Video den 7. april 2014

12 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Tak for endnu et dejligt kig på din flotte have - hvor ser det bare flot ud - det hele står så stramt og flot, og bliver helt sikkert et fantastisk syn, når alle løgplanterne springer ud. Jeg glæder mig til at se din opfindelse - det lyder vildt spændende - Claus Dalby aka Georg Gearløs - lyder godt. Nå, men hvis du mangler en kuffertbærer på din tur til Holland, så sig endelig til, jeg står gerne bi.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 2. Hej Claus,

  Tak for et fint syn! Det kan jo være at du en dag udgiver en bog om hvordan du bygger dine bede op og hvordan det er du egentlig planter i lag :-).

  Charlotte

  SvarSlet
 3. Kjære Claus, takk for kikken! Jeg har stor glede av filmene fra den vakre hagen din. Lærerikt!

  SvarSlet
 4. Hej Claus. Hvor er det spændende med dine løjtnantshjerter og med din opfindelse. Det glæder jeg mig til at se! Der sker rigtig meget hver dag i haven lige i øjeblikket og jeg håber at det milde vejr fortsætter!

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Hvad har du nu gang i mon? Husk at tage patent.
  Sidste år overvejede jeg, hvor jeg kunne få plads til en gul uægte jasmin. Desværre er der på nuværende tidspunkt ikke et egnet sted. Dine hække står som mejslet i sten. Det kan Henry - også - godt finde ud af. For jeg går ud fra, at det er ham, som har været vaks med en saks. SÅ flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nette - ja, det er Henrys værk, og jeg er stolt som en pave over disse hække.

   Slet
 6. Hej Claus.
  Hvad gør du ved alle vorterodene ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du ikke ønsker at skrive dit navn. ønsker jeg heller ikke at svare. Beklager ...

   Slet
 7. tak for rundturen i haven :) - det ser lovende ud :)

  SvarSlet
 8. "A spoonful of sugar helps the medicine go down - in the most delightful way" synger Mary Poppins - og det er vel i bunden det samme med Limegult :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Cendie - tak fordi, du beriger os med dine dejlige kommentarer. De glæder og pringer smilet frem. Også den med 'kaktussen' forleden.

   Slet
  2. "bliver sgu så genert" :-) Nu kan jeg ikke neje dybere og kinderne ikke blusse mere rødt. Tusinde tak, søde ven. Det er en stor og dejlig kompliment som jeg tager til hjertet med stolthed :-)

   Slet