Video den 26. april 2014

9 kommentarer:

 1. Jeg sidder her med et stort smil. Det startede sådan helt saligt over den grønne bøgeskov og de smukke tulipaner og blev skruet helt op da dine to søde pudler kom ind i billedet. Hvor er de kære at se, og hvor er det dejligt at høre at alt gik godt - man ser også tydeligt at patienten har nydt godt af det :-)

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 2. Det er utrolig så velopdragne dine "vuffere" er, at de ikke bare stryger ind i gennem bedene.
  Jeg har prøvet at nærstudere dine pinseliljer, de ser ikke så store ud i hovedet? de ligner mine gamle, bortset fra mine knapt har knopperne fremme, selv ikke dem der står i solen. Sjovt den store forskel.
  forsat god weekend Gunvor

  SvarSlet
 3. Ja vi bliver jo alle hel sagelige på denne tid af året, kunne også tydeligt høres på din stemme,rart og se nget andet levende på vidoen.Ja, man vil jo sine kære hunde det allerbedste gav selv min gamle hund insulin to gange om dagen da den havde fået sukkersyge,det levede den med i otte år.Gode have hunde hilsener Thyra

  SvarSlet
 4. Tak for turen - det er altid en fornøjelse. Vibeæg er sat på min liste til efterårets løgfest - samt flere allium. Jeg har to katte - og de er ikke så velopdragne som dine to pudler. Jeg har/havde plantet en dejlig lilla staudevalmue i en af mine krukker, og Verner mente åbenbart, at der var en mus bag krukken - og efter endt jagt - uden fangst - fik han en lille lur oven i valmuen, så den er nu helt og aldeles fladmast. Men Verner har det godt.

  Lige nu bryder de italienske scilla ud i blåt - herligt. Jeg mærker tørken allerede øverst på skråningen, så der skal rigges vandslanger til, og så begynder vandingsfesten. Sidste sommer måtte jeg nærmest vande hver aften. Men hvad gør man ikke?

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Hej Claus. Sikke en dejlig video. Det ser så frodigt og flot ud i haven. Dine hunde er rigtig søde og fantastisk, at de ikke springer rundt over det hele. Jeg tror nok, jeg har hørt, at pudler er nogle af de klogeste hunde, der findes. Jeg er så glad i dag for min Magnolia Cleopatra, som jeg fik kendskab til på din blog og købte sidste år, er sprunget ud. Den er så flot. Træet er bare en lille pind, købt på en hollandsk hjemmeside, så det er helt fantastisk at den har sat en knop!

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Tak for endnu en skøn video - og et dejligt kig på dine hunde - jeg har selv en aldrende pudel, som heldigvis heller ikke graver i haven (kun da den var hvalp) og den ved også, at den ikke må være i bedene, så vi kan vist ikke blive uenige om, at pudler er en dejlig race, selv om mange gør grin med den. Mine tulipaner er ogå sprunget ud - nogle er stadig på vej - og ligeså narcisserne, og prydløgene står på spring bagefter. Delig årstid og en skøn dag også i dag, selv om jeg lige har læst, at der kan komme sne næste weekend, men det kan man da næsten ikke tage alvorligt, når man ser ud af vinduet en dag som i dag.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 7. Hej Claus.
  Tak for gennemgang af skovhaven, hvor er der dog smukt. En fin farvesammensætning af tulipaner du har.
  Og ikke mindst tak fordi du også tog hundene med på videoen, de så søde ud, og jeg kunne fornemme du var glad for dem og dem for dig.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 8. Hej Claus,
  Sikken hyggelig video. Dejligt at vi sådan får lov til at følge med i, hvad der sker i haven "live".
  Kan også godt forstå, at du er glad ved jeres hunde. Søde og rigtig flotte er de da.
  Sikke tæt du har det i bunden der. Ikke en kvadratcentimeter synlig jord!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 9. Det er et scoop, Claus med de hunde! Fordi jeg ikke kan opholde mig ude for tiden pga slem pollenallergi, ser jeg en masse havevideoer også fra Frankrig, Belgien og England - rigtig mange faktisk - og hvis der overhovedet optræder dyr i dem, er det en sjælden gang nogle høns. Dine charmerende hunde gør din video til noget helt specielt - også fordi man fornemmer, hvor glad du er for dem.
  Hils Anton og Victor
  og god arbejdslyst med din bog .... eller er den gået i trykken?
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet