Video den 12. april 2014

7 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Hvis jeg ku`, var det nu, jeg ville slå flikflak:o) Dine narcisser fra Holland giver mig hjerter i øjnene, svedperler på overlæben og og forøget spytproduktiion i munden....savle savle! HVOR ER DE SMUKKE:o) En grøngul narcis er et stort ønske hos mig. Art Design er også helt utrolig smuk og den ser ud til, sagtens at kunne holde hovedet højt, selvom den er fyldt og næsten ligner en hel pæon.

  Jeg elsker, at blive præsenteret for nye uundværligheder (og nye drømme).

  Knus og tak for dejlig video

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Tak for en dejlig video.
  Det er nogle lækre store hoveder på de påskeliljer. Smuk farve.
  Kærlig hilsen John og Eliane.

  SvarSlet
 3. Tak for din video hilsen Claus. Det er jo en dejlig narcis og jeg kan se, at den holder hovedet oppe så flot. Jeg er overbevidst om, at der nok skal blive rift om den hvis de får den i BILKA :-D - Jeg kunne sagtens overtales til, at få den i min have :-) smuk smuk smuk er den!
  K.Gro

  SvarSlet
 4. Helt igennem fantastiske narcisser, dem vil jeg glæde mig til hvis de kommer i Bilka. Ligeledes er jeg vild med det gule løv, det løfter alt det grønne, så det ikke bliver for tungt at se på.
  charlotte

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Suk ve og vel.
  Hvor er der skønt i din have.
  Jeg suger alt til mig.
  Tak for video hilsen.

  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 6. Tak for turen - dejligt at kunne følge med. Ja, i sandhed skønne narcisser. Det må jeg gøre noget mere i til efteråret. Det er godt med projekter.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet