Video den 20. april 2014

7 kommentarer:

 1. ja, begejstringen kender ingen grænser, når man ser, hvad der vælter op i denne tid. Jeg har også værnet om forglemmigej´erne i haven, og de ser så friske og dejlige ud sammen med de øvrige forårsblomster.
  Som sædvanligt et inspirerende kig i din skønne have. De der narcisser vil jeg skrive mig bag øret til efteråret. De var da rigtig fine..
  Tak for det
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Tusind tak for to dejlige videoer fra din smukke forårshave. Den lysegule Narcis Avalon er noteret til vi skal købe løg til efteråret, den er utrolig smuk.
  Vi glæder os til alle dine Allium begynder at blomstre. Der er store knopper i vores, undtagen Ambassador. Håber det er fordi, den er lidt senere på den.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære John og Eliane, Ambassador er lidt senere på den. Også med blomster. I kan godt glæde jer! Kh Claus

   Slet
 3. Tak for et herligt kik i din frodige have, den lysegule Avalon ser skønt ud mellem alt det grønne ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Claus.
  Jeg glæder mig til at se dit flor af tulipaner, når det rigtig går løs. Får vi mon også et kig på dine magnolia?
  Mvh. Louise Størup Lauridsen

  SvarSlet
 5. Tak for kikket i din have. Det er altid dejligt når foråret kommer, i alt sin pragt. Dejligt at se alle dine blomster i din have. Specielt den lysegule Avalon ser godt ud :-)

  Mvh Claus
  polterabend

  SvarSlet
 6. Mange tak for kigget - dejligt at "vandre" rundt i din altid velplejede have. Avalon er utrolig smuk. Lige nu nyder jeg mine 600 pinseliljer, der duver majestætisk i en let brise. Jeg fulgte din opfordring i efteråret 2012, hvor du slog et slag for pinseliljer. Og det nyder jeg godt af nu. Kanske det er Avalon i dette efterår.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet