Jeg går planken ud

Tror godt, at jeg tør sige, at jeg er kendt for at gøre tingene fuldt ud. Halvgjort arbejde er ikke rigtigt mig.

 

20140402_121518

 

Mariann har haft travlt med at så rundt omkring i haven, og når hun er færdig om et par dage, har vi godt og vel 1500 minidrivhuse stående langs bedkanterne.

13 kommentarer:

 1. Utrolig imponerende! Jeg har selv fulgt det smarte tipset med minidrivhus av ølglass,
  men da i mindre skala:-)
  Else Hilde

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Nej os der kender dig ved godt at du ikke plejer at gøre noget halvhjertet, det har jeg ikke oplevet i de år som jeg har kendt dig. :):).

  Jeg sidder så og tænker om du er på vej til at så mere direkte, for at spare arbejdsgangen senere, eller om det er fordi du ikke har plads nok i dine vidunderlige glashuse at du vælger denne løsning.

  Må erkende at jeg har overvejet at så mere direkte iår, stempelhen fordi tiden den løber lige lovligt hurtigt i øjeblikket. Jeg tog godt nok min opvaskermaskine i brug igår til at vaske de 20 plugs som jeg har, så nu må jeg se hvad tid og kræfter rækker til.

  Forsat god dag, Claus

  Knus herfra det midtfynske, Pia.

  SvarSlet
 3. Smart ide med ølkrus som små drivhus. Det bliver et smukt syn, når alt det mørke løv kommer frem ;-)

  SvarSlet
 4. Umiddelbart troede jeg lige du havde fået kunst i haven, så kiggede jeg lidt nærmere efter og genkendte ølkrusene!
  Det er lige hvad jeg har brug for at blive mindet om til de valmuefrø, jeg lige har fået med posten. Vindueskarmene er selvfølgelig også i brug, men valmuer er nok ikke så glade for igen start inde.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. :-D troede også at du havde fået en særpræget men hyggelig kunst/eventyr i haven, men kiggede så nærmere på dine mini drivhuse, spændende, smiler over hele femøren

  SvarSlet
 6. Det var sannelig ikke dårlig! Imponerende syn.

  SvarSlet
 7. Sjovt ser det ud. Det er imponerende, at stenene kan holde glasset på plads - selv i blæsevejr.

  SvarSlet

 8. For en kjempegod ide!! Særlig mot skadedyr, som kan være en plage for små "deilige" planter! Tror du dette kunnne fungere for Judaspenge(og blomstererter(Lathytrus odoratus) også? Altså, å så dem direkte i bedet, med et ølglass over? (eller bør de først sås inne, prikles osv...?)

  Hilsen Annette

  SvarSlet
 9. Sikke et imponerende skue - ølkrusenes vagtparade. Jeg er ikke kommet igang endnu - jeg skal lige have luget græstotter og mælkebøtter væk først. Jeg er også lidt spændt på, om vore to katte kan lade være med at vælte dem.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. hej claus rigtig god ide med de ølkrus drivhuse
  hilsen her fra Bornholm

  SvarSlet
 11. Tack för påminnelsen om detta smarta tips! Känner att jag borde direktså lite mer i år på grund av tidsbrist, och då är ju detta ett bra mellanting!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 12. Bare sådan en god ide! Jeg gør det samme i min have. Tak fordi du deler ud af herlighederne! KH Lise

  SvarSlet