Video den 13. april 2014

6 kommentarer:

 1. Godt nok plejer jeg at zappe væk fra tv- køkken, da jeg simpelhen bliver så lækkersulten, men i denne form bliver jeg på kanalen;0)
  Lækkert redskab!
  De hvide kugleprimulaer er også en delikatesse - hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Hej Claus. Du er god til at multitaske!! Det var sjovt at se dit nye redskab i funktion. Det ser meget effektivt ud. Jeg kan godt forstå, at dine gartnere er glade for det redskab, man slipper også for at bøje sig alt for meget. Det er en god idé med martsviol, de er så pæne. Primulaer trives ikke så godt i min have, så jeg har kun meget få. Tak for en god video.

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Tak for video - også den i går med påskeliljer, de var skønne.
  Det var da et effektivt haveredskab i der har fået.
  Spændende at følge med i, hvad der sker i den have.
  God Påske
  hilsen jmn

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Jeg er vild med dit redskab, meget snedigt :-D Primulaer er helt uundværlige her i foråret. Jeg har også kugle primula i lyslilla. Jeg lagde mærke til, at dine står meget tæt... som alt det andet. Min erfaring med primula er, at de hurtigt vokser sig store! Det har jo selvfølgelig en fordel, så har du hurtigt rigtig mange planter:-)
  Rigitig god påske
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Tak for endnu en skøn og inspirerende video. Jeg er SÅ spændt på, hvad alle dine bede indeholder og glæder mig til at følge med over sæsonen. Det er så dejligt at få lov at være med dig på eventyr i både din egen og andre haver. Slik for sjælen er hvad det er! At følge med her på bloggen er virkeligt lige så spændende, som de gode gamle udsendelser med Dr. Liberkind i sort/hvid (den gang man kun kunne se én - 1 - kanal), som står for mig som noget at det mest spændende og fortryllende fra min tidlige barndom. Det passer jo meget godt, for din have er fortryllet. Haveri er i det hele taget trolddom, synes jeg. Hele året - men især om foråret - når det hele vågner.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Du er altså helt fantastisk, tænk så opfinder du lige et haveredskab.
  Jeg kan ikke lade være med at grine og også tænke whaooo.
  Du er min Dr Libekind.
  Det her kræver et bandeord .
  Hold da kæft hvor smart du er.
  Jeg har aldrig set sådan et redskab før, og du viste fint hvor nem det kan gøres.
  Haven ser dejlig ud og hvor går det hurtig nu, kan se fra dag til dag.
  Mange tak for turen i haven og for at fylde min sjæl.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet