Så er bogen snart klar

image

 

Først i næste uge går ‘I potter og krukker’ til trykkeriet. Den bliver på 312 sider og koster kr. 349,95.

 

Bogen udkommer 15. maj.

 

image

 

Jeg har så meget at byde på, og her ser I to opslag-

 

Når de lige er dem, jeg viser, er det fordi, at I fra i morgen kan få den skønne ‘Ayesha’-hortensia (som ses ovenfor)  i Bilka.

 

Bemærk, at der er begrænsede antal i Sønderborg og Hillerød.

19 kommentarer:

 1. Spændende med en ny bog! Den lyder som guf for os altanejere ;-)

  SvarSlet
 2. Tillykke Claus :-)
  Hvor må det være dejligt for dig. Mon ikke du vil fejre det med lidt havesysler?

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Stort tillykke :-)

  Det passer lige som ønske til min fødselsdag ultimo maj!

  Vh. Hanne

  SvarSlet

 4. Kom maj du søde milde ..... og skynd dig at blive den 15nde,venter med længsel på Claus's ny bog.

  Kæreste Claus.
  halvdelen af krukker og tønder venter i spænding på at blive dekoreret med dine dejlige idéer. De er med fuldt overlæg reserveret. Glæder mig helt enormt til din bog, kan faktisk ikke vente, samtidig med at jeg egentlig gerne så tiden sat i stå, vægelsind!, for det er det mest eventyrligt dejligste vejr at være ude i haven lige nu. Tja, nok kan man ikke få alt her i livet, men, DIN bog udkommer! Meget snart, så nu kan også du søde, komme ud og nyde solens varme. Glæder mig med dig.
  Knus, Iris.

  SvarSlet
 5. Jeg kan varmt anbefale den hortensia. Min Ayesha har stået i sandjord oven på udløbet af faskinen, som løber rundt om huset i 18 år. Hun er pænt stor trods den magre jord og har altid blomstret nogenlunde rigeligt med fantastiske, næsten tallerkenstore blomsterhoveder, som vækker megen beundring. Også i tørret stand tager de sig godt ud indendøre først på vinteren.

  Den nye bog glæder jeg mig helt vildt til, men hvornår jeg får tid til at læse den, ved jeg ikke. Konfirmation og sommerferiebesøg fra USA og derefter fra Norge venter, og snart går startskuddet til koncentreret havearbejde efter at have været lukket inde i små otte uger pga pollenallergi. Det er lige før min magre sandjordshave har forvandlet sig til en jungle.
  Nå! Skimming får jeg vel tid til, og det er godt at have noget at glæde sig til, når aftenerne igen bliver længere om nogle måneder.

  Happy (Arm Chair) Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Vi glæder os til at få bogen i hænderne...... Det er rigtig spændende.
  Og hortensiaen .... Tror lige jeg vil lægge en lille note til gemalen.... Mors dag du ved ;-)
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 7. Claus, min lille Duracellkanin....nu har du gjort det igen. Nået at blive færdig til deadline:o)
  Flot! Stort tillykke. Jeg glæder mig utrolig meget til den bog.

  Ja, du har så utroligt meget at byde på. Og m.h.t eet af dine tidligere indlægs overskrift: Du gør en meget større forskel, end du aner. På alle måder.

  Travle knus fra Sunny Flade

  SvarSlet
 8. Gratulerer. Gleder meg med deg. Boken ser da så skjønn ut.

  SvarSlet
 9. Er sikker på, den bliver ualmindelig smuk - "Vis mig dit drivhus" er jo spækket med det ene flotte billede efter den anden.

  - Anne

  SvarSlet
 10. Hvor er det smukt, både krukkerne og farveholdningen! Det ser ud til at blive en særdeles smuk ny bog!

  SvarSlet
 11. Er skrevet på ønskelisten, men min fød`sdag er først til sensommeren, hmpff.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 12. Perfekt tidspunkt for en udgivelse. Jeg har fødselsdag den 22. maj og vil da ikke undvære et værk fra din hånd. Glæder mig;o)
  Mvh Michael, Horsens

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Tillykke med færdiggørelsen af endnu en bog. Jeg glæder mig til at sidde med den. Kan næsten ikke vente. Hvornår bliver den mon lagt på Klematis' hurtigbladresider, så jeg kan sidde og råbe STOP! efter at fundet hagesmækken frem?

  Jeg kunne godt bruge en ny ‘Ayesha’-hortensia, for jeg er ikke sikker på, at jeg kan få min krukke version til at blomstre igen.

  SvarSlet
 14. Hej Claus,
  så ved jeg jo hvad jeg skal ønske mig til fødselsdagen. :)
  Den hortensie er super flot, nu er jeg jo en af dem som bokser med udvalg i Bilka Hillerød.
  Men jeg håber der vil være en tilbage til mig...

  Mange solrige hilsener,
  Mie

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  Tillykke med det afsluttede projekt, det ser rigtig flot ud. Det er en god følelse at få sat det sidste punktum og nu bare vente i spænding til at stå med det første eksemplar i hånden. Nu må du give dig selv lidt skrivefri for en stund, men batterierne skal måske bare udskiftes:-))))

  Knus fra Engblomsten

  SvarSlet
 16. En ren lille "teaser" - du er en sand mester udi markedsføring. For denne bog må vi jo - også - have.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 17. Glæder mig meget! Den blir købt med det samme.
  Charlotte

  SvarSlet
 18. Ja så skal der løbes stærk for Bilka Hillerød er også min leverandør.Barbara Ingholt

  SvarSlet
 19. Kære Claus Jeg ser meget frem til din nye udgivelse. Den er et must have når man som jeg har gårdhave og altaner. Stort tillykke med færdiggørelsen. Sidst et lille spørgsmål. Hver gang vi tager til Sverige køber jeg havemagasiner da de har et meget større udvalg end herhjemme. Ved du om Gardens Illustrated kan købes i Danmark? Kærligst Barbara Cathrine Ingholt

  SvarSlet