Tidlig blomstring!

At blomstringen er tidlig i år, er alle vist med på. Men, at vi skulle se udsprungne hortensiaer i april, er der vist ingen, der havde troet.

 

claus20140429_151743 claus20140429_151749

 

Og vel at mærke er det planter, der har stået ude i allé-bedet hele vinteren.

 

Strange!

14 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Jeg har en Jacques Cartier rose, der er ved at springe ud.

  Creepy!

  De kærligste hilsner og tanker til alle jer derude

  SvarSlet
 2. Very strange & very creepy - It's the twilight zone
  Her blomstre ting også længe før tid. En sentblomstrende clematis blandt andet.

  SvarSlet
 3. Fantastisk! Mine hortensia kan ikke rigtig finde ud af, om de er for skadede af frosten og har slet ikke rigtige blade endnu!

  SvarSlet
 4. Min hagehortensia har overlevd vinteren her nord i Midt-Norge. Det snødde litt i dag, men når det er nattekoldt, pakker jeg den inn. Helt utrolig og tidlig sommer, det er så inspirerende å se din hage fra dag til dag. Tusen takk.Toril

  SvarSlet
 5. Jeg har set den smukkeste, nærmest dybt lilla hortensia i dag, i begyndelsen er hver enkelt blomst i midten nærmest limefarvet, senere bliver den ensfarvet lilla. Mon den kan beholde farven uanset hvilken jord man benytter.

  Mange hilsener Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 6. Hej. Det er godt nok fantastisk. Har lige opdaget i dag, at der er knopper i mine roser!

  SvarSlet
 7. Det er dog utroligt, man bliver overrasket gang på gang i dette dejlige forår. Hortensia er så fin, jeg har købt en syren-hortensia i Bilka, den står så fint! God aften til jer alle. PS. Skal vi blive lidt bekymret over, at der bliver talt om -grader i vejrudsigten?

  SvarSlet
 8. Ja, jeg fatter ikke en brik af, hvad der foregår i Jylland, for hos mig har div. hortensiaer kun blade! En del roser har knopper men er langt fra at springe ud. Og jeg bor ikke så langt fra havet. Så hvad katten?!

  SvarSlet
 9. Ja, jeg har set syrener i blomst og en kastanie de rnæsten var helt i hvidt.
  Jeg glæder mig med spændte nerver for det er så frygteligt hvis det hele skal rammes af frost i de næste døgn. Aftenbønnen får lige et ekstra aberdabei :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Fantastiskt! Men man undrar lite vad som ska finnas kvar i blomning i sommar...? Tiden får gärna stanna lite just nu när det är så underbart ute.
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 11. Fantastisk med hortensia i blomst. Syrenen springer ud i dag her hos mig, men hortensia er ikke spor tæt på. Du må have et mildt klima i din have.

  SvarSlet
 12. Ja mærkeligt og min alchymist rose står i knop......mærkeligt mærkeligt......

  SvarSlet
 13. Fantastisk, men jeg synes også, det går alt for hurtigt. Jeg har set, at mine roser allerede har afsat blomsterknopper og ligeledes mine hortensiaer, Men det er rigtigt, hvad svenske Elin skriver, hvad blomstrer så, når vi når sommeren. Vi må glæde os over det vidunderlige, når det er der. Vi kan jo ikke lave om på det.
  Kærlige tanker til jer alle

  Bibi

  SvarSlet
 14. Mine 3 på "friland" er afgået ved døden. Jeg har ingen i blomst. Jeg er lykkelig over, at de to hvide jeg har i krukker har fået blade og ser ud til at have klaret vinteren. Blomstringen har længere udsigter.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet