg skal huske at huske at købe artiskokplanter, mindes jeg om, når jeg ser på sidde billeder.

 

claus20130827_182452 claus20130827_182441

 

Er det ikke en pragfuld plante, både i knop og blomst? Og det grå løv er bestemt heller ikke til at stå for.

 

Her kan man lave mange fine match.

12 kommentarer:

 1. Helt bestemt! Artiskokplanterne er en af mine mange favoritter. Plejer at købe dem i gartneriet på Egeskov og så kan man jo også nyde deres skønne have samtidig...
  ps/ putter dem iøvrigt i gryden i aften, men de er så fra Spanien....

  SvarSlet
 2. Jeg har sået artikokplanter i år, og glæder mig til at se dem med blomst til efteråret ;-)

  SvarSlet
 3. Hej,

  Hvornår kan man så dem? Har nemlig en del frø fra sidste år.

  Matthias

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mathias.

   Jeg er ikke artiskok-ekspert, men jeg har sået mine artiskokfrø og stillet såbakken i vindueskarmen for en måneds tid siden. De er nu blevet priklede og står og hygger sig i drivhuset. De har det superfint.

   Slet
 4. Smuk plante Claus, tænk hvis jeg kunne få alle de skønne ting som du deler med os. SUK.....Begrænsningens kunst er svær!
  K.Gro

  SvarSlet
 5. "Skal de ha kaktus?" :-) Har altid Agnes' dybt forundret og forbavset stemme i hovedet når jeg ser artiskokker. Har flere år tænkt på at skulle afprøve dem, men så er de druknet i endeløse haveplaner. Glæder mig til at blive voksen og få hus med have så man kan tusse ud hver dag og ikke kun ferie og weekender. Skal du ha gulerod i år? Tænkte på den pinke skærmblomst i buketten forleden - carotta mener jeg den hed. Er det pink gulerodsblomst mon? Google google :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Cendie - vi er mange, der beundrer Tante Grøn for hendes fantastiske evne til at formulere sig. men du er altså heller ikke tabt bag en vogn!

   Slet
  2. Kære Cendie - ja navnet er Daucus Dara.

   Slet
  3. Iiihh jamen tusinde tak! Jeg nejer dybt og ærbødigt med røde kinder - "bliver sgu så genert" (igen Ghita Nørby i Baronessen)

   Tak igen - den skal jeg have reddet mig til det lyserøde bed :-)

   Slet
 6. Den er da utrolig flott!! Særlig i knopp! Kunne gdt tenke meg denne, også!(Etter alt det vakre du viser oss på bloggen nå om dagen, begynnerlisten å bli lang!!)

  Og så gir der jo så hyggelige Italia-minner! Artisjokk spiste jeg alltid da jeg var der nede, men ante ikke den gang, at den også, hvis man ikke spiste den..., kunne bli en så vakker blomst!

  Er den hardfør her i Norden, tro? Og er den en staude?


  Hilsen Annette

  SvarSlet
 7. Hvor er jeg altså glad for, at jeg elsker blomster. Jamen det er jo så dejligt. Al den glæde :)
  Venlig hilsen
  Vibeke Viuff Andersen

  SvarSlet
 8. In this day and age, businesses are constantly looking for ways to get an edge over their competition. Many companies have found the use of a toll free number, commonly called an 800 number, is a simple yet extremely effective method of doing so.

  SvarSlet