Video den 6. april 2014

11 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tak for dejlige billeder af forår i din smukke have, her i det nordjydske er der helt overskyet men lunt, ha en dejlig søndag :-)
  Kærlig hilsen Fru Lassen

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tak for en vidunderlig rundtur i dit paradis.

  Som altid er det en stor fornøjelse at se den orden og føle den ro. som der hersker i dit paradis
  Som jeg tit har sagt og skrevet skulle man være sommerfugl eller mariehøne og bo dette pragtfulde sted, det ville jeg sætte stor pris på.
  Tænk at kunne gå der med næsen dybt begravet nede i hver en blomst eller bare få fyldt alle sanserne op til randen ville være herligt.
  Den ro som du har formået at skabe findes ikke ret mange steder og derfor bliver man superglad når man får lov til at følge dit spor igennem disse eventyrlige videoer.
  Tusind tak for det.

  Rigtig god mandag, Claus

  Stort knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia - altid dejligt med dine positive indlæg.

   Slet
 3. 1000 tak for et kig i din dejlige forårshave!
  Jeg er også ved at lave en sti, lidt under niveau, og er vældig nysgerrig efter om det giver den oplevelse, som er tilsigtet, det passer sig i alle tilfælde med begge ender af stien.
  Ønsker dig en dejlig dag
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
 4. Kære Sweetpea.

  Tusind tak for en smuk havevandring sammen med dig. Hvor ser det strålende ud altsammen.
  Jeg forstår godt, at du ofte nævner dine gul-lime-løvede vækster. Hvad hjertet er fuldt af, løber munden som bekendt over med. Vi har været så priviligerede, at få lov, at se din have både forår, midsommer og sensommer. Under vort forårs-visitas i Risskov, bed jeg specielt mærke i, at din have har et helt overjordisk lys, som fremkalder en ubeskrivelig drømmeagtig og magisk stemning. An atmosphere out of this world. Nu er tiøren faldet! Det er simpelthen alle dine forårsfriske limegrønne og gullige vækster, der bader hele haven i dette specielle lys. Det er eventyrligt at være vidne til. Og så er der jo, mind you ,- også det der helt udefinerbare stjernestøv, som er drysset ud over det hele.

  Dine roser strutter som altid af sundhed. Iår vover vi pelsen, og lader være at klippe roser ned. Det er ikke til at nænne, at klippe i de friske grene, som slet ikke har visnet ned i den milde vinter. Har rådført os med Ole Heide, som siger, at der vil komme en tidligere blomstring, og flere men mindre blomster. Istedet for at klippe ned, binder jeg ned, - med kæmpestore "hårnåle".
  Er tanten mon ved at gå fra snøvsen, Claus? Kun du, kan bremse mig i mit vanvittige (?) foretagende:o)

  Ønsker dig god og snarlig bedring med forkølelsen.

  Rigtig god start på den nye uge.

  De kærligste hilsner og tanker til jer, som læser med

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte - 'overjordisk lys'. Tak ... smuk formulering.

   Slet
  2. Kære Jytte - Glemte at skrive: Jeg synes, at du skal klippe de mest pistne roser ned. Så får du en forskudt blomstring og kan erfare, hvad du bedst kan lide.Jeg sværger nu til klipningen, fordi der giver nyvækst nedefra.

   Slet
  3. Kære Claus.

   Godt tænkt:o) En forskudt og mere kontinuerlig startblomstring vil være super. Tusind tak for det gode råd.

   Håber du hygger dig i Holland.

   Knus

   Slet
 5. Hej Claus.

  Tak for synet. Jeg er lige kommet ind fra min daglige rundgang og du har ret, der sker noget fra dag til dag. Skønt.

  Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Du har meget på samvittigheden. Bl.a. min ikke særlig gamle kærlighed til det måneskinsgule. Faktisk (!) er min have også - næsten - helt lysegul for tiden. Ja, hvem skulle have troet det? Jeg har selvfølgelig også nogle lyserøde og violette klatter hist og pist, men mine øjne drages hele tiden mod det lysegule. Jeg fik endelig lagt løg i efterårettomkring min vandhul til den Dalbyske Tretrinsraket, så lige nu blomstrer Concerto, dernæst kommer Purissima og til sidst Spring Green. Concerto er mere lækker i al sin måneskinsgule skønhed end forventet, så jeg har besluttet at hamre nogle flere af den ned i bedet til efteråret.

  @ Tantens skriblerier om manglende rosenbeskæring kan jeg berette, at også jeg holder saksen i forholdsvis ro i år. Det er kun det visne som klippes af. Desværre har jeg kun plads til at binde et par af roserne ned, for i min nanohave skal der altså være plads til andet end roser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nette - 'Hamre'? Det var da et hårdt ord!

   Slet