Video den 19. april 2014

7 kommentarer:

 1. Den gulløvede uægte jasmin fik du inspireret mig til at sætte i min have. Jeg har stået og beundret den, for ligesom hos dig lyser den fantastisk op mellem de øvrige forårsvækster.
  Faktisk er den lige så intens i faven som forårsvortemælk, og det skal der da noget til.
  Jeg er så glad for at have sat den.
  Jeg har også længere hen i bedet sat en gulbladet hyld, og den er bestemt også fin, men slet ikke så markant som jasminen.
  Ja, den har i den grad stået på havearbejde i dag. Hvor har det dog været et dejligt vejr.
  Jeg glæder mig til at komme ud og fortsætte i morgen.
  Tak for et fint kig i din skovhave..
  God weekend til alle.
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Selvom der ikke er så meget hvidt endnu, ser det dejligt og frodigt ud. Forventningens glæde er heller ikke så ringe ;-) På denne skønne dag nåede jeg langt fra alt det jer gerne ville, for jeg kørte rendpokkerivold til Bilka. Og det selvom jeg var så heldig at have lavet en aftale med en stafet, som havde sikret mig nogle af de skønne kasser. Det havde ikke været nødvendigt, for der var stadigt en del i Hundige først på eftermiddagen. Og sikke mange andre fristelser der var! Bilen blev godt fyldt op med både kasser, Dalbymuld og dit og dat.

  SvarSlet
 3. Sådan et imponerende syn! Det kræver dygtighed at få det plantet så tæt, og ikke mindst harmonisk, sad der og tænkte hvordan- kan godt forstå din opfindelse du viste for nylig!
  Dagen i går var henrivende skøn, her stod den mest på køkkenglæder;-P da der var noget der skulle fejres:-))) og det gav mig en del nye plante gaver, som jeg glæder mig til at få plantet!
  Og endnu en dejlig dag, solen skinner lystigt, og min lille butik kalder på åbning!
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
 4. Skikkelig vakkert sammensatt bed Claus! Det er utrolig å se hvor mye lenger våren har kommet hos dere enn i min svenske sommerhage. Her er også blomstring, men på langt nær så mye som hos deg! ;-)
  Ønsker deg en fortsatt riktig fin påske.
  Stein

  SvarSlet
 5. Det var et herligt kik i din frodige have, den gulløvede Philadelphus lyser dejligt op mellem alt det grønne. Jeg har selv glæde af den guløvede Physocarpus (blærespirea) - den lokker øjnene på langfart:o)

  SvarSlet
 6. Hvor er et synd med alle de fritillaria der ikke blomstre.. syntes tit de driller, men det er nok bare mig ? jeg håber de føler sig veletablerede og kvittere med en skov af smukke blomster næste år, og hvis ikke, så er løvet ret flot.
  Det ser rigtigt dejligt ud, jeg glæder mig til dine Allium kommer i blomst, der er så dejligt mange i dit bed , og det gule løv er virkeligt smukt imod deres blade :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 7. det er virkelig smukt med det gule løv,,,, måååske skulle jeg overtale mig selv til at prøve de gule løvplanter???
  Vores kejserkroner har heller ikke ret mange blomster i år, sidste år var de så flotte , så vi satser på de kommer for fuld kraft næste år igen.
  Forsat god påske Gunvor

  SvarSlet