Naturen bugner

Da jeg i dag var på landevejen, hvad jeg min beskærersaks med. Det har jeg nu så godt som altid, for det kunne jo være! At man liige kom forbi noget … Og det gjorde jeg i allerhøjeste grad.

 

claus20140426_185407 claus20140426_185430

 

Der er nemlig mange buske og træer, der blomstrer lige nu. Så jeg stoppede flere gange – næsten brat op – og klippede ind.

 

claus20140426_185440

 

Her blev blomstrende grene (mon nogen ved, hvad det er? Jeg er ikke så god til buske og træer) brugt som staffag til en buket bestående af den skønne ’Avalon’ og så en anden ny narcis her i haven – ’Pipers End’. Den får I også at se på sødagens video.

15 kommentarer:

 1. Hvor ser det aldeles vidunderligt ud! Pragtfulde narcisser og hvad det end er, du har fundet til at holde dem med selskab, er det et perfekt match.

  SvarSlet
 2. Ku det mon være kræge grene du har fundet dig? Det ligner synes jeg. De passer helt fantastisk til det sarte og holder buketten let :-)

  SvarSlet
 3. Jag gillar det ljusgula, jättefin bukett!

  /Jenny

  SvarSlet
 4. En meget smuk buket! Jeg tror, det er grene fra Snedrivebusk - Spiraea Arguta - du har puttet imellem de skønne narcisser.

  SvarSlet
 5. En flot kombination, håber at nogen er gode detektiver til at du får sat navn på grenene
  Mvh Maibritt H

  SvarSlet
 6. Kom sådan til at grine da jeg læste dit indlæg. Min mand siger at når man kender en kratlusker (mig) skal man altid ha' beskæresaks og poser i bilen.
  Hilsen Rita fra Blomstertøsens have

  SvarSlet
 7. Så nydelig bukett!
  God söndag til deg!

  SvarSlet
 8. Jeg er bange for, at jeg ikke kan hjælpe dig med navnene på buskene - men de er smukke og gør enhver tur i landskabet til en stor nydelse lige nu. Pipers end er helt bedårende - lidt pinselijleagtig i forme og statur. Den må på listen til efteråret - jeg frygter, at den liste bliver alenlang - så det her med at trappe lidt ned med løgkøb må vente et år eller to endnu - eller længere.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Kære Claus - endnu en smuk buket fra din hånd. Det kunne være hæg du har fundet.Også kaldet majtræ - eller på latin Prunus padus.Vokser i skovhegn ved kanten af moser og vandløb. Tak for al din skønne og poetiske haveinspiration. Elsker selv at gå på hugst i naturen. I særdeleshed på denne tid af året og i forsommeren når lupinerne er fremme. God søndag til dig. Barbara Cathrine Ingholt

  SvarSlet
 10. Hej. Det er en meget flot buket, farverne er rigtig skønne og passer perfekt til vasen.

  SvarSlet
 11. En smuk buket mere. Det er skønt med lidt fra naturen blandet i, - hvad det så end er:)

  SvarSlet
 12. Hvis det er hæg/majtræ så krads i underbarken - den sku dufte lidt skarp af mandel :-) Så ku mysteriet være løst :-)
  Dejligt med gåder til blomsterhjernen

  SvarSlet
 13. Smuk buket!
  Det er lidt svært at se løvet på dine blomstrende grene.. det kunne også være hvidtjørn. Den er meget almindelig og blomstrer nu..
  God weekend
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 14. Smuk buket! De blomstrende grene ligner Hæg - jeg har dem i min have og de blomstre lige nu :-)

  SvarSlet
 15. Så helt bedårende vakkert! De narcissene(jeg håper de også blir å finne i Norge!) og de småblomstrende grenene sammen! Ja, nå har du inspirert meg igjen, jeg tror jeg skal begyynne å interessere meg for narcisser...! (Til nå har det vært mest tulipaner...) De har 3 store fordeler, slik jeg ser det, 1)de får stå i fred for rådyr, 2) de kommer ofte igjen(og vel sprer seg?) år etter år og 3) de har så nydelige farger og former!

  Og så finnes det jo tusenvis(?) av varianter - vel for samler"objekt" å regne, eller?

  Hilsen Annette

  SvarSlet